پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون عملیات نیروی قدس سپاه: پاسخ به ترور هنیه متفاوت و غافلگیرانه خواهد بود سیاسی

معاون عملیات نیروی قدس سپاه: پاسخ به ترور هنیه متفاوت و غافلگیرانه خواهد بود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایلنا / معاون عملیات نیروی قدس سپاه با اشاره به حمله گسترده حزب‌الله لبنان به رژیم صهیونیستی (عملیات اربعین)، گفت: همان‌طور که «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان تشریح کرد، عملیات «اربعین» در پاسخ به ترور «فواد شکر» انجام شد.
معاون عملیات نیروی قدس سپاه در گفت‌وگویی با اشاره به حمله گسترده حزب‌الله لبنان به رژیم صهیونیستی (عملیات اربعین)، گفت: همان‌طور که «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان تشریح کرد، عملیات «اربعین» در پاسخ به ترور «فواد شکر» انجام شد. 
سردار چیذری گفت: وقتی نتایج عملیات اربعین مشخص شود، آن زمان حزب‌الله تعیین می‌کند که آیا اهداف مد نظرش در این عملیات محقق شده است یا خیر؛ و لذا ممکن است که عملیات ادامه هم داشته باشد؛ البته پاسخ شهادت «فواد شکر» با آن حجم از عملیات توسط حزب‌الله لبنان داده شد.

وی درباره حواشی عملیات اربعین و انتشار اخباری مبنی بر لو رفتن برخی اطلاعات آن نیز گفت: کمتر از یک ساعت از عملیات اربعین، رژیم صهیونیستی اقدام به بمباران برخی از مواضع و اهداف موجود در بانک اطلاعاتی خود کرد و می‌خواست یک اقدام پیش‌دستانه انجام دهد و عملیات حزب‌الله لبنان را که اطلاعاتش برایش آشکار شده بود، در نطفه خفه کند و اجازه ندهد که موشک‌های حزب‌الله بر سرزمین‌های اشغالی فرو بریزد.
معاون عملیات نیروی قدس سپاه افزود: رژیم صهیونیستی این عملیات پیش‌دستانه را انجام داد، ولی خوشبختانه از آنجایی که حزب الله بسیار باهوش و زرنگ است همه جابجایی‌ها را از قبل انجام داده بود و صهیونیست‌ها اهدافی را مورد اصابت قرار داد که جزو بانک اطلاعات قدیمی و سوخته شده بود و حزب‌الله آنجا را از قبل تخلیه کرده بود؛ این نشان می‌دهد که حزب‌الله عملیات خود را با موفقیتِ تمام و حتی با موشک‌های بیشتری اجرا و عملیاتی کرد.
سردار چیذری در ادامه درباره واکنش جمهوری اسلامی ایران به ترور شهید «اسماعیل هنیه» عنوان کرد: قطعاً واکنش ایران متفاوت خواهد بود و نباید چگونگی این واکنش مشخص شود. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) فرمودند خونخواهی شهید «هنیه» را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود می‌دانیم و حتماً انجام می‌شود.
معاون عملیات نیروی قدس سپاه تاکید کرد: کیفیت و چگونگی واکنش جمهوری اسلامی ایران بستگی به شرایط و موقعیتی دارد که بتواند اهداف ما را نسبت به جنایت صهیونیست‌ها محقق کند. تا زمانی که اهداف جمهوری اسلامی ایران به وقت خود و با غافلگیری لازم محقق نشود، ممکن است این تأمل و خویشتن‌داری انجام شود تا شرایط، فضا و موقعیت آن فرا برسد تا پاسخ کوبنده ما در خورِ خونخواهی شهید هنیه باشد.
سردار چیذری در ادامه با اشاره به اقدامات جنایت‌کارانه‌ی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، افزود: صهیونیست‌های جنایتکار از ابتدا نیز قصد داشتند چنین اقدامی را در این منطقه مرتکب شوند. امروز حیثیت و آبروی صهیونیست‌ها در بین ملت‌های دنیا با این جنایات در غزه بر باد رفته و اگر کشور‌های دست‌نشانده و هم‌سو با رژیم صهیونیستی و آمریکایی‌ها را کنار بگذاریم، ملت‌ها در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند و علیه آنها موضع‌گیری کرده‌اند.
معاون عملیات نیروی قدس سپاه با تأکید بر اینکه حیثیت رژیم صهیونیستی تا حد قابل توجهی در ذهن مردم خدشه‌دار شده است، تصریح کرد: مردم به اطمینان رسیدند و برای آنها مسجل شده که رژیم صهیونیستی یک رژیم اشغالگر غاصب و ظالم است؛ لذا رژیم صهیونیستی به دنبال این است تا جایی که می‌تواند در کرانه باختری و غزه اشراف و حاکمیت خود را تثبیت کند. صهیونیست‌ها هرچقدر پیش می‌روند، شرایط برای آنها بدتر و دشوار می‌شود و ناگزیر هستند که این جنگ را به هر شکلی حتی به صورت فرسایشی ادامه دهند؛ چرا که اگر امروز جنگ را تمام کنند در واقع افول و سقوط خود را رقم زده‌اند و این امر، محاکمه سران این رژیم را در پی خواهد داشت.
سردار چیذری با اشاره به مشکلات داخلی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی یادآور شد: رژیم صهیونیستی مجبور است حیات خود را با وضعیت مفتضحانه ادامه دهد و به همین خاطر جنگ و عملیات‌ها را در کرانه باختری هم ادامه می‌دهد؛ البته مردم مظلوم و شجاع غزه با قدرت مقاومت می‌کنند.
معاون عملیات نیروی قدس سپاه با بیان اینکه جنایات صهیونیست‌ها از روی دیوانگی است، اضافه کرد: حکام صهیونیست قطعاً می‌دانند که جنایات آن‌ها نتیجه‌ای برای‌شان نخواهد داشت و به دنبال روزنه‌ای هستند تا به هر شکلی بتوانند از این مخمصه نجات پیدا کنند.
سردار چیذری با بیان اینکه مقاومت توانمندی بالایی دارد و قطعاً پیروز میدان نبرد غزه است، گفت: امروز شرایط به نفع محور مقاومت است. صهیونیست‌ها نتوانستند به مقاومت آسیبی بزنند و به اهداف خود دست پیدا کنند.
وی افزود: ساختار مقاومت در غزه باقی و در کرانه باختری رو به ظهور و توانمندشدن است. امروز رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از شکل‌گیری و توانمندشدن مقاومت در کرانه باختری در حال انجام اقداماتی است، ولی قطعاً موفق نخواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/936700/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادای احترام به شهدای حملات رژیم صهیونیستی در گلزار شهدای آستانه اشرفیه

بازدید مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه اردوگاهی صابرین در چابکسر

رهاسازی آب از سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه

مهار حریق در منطقه هارکیزه شهرستان لالی

رهاسازی آب سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه و مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

دورکاری ادارات در برخی شهرستان‌های خوزستان

مجوز محیط‌زیستی فاز دوم پتروشیمی ماهشهر پس از ماه‌ها پیگیری صادر شد

حل بحران هورالعظیم نیازمند همکاری منطقه‌ای است

گزیده‌های نفتی هفته

افتتاح تصفیه‌خانه پساب فولاد شادگان گامی مهم در حفظ محیط زیست است

سرمایه‌گذاری شرکت‌های خوزستانی در خارج از استان خلاف عدالت است

کارشناسان دادگستری نقش کلیدی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند

تصفیه‌خانه پساب صنعتی فولاد شادگان به بهره‌برداری رسید

14 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

دشمن تلاش می کند دستاوردهای ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه را کوچک جلوه دهند

لزوم ساماندهی فرآیند توقیف و ترخیص وسایل نقلیه توقیفی و رسوبی در خوزستان

اجرای طرح‌های آبخیزداری در یک میلیون هکتار از اراضی کوهستانی و تپه ماهوری+فیلم

25 هزار هکتار از تالاب هورالعظیم در حصار دود و آتش

شناسایی پیکر شهید موسی اکبری پس از 41 سال

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار‌های اربعین حسینی

شناسایی بیش از 26 هزار بیمار دارای پرفشاری خون در دزفول

اجرای جشنواره فرهنگی زیست محیطی 100 روز با رود دز

مردانی که نفت ایران را می‌سازند

کار زیر آفتاب 50 درجه؛ مردانی که ایران را از دل زمین زنده نگه می‌دارند

رقابت 47 هزار و 251 داوطلب در آزمون سراسری 1404+فیلم

راه اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مبادی مرزی کشور

وکیل و کارشناس، دو بال قاضی در اجرای عدالت هستند

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح آبرسانی مناطق جاده دزفول به شوشتر

رفع افت ولتاژ برق در اندیمشک با نصب و راه اندازی 9 ترانس

پیش بینی کاهش دما و وقوع گرد و خاک محلی در خوزستان

تداوم روند افزایشی قیمت نفت

دستگیری عامل بمب گذاری در شادگان

امضای تفاهم‌نامه جاده میانبر مسجدسلیمان با اعتبار 5 همت

کارگران شرکت تخته فشرده پاک چوب خوزستان مجدد مشغول به کار شدند

افتتاح تصفیه‌خانه پساب صنعتی و بهداشتی شرکت صنعت فولاد شادگان

راز تسلط چین بر بازار مواد معدنی حیاتی چیست؟

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

پیام استاندار خوزستان در گرامیداشت هفته بهزیستی

پیام استاندار خوزستان به مناسبت آغاز سال نو صابئین مندایی

🎬تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان جهت کاهش خاموشی‌ها در استان

ثبت دمای 50 درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

تداوم آبرسانی اروندان به 3 شهرستان در جنوب کشور

تداوم آبرسانی اروندان به سه شهرستان در جنوب کشور

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

ادعای توزیع بنزین بی‌کیفیت در قزوین رد شد

علت انتشار دود از پتروشیمی تبریز چه بود؟

تکذیب شایعه اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های سوخت

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد