پیام خوزستان

آخرين مطالب

دانشمندان برای اولین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند علمي

دانشمندان برای اولین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا /دانشمندان ژاپنی برای انجام مطالعه‌ای بر روی شکل یخ برای اولین بار یک میکروسکوپ را منجمد کردند.
این مطالعه نشان داد که سختی سطح یخ در 1-اکتانول بسیار بیشتر از برآورد قبلی است.
به نقل از آی‌ای، برای اولین بار، محققان دانشگاه کوبه ژاپن به رهبری اونیشی هیروشی(ONISHI Hiroshi) شکل دقیق یخ را در سطح مشترک بین یخ و مایع مشاهده کردند.
با توجه به پیچیدگی کار، محققان از راه حل‌های خلاقانه برای مشاهده این پدیده از جمله یخ زدایی و خنک کردن سیستم میکروسکوپ در جعبه یخ استفاده کردند تا بتوانند اندازه‌گیری‌های دقیقی را به دست آورند.
آنها همچنین با انواع مختلف مایعات آزمایش انجام دادند تا بفهمند چگونه روی سطح یخ تأثیر می‌گذارند. از آنجایی که یخ در بیشتر مواقع توسط مایع احاطه شده است، لغزنده است، کلید درک این رابطه مرموز بین یخ و مایع در بزرگنمایی این لایه مایع نهفته بود.
مطالعه یخ
محققان اظهار داشتند که برای اولین بار ایده اندازه‌گیری یخ در ضد یخ با دمای کمتر از صفر درجه سانتی‌گراد به ذهن‌شان خطور کرد. این شرایط باعث می‌شود که وضعیت یخ ثابت بماند تا آنها بتوانند این پدیده را بدون آغاز آب شدن یخ بررسی کنند.
با این حال، طبق بیانیه مطبوعاتی، آزمایش‌ها به مقدار کافی آزمون و خطا نیاز داشتند تا در نهایت به راه‌حلی نوآورانه برسند.
محققان دانشگاه کوبه توضیح می‌دهند: ما دریافتیم که باید کل سیستم میکروسکوپ را در یک جعبه خنک‌کننده سرد کنیم و برای اطمینان از اینکه میکروسکوپ اتمی که یک ابزار اندازه‌گیری دقیق است، می‌تواند در دماهای زیر صفر به طور پایدار عمل کند، کمی هوشمندی لازم بود.

پیام خوزستان


یخ بدون این لایه مایع دارای «ستون‌های یخی» با ارتفاع حدود 20 نانومتر است. در شرایط ضد یخ، مسطح است و گاه به گاه یک لایه مولکولی ارتفاع دارد.
محققان می‌گویند: ما فکر می‌کنیم که سطح صاف از طریق انحلال جزئی و تبلور مجدد سطح یخ در مایع 1-اکتانول(ضد یخ) تشکیل شده است.
آنها همچنین با مایعاتی مانند الکل آزمایش انجام دادند که سطح یخ و همچنین سختی آن را تغییر داد. این امر اهمیت اندازه‌گیری این رابطه بین یخ و مایع را به طور اساسی بیان می‌کند، اگرچه ممکن است سطحی به نظر برسد.
محققان انتظار دارند که بتوانند وضوح میکروسکوپ را به تک مولکول‌های آب افزایش دهند و از روش‌های اندازه‌گیری غیر از میکروسکوپ اتمی استفاده کنند. به این ترتیب، آنها امیدوارند که بتوانند دامنه کاربردهای احتمالی اندازه‌گیری‌های سطح مولکولی رابط یخ-ضد یخ را گسترش دهند.
پدیده مایع روی یخ
سطح یخ با آب مایع پوشیده شده است که به نظر می‌رسد یک پدیده است. جالب اینجاست که دانشمندان هنوز نمی‌دانند چرا همیشه یک لایه نازک از آب روی سطح یخ وجود دارد.
آنها گزینه فشار را پیشنهاد کرده‌اند. با این حال، این به طور کامل توضیح نمی‌دهد که چرا همه یخ‌ها دارای این لایه لغزنده هستند.
از آنجایی که تبدیل یخ به آب به سرعت اتفاق می‌افتد، دانشمندان هنوز رابطه بین یخ و آب را مشاهده نکرده‌اند. محققان این مطالعه با تنظیماتی که در ابزارها و فرآیند انجام دادند، توانستند ماهیت یخ را مانند قبل مشاهده کنند و امیدواریم که معمای وجود آب در سطح یخ را حل کنند.
این یافته‌ها در مجله Chemical Physics منتشر شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/899846/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفارت چین: به ایران موشک‌ ندادیم

روایت ضرغامی از واکنش رهبر انقلاب به ساخت یک ویدئوی حماسی در دهه‌ 80

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی مقدم از خداحافظی با فرزندانش در زمان جنگ 12 روزه

مهسا طهماسبی رقیب رامبد جوان شد؟

حسن‌زاده: من می‌توانم ساپینتو را روی نیمکت کنترل کنم

خیابانی: طرفدار PSG هستم، من را به امریکا ببرید!

جغرافیای فوتبالی لندن با جواد خیابانی

حرکت غیرمنتظره انریکه در آستانه دیدار با رئال مادرید!

داور دیدار پاری‌سن‌ژرمن - رئال مادرید؛ مارسینیاک

درستکار: حسن یزدانی در وزن 97 کیلوگرم به کشتی بازمی‌گردد

دلار جهانی روی خوش ندید

واکنش معاون عراقچی به مواضع اروپا نسبت به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران

تصاویر کمتر دیده شده از لحظه حمله رژیم صهیونیستی به صداوسیما

هشدار سلیمی‌نمین به تریبون‌داران

من این زندگی و میخواستم؟

استوری جدید و معنادار رضا گلزار در اینستاگرام

پیشگیری از عفونت پا در تابستان با جوراب‌های ضدبو نانویی

کدام ورزشگاه‌ها برای میزبانی در لیگ برتر مشکل دارند؟

لغو سوال‌برانگیز انتخابات فدراسیون بدنسازی

چالش خطرناک پیش روی تیم ملی والیبال

واکنش ساپینتو به حضور در استقلال

رایزنی وزیر خارجه با بن‌سلمان؛ عراقچی از موضع ریاض علیه تهاجم رژیم صهیونیستی تشکر کرد

روایت وزیر دفاع عربستان از دیدارش با وزیر خارجه ایران

ادعای آمریکا: ترامپ خواهان بازگشت ایران به جمع کشورهای عادی جهان است

تغییر زمان برگزاری سومین همایش زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی

خطر در کمین یک میلیون شغل مرتبط با خودرو

اقدام اضطراری برای کنترل شوری آب در جنوب خوزستان

آغاز رهاسازی 36 میلیون مترمکعب آب از سد مارون برای نخیلات شادگان

استاندار تاکید کرد؛ کاهش حتی یک مترمکعب از حق‌آبه خوزستان ممنوع است

🎬نشست کمیته تخصیص اعتبارات عمرانی و جلسه "توسعه محله محور"

مارسکا: چه فصل درخشانی، چه تیمی دارم!‏

روشن دو استقلالی را به بهشت فرستاد!

صعود دو مدعی دیگر یورو 2025 به یک‌چهارم نهایی

ستاره چلسی: پول می‌گیرم که گل بزنم!‏

اولین تمرین گل‌گهر بدون چند ستاره اصلی

مدیرعامل شمس‌آذر: پنجاه درصد تیم جدا شده‌اند

طوفان رئال مادرید را زمین‌گیر کرد!

چلسی 2-0 فلومیننزه؛ آبی‌های لندن در فینال جام جهانی

انتخابی جام ملت‌ها؛ ورود دختران فوتبال ایران به اردن

مدافع تراکتور راهی چادرملو شد

خلاصه بازی فلومیننزه 0 - چلسی 2

بعد از موسیالا نوبت به مصدومیت کایسدو رسید

رد جنجالی پنالتی برزیلی‌ها؛ چلسی عاشق لتسیه شد

گل دوم چلسی، بریس ژائو پدرو برابر تیم سابقش

سانحه رانندگی شدید برای مربی سرشناس

ضربه خطرناک مالو گوستو به دروازه فلومیننزه

امباپه فیکس شد؛ همه چیز آماده برای انتقام

اولین صحبت آقاسی با استقلالی‌ها

تصاویر جنجالی‌ترین لحظه زندگی ستاره پرسپولیس!

شوت کوکوریا با فاصله کم از دروازه به بیرون رفت