جمعه ۱۲ دي ۱۴۰۴

اجتماعی و فرهنگی

وزیر ورزش و جوانان وارد خوزستان شد

وزیر ورزش و جوانان وارد خوزستان شد
پیام خوزستان - وزیر ورزش و جوانان با حضور در خوزستان، دو پروژه ورزشی در هندیجان و ایذه را افتتاح خواهد کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وزیر ورزش و جوانان با حضور در خوزستان، دو پروژه ورزشی در هندیجان و ایذه را افتتاح خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری،احمد دنیا مالی، وزیر ورزش و جوانان، صبح امروز از طریق فرودگاه ماهشهر وارد خوزستان شد و مورد استقبال استاندار قرار گرفت.
با حضور وزیر ورزش و جوانان شهرستان‌های هندیجان و ایذه، دو پروژه ورزشی شامل «مجموعه استخر سرپوشیده هندیجان» و «سالن کشتی لقمان رضایی (خانه کشتی) ایذه» بهره‌برداری می رسند.
دنیا مالی، وزیر ورزش و جوانان، امروز (پنجشنبه) در آغاز سفر یک‌روزه خود به استان خوزستان، ابتدا در فرودگاه ماهشهر مورد استقبال سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، قرار گرفت.
این سفر با هدف افتتاح پروژه‌های ورزشی و پیگیری نیازهای حوزه جوانان و ورزش در مناطق مختلف استان انجام شده است. وزیر ورزش و جوانان بلافاصله پس از ورود، راهی شهرستان هندیجان می شود و در مراسمی با حضور مسئولان محلی و مردم، مجموعه استخر سرپوشیده این شهرستان را افتتاح خواهد کرد.
وی در ادامه، به شهرستان ایذه سفر خواهد کرد و در آیینی‌، سالن کشتی مرحوم لقمان رضایی معروف به «خانه کشتی» ایذه را به بهره‌برداری می رساند. این سالن به نام یکی از پیشکسوتان کشتی منطقه نام‌گذاری شده و قرار است به عنوان پایگاهی برای شناسایی و پرورش استعدادهای جوان در رشته کشتی مورد استفاده قرار گیرد.


نظرات شما