پیام خوزستان

آخرين مطالب

رونمایی از پوستر جشنواره داستان صوتی کیش منطقه آزاد کیش

رونمایی از پوستر جشنواره داستان صوتی کیش
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر از پوستر دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش با عنوان "واگویه‌های جنوب" در مراسمی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در این مراسم سعید پورعلی، معاون فرهنگی اجتماعی این سازمان مسئولیت جشنواره واگویه‌های جنوب را حفظ و حراست از زبان و لهجه‌های جنوب کشور عنوان کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم با ثبت و ضبط داستان‌ها، اصالت جنوب را به صورت مستمر حفظ کنیم.
در ادامه این آیین امین جوکار، مدیر هنری دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش ضمن ارائه جزییات فراخوان این رویداد، افزود: اولویت پذیرش آثار با داستان‌هایی است که به زبان فارسی و لهجه‌‌ی یکی از استان‌های جنوبی کشور شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری، یزد، کرمان و کهگیلویه و بویراحمد، روایت شده باشد.
وی در ادامه در خصوص شرایط شرکت در جشنواره گفت : حضور در جشنواره محدودیت سنی ندارد و هر شرکت‌کننده مجاز به ارسال حداکثر 3 داستان صوتی با فرمت‌ mp3 می باشد.
مدیر هنری جشنواره واگویه‌های جنوب زمان مجاز برای روایت هر داستان را حداقل 5 دقیقه و حداکثر 15 دقیقه عنوان کرد و استفاده از موسیقی‌ در متن روایت داستان را مجاز بر شمرد.
جوکار همچنین استفاده از افکت‌های صوتی که صدای راوی را از شکل واقعی دور ‌کند غیر مجاز اعلام کرد و اظهار داشت: نویسنده و راوی داستان‌ها باید «یک نفر» باشند و راوی امکان روایت داستان شخص دیگری را ندارد، تمام حقوق مادی اثر برگزیده نیز به جشنواره تعلق دارد و حقوق معنوی آن برای مولف و خالق اثر محفوظ است.
وی همچنین با اشاره به اینکه راستی‌آزمایی تعلق اثر به فرد شرکت‌کننده به طور قطع انجام می‌شود تصریح کرد: تبعات حقوقی عدم اصالتِ احتمالی، برعهده شرکت‌کننده در جشنواره خواهد بود.
مدیر هنری جشنواره واگویه‌های جنوب در بخش دیگر سخنان خود گفت: علاقه‌مندان تا سوم مهر امسال امکان بارگذاری داستان‌های خود را در درگاه اینترنتی festival.kish.ir خواهند داشت.
جوکار بیان کرد: در آیین اختتامیه دومین جشنواره داستان صوتی کیش که دی امسال
برگزار خواهد شد از سه تولیدکننده برتر با جایزه‌های 40، 30 و 20میلیون ریالی، دیپلم افتخار و همچنین تندیس تقدیر خواهد شد و علاوه بر آن دو داستان تحسین‌شده از سوی هیئت داوران نیز جوایز 5 میلیون ریالی دریافت می کنند.
امین جوکار، منصور ضابطیان و شاهین بهرام‌نژاد داوری دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش را بر عهده دارند.
بابک عامل به عنوان دبیر این رویداد و سعید پورعلی، رضا اردلان و ضابطیان نیز به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری دومین دوره جشنواره داستان صوتی کیش فعالیت می کنند.
شایان ذکر است اولین دوره این جشنواره سال گذشته با حضور داستان‌نویسانی از استان‌های بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سیستان بلوچستان برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/290790/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی اینترنشنال برای آمریکایی‌ها نسخه حمله به گروه‌های مقاومت می‌پیچد

اتحادیه‌ها برای ثبت نام اصناف در سامانه سدف همکاری کنند

دغدغه اصلی دولت در خوزستان رفع مشکل اشتغال است

آمادگی کامل بندر آبادان برای توسعه تجارت و راه اندازی خط مسافری دریایی با کشور عراق

کارمند پالایشگاه آبادان برگزیده نخستین رویداد ملی همت شد

طرح یک روز بدون کیف، گامی موثر در پرورش و رشد خلاقیت دانش آموزان

حمله موشکی مقاومت عراق به پایگاه آمریکایی حریر در اربیل

حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه آمریکایی الحریر

جریان دانشجویی همچنان اصیل‌ترین نگهبان آرزوهای انقلابی ملت ایران است

اخراج کاپیتان استقلال خوزستان؛ پورموسوی این بازیکن را نمی خواهد

همه ما در خط ولایت فقیه و خط مقاومت هستیم

بررسی وضعیت نیروی انسانی به حل چالش‌های پیش رو کمک می‌کند

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 15 آذر 1402

توضیحات آبفای اهواز درخصوص تجمع تعدادی از نیرو‌های پیمانکاری

تکمیل طرح قطار شهری برای اهواز ضروری است

قیمت طلا، قیمت سکه و قیمت ارز 1402/09/15

پیام تبریک رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به مناسبت روز دانشجو

تاکید شورای شهر بر عدم برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب در خیابان سئول/ هزینه شهرداری تهران برای شهر آفتاب، بر اساس یک تفاهم جمعی بوده است

زیر پوست یک تهدید

آلودگی هوا در خوزستان؛ 3 هزار نفر راهی مراکز درمانی شدند

فراهم شدن زمینه آزادی 22 زندانی جرائم غیرعمد در خراسان جنوبی

سکه همچنان در کانال 29 میلیون تومانی

پیگیری مشکلات منطقه برومی اهواز+فیلم

اعلام نیاز فوری به گروه خونی O منفی در خوزستان

گزارش تصویری | همایش ملی گفتمان مقاومت و نظام تربیتی خانواده

پخش زنده| سخنرانی وزیر امور خارجه و فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ویژه برنامه (بسیج جهانی اسلام:مقاومت رمز پیروزی )

اطلاعیه اختلال در شبکه دیتا در خوزستان

ثبت بیش از 85 هزار رویداد ولادت در خوزستان

دره انار، تکه‌ای از بهشت در خوزستان+فیلم

فاز دوم میدان میوه و تره‌بار اهواز کی به بهره‌برداری می‌رسد؟

پایان مسابقات فوتسال مدارس خوی با شناخت قهرمان

قیمت طلا، سکه و ارز در بازار اهواز، 15 آذرماه 1402

علل گرانی مرغ در خوزستان چیست؟

برگزاری نشست «بسیج جهانی اسلام، مقاومت رمز پیروزی» با حضور سرلشکر سلامی و امیرعبداللهیان

پوشش 104 هزار دانش‌آموز نیاز به توجه در خوزستان/ اجرای نظام دوری با بیش از 2200 دانش‌آموز

پیش بینی برداشت 75 کیلوگرم زعفران از اراضی کشاورزی خوزستان

ماجرای شکل گیری بهداری رزمی در جنگ

توقیف شناورهای سوخت قاچاق

نشست هم‌اندیشی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با دبیران کارگروه تخصصی تشکل‌های شاهد و ایثارگر

اثربخشی رویدادهای فرهنگی حوزه ایثار و شهادت با رویکرد مردمی‌سازی/بیش از 9هزار اثر در حوزه هنرهای تجسمی ایثار داوری شد

مازوت‌سوزی در نیروگاه بعثت وجود ندارد

راهبردی‌ترین کریدور نفتی ایران به زیر زمین منتقل می‌شود

ایران همواره بر همکاری سازنده با کویت در حوزه انرژی از جمله میدان آرش تأکید دارد

افتتاح بخش پاتولوژی بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) خرمشهر

ارتباط میان بنادر آبادان و واصلیه عراق تسهیل می‌شود

خضریان: جریان دانشجویی همچنان اصیل‌ترین نگهبان آرزوهای انقلابی ملت ایران است

زمینه آزادی 22زندانی جرایم غیر عمد در خراسان جنوبی فراهم شد

برگزاری یادواره شهدای فراجا هندیجان

حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه عین‌الاسد

آگهی مناقصه عمومی احداث پل کمربندی بستان