دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴

اقتصادی

رسیدگی به ۵۰ پرونده‌ی بلااقدام در شهرک‌های صنعتی خوزستان

رسیدگی به ۵۰ پرونده‌ی بلااقدام در شهرک‌های صنعتی خوزستان
پیام خوزستان - به منظور تعیین تکلیف اراضی بلااقدام در شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال جاری تاکنون سه جلسه بر گزار شد و ۵۰ پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به منظور تعیین تکلیف اراضی بلااقدام در شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال جاری تاکنون سه جلسه بر گزار شد و 50 پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خوزستان به ضرورت تعیین تکلیف اراضی واگذار شده اشاره کرد و گفت: اولویت اصلی واگذاری اراضی در شهرک‌های صنعتی راه اندازی کسب و کار و ایجاد کارگاه‌های تولیدی است، اما در سال‌های قبل بیش از ده‌ها قرارداد واگذاری زمین منعقد شد که اراضی مذکور در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان راکد مانده و کسب کاری در آنان ایجاد نشده است.
مهدی پور در ادامه با اشاره به اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی با مشکل زمین برای واگذاری به متقاضیان مواجه است افزود: به همین دلیل از طرف‌های قرارداد ظرف سه سال گذشته به طور مرتب خواسته شد در خصوص اراضی در اختیار خود در اسرع وقت تعیین تکلیف نمایند و نسبت به ایجاد کسب و کار اهتمام ورزند یا آنکه قرارداد خود را فسخ کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طی سال گذشته بیش از 338 قرارداد واگذاری اراضی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی خوزستان فسخ شد اظهار داشت: متقاضیانی که زمین‌های خریداری شده را راکد نگه دارند و به هر دلیل ممکن در موعد مقرر نسبت به ساخت و ساز اقدام نفرمایند طبق دستورالعمل و دفترچه قرارداد حق بهره برداری شهرک‌های صنعتی کشور با آنان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت و قرار داد آنان فسخ خواهد شد.
وی یادآور شد: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در برخی شهرک‌ها به ویژه در شمال خوزستان با کمبود اراضی لازم برای سرمایه گذاری مواجه است به همین دلیل تلاش بر این است که این اراضی بعد از تعیین تکلیف به سرمایه گذاران واقعی واگذار شود.
وی در خاتمه ضمن تشکر و قدردانی از دکتر کاظمی‌نسب معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دکتر پور سلیمی معاون رییس کل دادگستری استان برای پیگیری و همکاری‌های لازم تاکید کرد: باید تلاش شود زمین در شهرک‌های صنعتی به صنعتگران و سرمایه گذاران واقعی و کسانی که کننده‌ی کار هستند واگذار شود تا ضمن رشد تولید، زمینه برای اشتغال زایی و رفع بیکاری فراهم گردد.
شایان ذکر است این جلسات در راستای موضوع جزء (1) بند (خ) ماده 48 قانون 5 ساله‌ی برنامه هفتم پیشرفت تشکیل شده است.


نظرات شما