دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

سیاسی

درخواست رئیس سازمان انرژی اتمی از صداوسیما

درخواست رئیس سازمان انرژی اتمی از صداوسیما
پیام خوزستان - ایسنا / شورای مدیران سازمان صداوسیما به همراه برنامه‌سازان و جمعی از تهیه‌کنندگان با حضور در سازمان انرژی اتمی، ضمن بازدید از نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / شورای مدیران سازمان صداوسیما به همراه برنامه‌سازان و جمعی از تهیه‌کنندگان با حضور در سازمان انرژی اتمی، ضمن بازدید از نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای، با «محمد اسلامی»، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار و گفت‌وگو کردند.
اعضای شورای مدیران سازمان صدا و سیما در نشست با «محمد اسلامی»، رییس سازمان انرژی اتمی و «بهروز کمالوندی»، معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی این سازمان به بیان مسایل مختلف در حوزه هسته‌ای و نقش رسانه ملی در اطلاع‌رسانی و تبیین دستاوردهای علمی و فناوری کشور پرداختند.
معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران نیز در سخنانی خطاب به اعضای شورای مدیران سازمان صداوسیما، برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان سیما، اعلام کرد که در حوزه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای به تبلیغ نیاز نداریم، بلکه نیازمند روایتگری صحیح هستیم. بنابراین از صدا و سیما و جامعه هنری کشور درخواست می‌کنیم تا با استفاده از ابزارها، ادبیات و شیوه‌های هنری، این صنعت را به‌درستی به مخاطبان در طیف‌های گوناگون معرفی کنند.
بازار
اسلامی تاکید کرد: با توجه به دستاوردهای صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای، جامعه باید بیش از گذشته نسبت به این دستاوردها آگاه شود و با استفاده از برنامه‌های تولید شده توسط شما عزیزان به معرفی چیستی و ماهیت این صنعت مهم و قدرت‌ساز بپردازیم، زیرا بر این باوریم که صنعت هسته‌ای یکی از پتانسیل‌های مهم پیشرفت کشور محسوب می‌شود که کشور باید با دستاوردهای این فناوری تجهیز شود.
وی با تاکید بر توسعه همکاری‎‌ها با برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان رسانه ملی گفت: ارتباط سازمان انرژی اتمی ایران با شما عزیزان و سایر اعضای جامعه هنری باید توسعه یابد و در راه تداوم این ارتباط تلاش می‌کنیم و در این مسیر اهداف اولویت‌دار این صنعت را دنبال خواهیم کرد.
هم‌چنین «بهروز کمالوندی» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران نیز در این نشست با بیان اینکه «صنعت هسته‌ای یکی از مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شود»، افزود: صنعت هسته‌ای، به ویژه در کنار فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی و کوانتوم، زمینه‌ساز اقتدار کشور در تمامی عرصه‌هاست و در این راستا، تلاش‌های قابل‌توجهی در صنعت هسته‌ای صورت گرفته که در نوع خود تحولی بزرگ بوده است.
وی با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها و به‌ویژه سازمان صدا و سیما گفت: حساسیت افکار نخبگان نسبت به مسایل هسته‌ای بسیار حائز اهمیت است. برخی مشکلاتی که با آن مواجه هستیم، ناشی از سوالات نخبگانی است که هنوز نسبت به اهمیت صنعت هسته‌ای ابهام دارند و باید این موضوع برطرف شود. اگر کشوری صنعت هسته‌ای را کنار بگذارد، به‌طور قطع در حوزه‌های قدرت عقب خواهد ماند.
در ادامه این نشست گفت‌وگوی صمیمانه‌ای میان اعضای شورای مدیران صداوسیما و برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان سیما با مسوولان سازمان انرژی اتمی ایران برگزار شد و میدران ارشد صنعت هسته‌ای به سوالات مطرح شده در زمینه توسعه صنعت هسته‌ای، دستاوردهای علمی جدید و چالش‌های پیشین پاسخ دادند.
اعضای شورای مدیران صداوسیما در این نشست با اشاره بر لزوم انعکاس دستاوردهای علمی کشور در رسانه‌های ملی، بر اهمیت تعامل بیشتر میان دو سازمان برای تبیین پیشرفت‌های علمی و فناوری در سطح جامعه تاکید کردند. برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان سیما نیز به طرح پیشنهاداتی در زمینه تولید برنامه‌هایی در راستای آگاهی بخشی به نخبگان و مردم عادی نسبت به علم و فناوری پرداختند.
همچنین در این نشست بر مسئولیت خطیر رسانه ملی در معرفی دستاوردهای سازمان انرژی اتمی ایران به‌عنوان مجموعه‌ای که در آینده منشا اثرات بیشتری خواهد داشت؛ تاکید شد.
گفتنی است اعضای شورای مدیران سازمان‌ صداوسیما به همراه برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان سیما با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از نمایشگاه جدیدترین دستاوردهای صنعت هسته‌ای بازدید کردند.


نظرات شما