جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴

اجتماعی

پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان

پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
پیام خوزستان - مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از آزادسازی و بازگرداندن بیش از ۱۵ هزار مترمربع از اراضی ملی و دولتی استان به بیت‌المال در آبان‌ماه امسال خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از آزادسازی و بازگرداندن بیش از 15 هزار مترمربع از اراضی ملی و دولتی استان به بیت‌المال در آبان‌ماه امسال خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، روح‌اله عمادی بیان کرد: این میزان رفع تصرف با تلاش شبانه‌روزی یگان حفاظت از اراضی این اداره‌کل و با پشتیبانی عوامل انتظامی در پنج شهرستان استان انجام شد.
وی ارزش ریالی این اراضی بازپس گرفته شده را بیش از یک هزار و 537 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: این عملیات با درایت و هوشیاری نیرو‌های یگان و اقدام به موقع آنان به نتیجه رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به انجام هشت مورد رفع تصرف در شهرستان‌های ماهشهر، آبادان، اهواز، اندیمشک و رامهرمز، خاطرنشان کرد: عوامل یگان حفاظت اراضی با قاطعیت در برابر سودجویان و متجاوزان به اموال عمومی ایستاده و دست آنان را کوتاه می‌کنند.
عمادی تصریح کرد: این یگان به‌طور مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را پیگرد قضایی می‌کند.
وی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین‌خواری و حفظ حقوق بیت‌المال قدردانی و تعامل یگان حفاظت با اداره حقوقی را در این مسیر مؤثر ارزیابی کرد.
عمادی همچنین از دقت و تیزهوشی روسای ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها در این زمینه قدردانی کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از شهروندان خواست تا مشاهدات خود از موارد زمین‌خواری را به شماره پیامکی 300041735 اطلاع دهند.


نظرات شما