پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است بیمه دی

معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی: بیمه دی ارائه دهنده 20 درصد از خدمات درمانی صنعت بیمه در کشور است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی با بیان اینکه این شرکت با بیش از 10 هزار مرکز درمانی در سراسر کشور دارای قرارداد است، گفت: حدود 20 درصد از کل بیمه‌شدگان سراسر کشور در بخش درمان، از خدمات بیمه دی استفاده می‌کنند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حسین یاوری در آیین گشایش ساختمان جدید شعبه ایلام، با اشاره به وابستگی سهامداری بیمه دی به بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: اعتبار ایجاد شده در بیمه دی ناشی از تلاش مستمر همکاران در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان به ویژه ارائه مطلوب خدمات به خانواده معزز شهدا و ایثارگران است.
وی با تأکید بر این که بیمه دی طی سنوات اخیر توانسته است جایگاه شایسته‌ای را در صنعت بیمه کسب کند، افزود: این شرکت از نظر عملکردی، عملیات بیمه‌ای؛ هم در حوزه سودآوری و هم در بخش اعتماد از مراکز درمانی، بهترین عملکرد را از خود نشان داده است.
دکتر یاوری افزود: بیمه دی به منظور افزایش سطح تماس با مشتریان و ارائه خدمات بهینه به بیمه‌شدگان خود، نسبت به افتتاح ساختمان‌ها‌ در نقاط مختلف کشور اقدام می‌کند و در حال حاضر 48 شعبه در حوزه فروش و 48 مرکز برای پرداخت خسارت درمان در اختیار دارد که به طور تخصصی در سراسر کشور فعالیت دارند.
وی بیان داشت: به دلیل تغییرات فضای شهر ایلام، ساختمان قدیمی بیمه دی فاقد امکان دسترسی مطلوب مشتریان و بیمه‌شدگان بود از این رو، هیئت مدیره این شرکت در راستای دسترسی بهتر مشتریان و جامعه هدف خود، ایجاد فضای مناسب‌تری را برای این شعبه در دستور کار قرار داد تا بتواند خدمات خود را به نحوی شایسته ارائه کند.
معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی، بیمه‌شدگان استان ایلام را بیش از 40 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: شرکت بیمه دی با داشتن برنامه‌های توسعه‌‌ای از جمله؛ ورود به حوزه خرده فروشی در بخش بازنشستگان تأمین اجتماعی، قرارداد سازمان صدا و سیمای ج.ا.ا و همچنین قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی، امیدوار است با اضافه شدن این جوامع به جامعه هدف بیمه دی، این عدد به دو برابر و حتی بیشتر ارتقاء یابد.
دکتر یاوری با بیان اینکه بیمه دی به عنوان یک شرکت بازرگانی، ارائه دهنده خدمات عمومی به تمامی آحاد جامعه است، گفت: تعداد کل بیمه‌شدگان تحت پوشش بیمه دی در سراسر کشور حدود دو میلیون و 500 هزار نفر است که از این تعداد، حدود یک میلیون و پانصد هزار نفر از خانواده بزرگ ایثار و شهادت و یک میلیون دیگر از سایر اقشار مردمی هستند.
در این مراسم، غفوریان مدیر شعبه ایلام نیز گفت: علاوه بر آن که مکان جدید شعبه در موقعیت جغرافیایی مناسبی از شهر واقع شده، رعایت حداکثر استانداردها به لحاظ رفاه حال مراجعه کنندگان نیز از دیگر مواردی است که نشان دهنده اهتمام مدیران ارشد این شرکت در امر مشتری‌مداری است.
وی اظهار امیدواری کرد در مکان جدید، ارائه خدمت به بیمه‌شدگان به ویژه جامعه هدف با کیفیت بهتر و بیشتری همراه شود و کارکنان این شعبه بتوانند در راستای جلب رضایتمندی مشتریان و تحقق اهداف پیش‌بینی شده و مورد انتظار گام بردارند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/913705/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقام سابق وزارت خارجه: مطمئن باشید اسرائیل دوباره به ایران حمله نخواهد کرد

واکنش عطاالله مهاجرانی به مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کالرسون؛ دست مریزاد!

نبویان: یک الی دو F-35 را یقینا زدیم!

مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن متجاوز نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است

ابهامات و ایرادات شورای نگهبان به مصوبه تشدید مجازات جاسوسی؛ طرح به مجلس بازگشت

اظهارات وزیر خارجه ترکیه درباره ابلاغ موضع آمریکایی‌ها به ایران درخصوص مذاکرات

حضور ورزشکاران خوزستانی در رقابت‌های کشتی فرنگی جوانان آسیا

میزان گردش مالی بازگشت حساب شرکت‌ها به 24 همت رسید+فیلم

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

تأکید بر تداوم حمایت هدفمند از صنعت نیشکر و تکمیل زنجیره تولید

ثبت نام بیش از 56 هزار دانش‌آموز پایه اول ابتدایی خوزستان

کدورت آب در برخی نقاط خوزستان بالا، اما عاری از عوامل بیماری زاست

لزوم اجرای طرح توسعه محله‌محور با استفاده از همه ظرفیت‌های اجتماعی+فیلم

دبیر: منافقان از ایران اینترنشنال و BBC خطرناکترند

رقابت 4 کاندیدا برای ریاست فدراسیون اسکی

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه؛ انگشتر حدید به سردار موسوی اهدا شد

عطوان: موشک‌های ایران و یمن، تل‌آویو را به شهر اشباح تبدیل کرده‌اند

میزان گردش مالی بازگشت حساب شرکت‌ها به 24 همت رسید

نرخ جدید نان تا پایان هفته جاری اعلام می‌شود

ماجرای پیام خبرساز رضا رشیدپور به دونالد ترامپ

چهره ها/ عکس بازیگر زیبای سریال شکارگاه پربازدید شد

حمیدرضا آذرنگ در «از یاد رفته»

محسن چاوشی، مداح معروف را احساساتی کرد

قابی از منوچهر هادی و کشتی‌گیر مشهور در تعزیه

چهره ها/ تغییر استایل بازیگرِ منفور تاسیان پربازدید شد!

سوتی عجیب در سریال آلا وایرال شد!

اقدام زیبای عمو پورنگ در یک بیمارستان پربازدید شد

آیا بو و کدورت آب در خوزستان، غیربهداشتی است؟

پرداخت 100 درصد مطالبات کلزاکاران دزفول

شناسایی 19 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی خوزستان

مذاکره دوباره استقلال و غندی‌پور

بازگشت محبی به تمرینات گروهی تیم فوتبال روستوف

شوک بزرگ در والیبال لهستان

جوانان کشتی ایران به دنبال سکوی آسیا

شاگرد عطایی در آغوش رئیس جمهور فرانسه!

بهتاش فریبا گزینه سرپرستی تیم استقلال

چهره اصلاح‌طلب: هر فرد دیگری جای پزشکیان بود، باز این اتفاقات می‌افتاد

رئیس جمهور: تمام اختیارات را به استانداران تفویض کردیم تا اگر ما هم شهید شدیم کار مردم معطل نماند

سفیر ایران با نمایندگان شانگهای در مسکو دیدار کرد

تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به محل کسب و کار مردم عادی در تهران

چمران: بعید نیست به ترامپ جایزه صلح نوبل بدهند!

ادعای تحلیلگر مشهور جهان عرب از جزئیات دیدار عراقچی و پوتین در روزهای آخر جنگ 12 روزه

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

رشیدپور ترامپ را به مصاحبه دعوت کرد!

چهره ها/ عکس جذابِ بازیگر دلدادگان جلب‌توجه کرد

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

اهواز، هندیجان و هویزه در وضعیت قرمز

اجرای قانون جدید کالای همراه ملوان در خوزستان