پیام خوزستان

آخرين مطالب

کارگر فداکار نیروگاه رامین از حسش می‌گوید/ به زندگیم ارزش دادم گفتگو

کارگر فداکار نیروگاه رامین از حسش می‌گوید/ به زندگیم ارزش دادم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رضا خسروی در گفت و گو با خبرنگار مهر در خصوص اقدام جهادی صورت گرفته برای جلوگیری از قطع تولید برق در نیروگاه رامین در دمایی که گفته می‌شود تا 70 درجه سانتی‌گراد بود، اظهار کرد: وقتی افراد جامعه به همنوعان و هم وطنان خود کمک می‌کنند نه تنها به زندگی خودشان ارزش می‌دهند بلکه اثر مثبت آن بر جامعه و افراد را شاهد خواهیم بود و شرایط کلی جامعه بهبود و ارتقا پیدا می‌کند.
این مهندس مکانیک بیان کرد: ما انسان‌ها هیچ چیز از خود نداریم و هر کاری که بتوانیم یا قادر به انجام آن هستیم همه از لطف و رحمت خداوند نسبت به ما سرچشمه می‌گیرد و خوش به حال انسانی که واسطه خوبی‌های خداوند نسبت به بندگانش است.
وی با بیان اینکه اقدامی که ما در نیروگاه رامین اهواز در شرایط سخت و گرمای طاقت فرسا انجام دادیم در راستای کمک به هموطنان و جلوگیری از خاموشی برق در این شرایط آب و هوایی بوده است، تصریح کرد: این اقدام کاری نبوده که هر پنج سال یا 10 سال یک‌بار رخ دهد بلکه کاری با همین میزان سختی تقریباً هر 6 ماه یک بار رخ می‌دهد که گاهی شرایط خفیف‌تر است.
این کارشناس توربین اضافه کرد: وقتی افراد به کار خود تعهد داشته باشند و کار سختی انجام دهند حس خوب و رضایت بخش از خود خواهند داشت بنده نیز زمانی که موفق شدم در کنار همکارانم این تعمیرات را انجام دهنم احساس خوبی پیدا کردم چرا که توانستم در راستای آسایش و رفاه مردم کشورم قدمی مثبت بردارم.

پیام خوزستان

خسروی گفت: خدمت به خلق خداوند خود نوعی عبادت و از راه‌های رسیدن به خداوند است، بنده انجام تعمیرات در شرایط سخت را برای خدمت به مردم سرزمینم و در راه رضای خدا انجام داده‌ام.
وی مساله مالی را یکی از مشکلات نیروگاه خواند و عنوان کرد: باید به نیروگاه‌ها کمک مالی صورت گیرد و این کمک نه تنها به نیروگاه رامین اهواز بلکه باید به کل نیروگاه‌های کشور باشد؛ بودجه‌ای که از سوی وزارت نیرو به نیروگاه‌ها اختصاص داده می‌شود با واسطه است و مستقیم پرداخت نمی‌شود، از سوی دیگر کافی نیست.
این مهندس مکانیک شاغل در نیروگاه رامین اهواز ادامه داد: اکنون که چهار ماه از سال گذشته، از نیروگاه مطالبات زیادی داریم که پرداخت نشده البته شرکت پولی برای پرداخت کردن ندارد و ابتدا باید از رده بالا به آن مبلغ تزریق شود تا مطابق صورتحساب‌ها پرداختی صورت گیرد.
خسروی تبدیل وضعیت پرسنل را از دیگر مشکلات این مجموعه اعلام کرد و افزود: افرادی هستند که سال‌ها با شرایط کاری مشابه ما کار می‌کنند اما میزان حقوق دریافتی آنها با ما یکی نیست و یا اینکه بیمه درمانی و ثبات شغلی ندارند. البته چند روز گذشته نامه‌ای خوب و امیدوارکننده نسبت به این موضوع رسید اما شنیده‌ها حاکی از این است که چون زمان تغییر دولت است فعلاً منتفی می‌شود و امیدوارم اینچنین نباشد. وی با بیان اینکه اگر همکار من آرامش داشته باشد یک جامعه آرامش دارد، اظهار کرد: اگر تفاوت‌ها از یک جایی و البته هرچه زودتر تمام شوند آنگاه ایجاد انگیزه در پرسنل را به همراه خواهد داشت که این موضوع خود به تولید و پایداری برق کمک می‌کند.
این کارشناس توربین ادامه داد: تجهیزات باید برق را تولید کنند، لذا اگر نقدینگی درست تزریق شود، تجهیزات بروز می‌شوند و در پی آن تولید مگاوات بالاتر می‌رود و پایداری شبکه بیشتر می‌شود؛ این موضوعات بارها از طریق مدیرعامل نیروگاه و مقامات مربوطه به بالا دست اعلام شده است ولی هنوز آن اتفاقی که باید را شاهد نبوده‌ایم.
به گزارش خبرنگار مهر، ساعت 9 صبح روز یکشنبه، کندانسور توربین نیروگاه رامین اهواز نشتی پیدا کرد و مطابق پروتکل، باید ابتدا فعالیت نیروگاه 2 روز متوقف و سپس کار تعمیر آغاز می‌شد اما متخصصان، تصمیم گرفتند در حالت آماده به کار نیروگاه، عملیات تعمیرات را انجام دهند.
دمای محیط توربین نزدیک به 70 درجه و رطوبت بالای 90 درصد است به عبارت دیگر نیروها باید در یک دریای آب جوش عملیات می‌کردند، کار در 18 ساعت عملیات پیچیده مهندسی بدون وقفه ادامه یافت و نیروگاه بدون ثانیه‌ای توقف به تأمین برق پرداخت و خطر خاموشی گسترده هم از کشور رخت بر بست.
کد خبر 6167829

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/903030/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در باب روح الهی یا وجدان از منظر مولانا

دشت غزل، شعری از آرش شفاعی مهمان ویژهٔ برنامهٔ سرزمین شعر

هیچ سعادتی بالاتر از داشتن یک دوست خوب نیست!

پزشکیان خطاب به دشمنان: در منطقه ما، مردم را ترور می‌کنید، بعد به ما می‌گویید تروریست!

علی شمخانی: مذاکره باید در زمان مناسب انجام شود

آیه معنادار نصب‌شده در محل دیدار امروز با رهبر انقلاب

پزشکیان: اهل گفتگو هستیم اما نه به هر شکل و هر قیمتی

زیرسطحی بدون سرنشین با قابلیت شلیک پهپاد انتحاری رونمایی شد

فیاض زاهد: قدم‌های جدی برای رفع فیلتر یوتیوب برداشته شده است

بازدید ایتالیایی‌ها از ورزشگاه آزادی و مذاکرات مثبت با استقلال

بازدید دستیار و وکیل والتر ماتزاری از امکانات باشگاه استقلال

واژگونی مینی‌بوس کارکنان سپاه در خوزستان

مجموعه 4 جلدی کتاب «ودیعه» در حسینیه جماران رونمایی می شود؛ ترجمه و شرح سخنان امام کاظم(ع)

اربعین مدیون شهدای مقاومت است

معتقد به حل مشکلات آموزشی خوزستان با همکاری و بکارگیری ظرفیت ها هستم

آزادی بیان به سبک اروپایی؛ دانشگاه مونیخ سخنرانی گزارشگر ویژه سازمان ملل و منتقد اسرائیل را لغو کرد!

گردان‌های القدس: اشغالگران از تعهدات خود طفره می‌روند

تصادف در محور ناغان به دهدز 2 فوتی برجای گذاشت

آشتی‌کنان یحیی و نصیرزاده پس از مصاحبه های جنجالی

نخست وزیر ژاپن از طرح ترامپ فاصله گرفت

گره ترافیکی گیشا باز می‌شود

آیت‌الله‌العظمی دستغیب خواستار آزادی محصوران شد

بررسی وضعیت پیشرفت پروژه فولاد زاگرس اندیمشک

دستیار و وکیل ماتزاری از آکادمی استقلال بازدید کردند / عکس

همایش بزرگ یاوران انقلاب،پیشتازان مقاومت در شهرستان خواف

یحیی گل محمدی به عیادت یک خواننده جوان رفت

شوشتری ها آئین‌ پلو پزون را احیا کردند/ تصاویر

شاهین رفیع پور: آیین نامه فروش طلای آب شده، بدعتی اشتباه/ سازمان ملی استاندارد هیچ نظارتی روی طلای آب شده ندارد

عیادت یحیی گل محمدی از آرمان امیدی / عکس

شرط سرایا القدس برای پایبندی به آتش بس در غزه

ما یه بار دیگه همو از دست دادیم شهرزاد

خواستگاری بی‌موقع دردسرساز شد!

چرا دروغ گفتی؟!

چهره ها/ تصویری از مهراوه شریفی‌نیا در دوره دبستان

تیزر قسمت چهارم سریال «آبان» منتشر شد

هوش مصنوعی در برابر تغییرات اقلیمی چه نقشی دارد؟

تصویر جدید تلسکوپ فضایی هابل خوشه ستاره‌ای کروی NGC 2005

ربات انسان‌نمای جدید Humanoid معرفی شد؛ با دست‌هایی سریع‌تر از انسان

واژگونی مینی‌بوس در محور رامشیر ـ رامهرمز؛ مصدومیت کارکنان نیروی دریایی سپاه

بختیاری‌زاده: تلاش می‌کنیم به مرحله بعدی جام حذفی برویم

واکنش میلاد ذکی پور به خوشحالی منشوری اش

صدرنشین لیگ والیبال در باتلاق طبیعت گرفتار شد

دارابیان تنها مدال‌آور ایران در سومین روز مسابقات فزاع

خبر مهم وینیسیوس؛ چند روز مانده تا تمدید

حذف سرخ‌پوشان از جام حذفی؛ طلسم باخت مقابل سپاهان شکسته نشد

انتشار 10 عنوان کتاب کودک نشر شاهد در ایام دهه فجر

مرحله کشوری سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن کریم و معارف اسلامی برگزار می‌شود

پیش بینی قیمت دلار 25 بهمن 1403

تداوم کاهش قیمت ارز؛ قیمت انواع سکه طلا بیش از یک میلیون تومان ریخت

گام‌های تازه برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان صنعت نفت