سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴

مقالات

دلیل انصراف دختر تاریخ‌‍ساز دوومیدانی از اعزام به ریاض چه بود؟

دلیل انصراف دختر تاریخ‌‍ساز دوومیدانی از اعزام به ریاض چه بود؟
پیام خوزستان - مهر /نایب‌رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: ریحانه مبینی به دلیل مصدومیت از حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی بازماند. ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی روز ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر /نایب‌رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: ریحانه مبینی به دلیل مصدومیت از حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی بازماند.
 ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی روز جمعه 16 آبان با برگزاری آئین افتتاحیه رسمی در شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی آغاز خواهد شد. در همین راستا کاروان‌های ورزشی از کشورهای مختلف جهان اسلام به‌تدریج عازم عربستان سعودی هستند.
کاروان دوومیدانی ایران نیز با ترکیبی از ورزشکاران زن و مرد در این رقابت‌ها حضور خواهد یافت. بر اساس فهرست نهایی اعزام علی امیریان در مواد 800 و 1500 متر، محمدرضا طیبی در پرتاب وزنه، زهرا نجفی در پرتاب نیزه، مهلا محروقی در پرتاب دیسک، مهسا میرزاطبیبی در پرش با نیزه، فاطمه محیطی‌زاده و صبا خراسانی در هفتگانه و همچنین ریحانه مبینی در پرش طول از جمله نمایندگان ایران هستند. البته گفته می‌شود که مبینی پیش از اعزام از حضور در مسابقات انصراف داده است.
هاشم صیامی نایب‌رئیس فدراسیون دوومیدانی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت تیم اعزامی به بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی و دلیل انصراف ریحانه مبینی اظهار داشت: ریحانه مبینی به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه کمر و بنا بر نظر پزشک معالجش نیاز به استراحت دارد. او درخواست عدم حضور در این رقابت‌ها را ارائه کرد و فدراسیون نیز برای جلوگیری از تشدید مصدومیت با این تصمیم موافقت کرد.
صیامی در ادامه افزود: تیم اعزامی ما پیش از سفر به ریاض برای زیارت به مشهد مقدس رفته تا از حضرت امام رضا (ع) مدد بگیرند و با روحیه‌ای مضاعف در مسابقات حاضر شوند. ترکیب کاروان ما شامل دو ورزشکار مرد و پنج ورزشکار زن است. البته در حال بررسی گزینه جایگزین برای مبینی هستیم ولی احتمالاً همین هفت ورزشکار راهی ریاض خواهند شد.
وی با اشاره به سطح بالای رقابت‌ها در بازی‌های کشورهای اسلامی تصریح کرد: در دوومیدانی همه‌چیز به قهرمان بودن فرد بازنمی‌گردد چون رشته ما رکوردی است و میزان آمادگی رقبا نیز تأثیر زیادی دارد. سعی کردیم در این اعزام توجه ویژه‌ای به بانوان داشته باشیم و به همین دلیل شاکله اصلی تیم را بانوان تشکیل می‌دهند. امیدواریم دختران دوومیدانی‌کار ایران بتوانند نتایج خوبی را رقم بزنند.
نایب‌رئیس فدراسیون دوومیدانی خاطرنشان کرد: سطح رقابت‌ها در این دوره بسیار بالاست چرا که کشورهایی مانند ترکیه و چند کشور آفریقایی نیز حضور دارند. دستیابی به مدال آسان نیست اما ورزشکاران ما با تمام توان تلاش خواهند کرد. قول مدال نمی‌دهیم ولی هدف ما موفقیت و عملکرد قابل‌قبول در این رویداد است.
صیامی همچنین به تأکید رهبر معظم انقلاب بر اهمیت رشته‌های پایه و مدال اشاره کرد و گفت: در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با ورزشکاران ایشان توصیه فرمودند به رشته‌های پایه و پر مدال توجه ویژه شود. دوومیدانی از جمله همین رشته‌هاست و تلاش ما این است که با حمایت باشگاه‌های مطرح کشور این مسیر را تقویت کنیم.

پیام خوزستان


وی در پایان افزود: حضور باشگاه‌های ریشه‌دار در لیگ دوومیدانی می‌تواند نقش مؤثری در رشد این رشته داشته باشد. خوشبختانه در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده است؛ به‌عنوان مثال احسان حدادی رئیس فدراسیون دوومیدانی اخیراً جلسه‌ای با مسئولان باشگاه استقلال داشت و آقای تاجرنیا نیز اعلام حمایت کردند. گام بعدی ما جذب باشگاه‌های بزرگ دیگری همچون تراکتور و سپاهان است تا از ظرفیت‌های ارزشمند آنها برای توسعه دوومیدانی کشور بهره ببریم.
بازار


نظرات شما