سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴

گفتگو

کنارگذر آزادراه ماهشهر به بهره‌برداری می‌رسد

کنارگذر آزادراه ماهشهر به بهره‌برداری می‌رسد
پیام خوزستان - ایسنا / مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت ساخت کنارگذر آزادراه ماهشهر گفت: این کار با کیفیت و سرعت درحال انجام است و به زودی به مرحله افتتاح و ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت ساخت کنارگذر آزادراه ماهشهر گفت: این کار با کیفیت و سرعت درحال انجام است و به زودی به مرحله افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد. 
محمود اکبری فضلی، مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان در خصوص آخرین وضعیت پروژه آزادراه اهواز - بندرامام اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از جمله نهادهایی است که در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کند. از جمله فعالیت‌های این نهاد، مشارکت در احداث و ساخت کنارگذر آزادراه ماهشهر است که این جاده به طول 28 کیلومتر در حال احداث است.
وی افزود: این کار براساس تفاهم‌نامه‌ای میان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شرکت آزادراه که به عنوان کارفرمای این پروژه فعالیت می‌کند، در حال انجام است.
اکبری فضلی ادامه داد: جاده‌ به عنوان یکی از کارهای عمرانی نه‌تنها در اقتصاد کشور موثر است بلکه باعث تسهیل تردد و حفظ امنیت جان هم‌استانی‌های ما می‌شود. حدود 2 سال است که طبق تفاهم‌نامه‌ این کار توسط بنیاد مسکن درحال انجام است. حدود 4 اکیپ راه شامل گریدر، غلطک و آب‌پاش و همچنین اکیپ پخش آسفالت در بخشی از مسیر درحال فعالیت هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان بیان کرد: این کار با کیفیت و سرعت درحال انجام است و ما امید این را داریم که به زودی شاهد تردد ماشین‌ها از امیدیه به سمت جاده اهواز به ماهشهر باشیم.
وی بیان کرد: این جاده کمربندی کار بسیار ذی‌نفوذی است و قطعا بار ترافیکی را در شهر ماهشهر و امیدیه کمتر خواهد کرد.
اکبری فضلی گفت: بنیاد مسکن به استناد این تفاهم‌نامه‌ قراردادهای مختلفی را با آزمایشگاه‌ها دارد و کار به صورت روزانه و کیفی توسط مشاورین طرح و دستگاه نظارتی مستقر در حال انجام است. ان‌شاءالله این کار به زودی به مرحله افتتاح و بهره‌برداری برسد. از شرکت آزادراه و مجموعه اداره کل راه و شهرسازی و شرکت ساخت که بخشی از اعتبارات پروژه را تامین کردند نیز تشکر می‌کنم.


نظرات شما