پیام خوزستان

آخرين مطالب

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس: جامعه کار، تلاش و تعاون در همه عرصه‌ها پای کار انقلاب بوده‌اند وزارت رفاه

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس: جامعه کار، تلاش و تعاون در همه عرصه‌ها پای کار انقلاب بوده‌اند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - در چهل و پنجمین طلیعه فجر انقلاب اسلامی، جامعه بزرگ کار، تلاش و تعاون استان فارس با حضور پرشور در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، جلوه‌ای از اقتدار و عظمت ملت ایران را به نمایش گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، در حماسه ای که صحنه ای از اتحاد، بیداری و هوشیاری مردم بود، تشکل های عالی کارگری و کارفرمایی و تعاونگران فارس نیز آمده بودند تا با اثبات وفاداری خود به آرمان‌های نظام، فتنه انگیزی ها و دروغ افکنی های دشمن را نشانه روند و با وحدت و یکپارچگی، پای کار انقلاب اسلامی باشند. وحید خداپرست، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در حاشیه راهپیمایی 22 بهمن تاکید کرد که مردم بابصیرت بویژه جامعه تعاونگران، کارفرمایان، کارگران و فعالان اقتصادی استان با حضور خود در این عرصه اثرگذار، نشان دادند که پس از گذشت 45 سال، نه تنها این روز و شعار آن، کمرنگ نشده بلکه هر سال این عبادت سیاسی باشکوه‌تر برگزار می‌شود. 
رئیس شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در فارس با اشاره به نقش موثر فعالان عرصه کار و تولید در صیانت از اهداف انقلاب، تصریح کرد: شرارت‌های استکبار جهانی برای ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، ناکام مانده و مردم به این باور قلبی و بلوغ سیاسی رسیده‌اند که انقلاب از خودشان است و باید از آن حفاظت کنند.
خداپرست با تاکید بر اینکه جامعه کار، تلاش و تعاون فارس در همه عرصه ها پای کار انقلاب بوده‌اند یادآور شد که تشکل های عالی کارگری و کارفرمایی و تعاونی های استان در مواقع حساس، میدان دار عرصه‌های مختلف بوده اند و نظام و ولی امر مسلمین را تنها نگذاشته‌اند. 
وی یوم الله 22 بهمن را نقطه عطفی کم نظیر در تاریخ ایران زمین خواند و با اذعان به اینکه این انقلاب بر پایه دانایی، بصیرت و ایمان مردم شکل گرفته و به بلوغ رسیده است، توضیح داد که هم صدا شدن طیف های مختلف جامعه در این رویداد، جلوه‌ای از وحدت ملی و نشانه حمایت از اسلام و انقلاب اسلامی است. 
خداپرست تاکید کرد: امسال مردم، محکم‌تر و کوبنده‌تر از همیشه به میدان آمدند تا پایه‌های سست نظام استکبار را به لرزه درآورند و وحدت و شکوه خود را به نمایش بگذارند. 
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در بخش دیگری از سخنان خود از برپایی ایستگاه صلواتی در مسیر راهپیمایی 22 بهمن خبر داد و تاکید کرد که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در این حماسه بزرگ با استقرار یک غرفه در این همایش مردمی، علاوه بر ایجاد فضایی پرشور، صحنه‌ای برای نقش آفرینی و مشارکت در جشن ملی غرور آفرین انقلاب به نمایش گذاشت. 
24 بهمن 1402 09:52
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس |
کد خبر : 335,218
کلیدواژه ها: وحید خداپرست,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس, 22 بهمن
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/833080/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حزب‌الله: پیروزی ایران موقعیت آن را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرد

بحران در هوانوردی اسرائیل، تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن گوریون

اصلاح‌طلبان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌ملل مکاتبه کردند و پیشنهادات خود را ارائه دادند

استوری محسن چاوشی در تاسوعای حسینی

همه چیو شنیدم متاسفانه!

تاریخ ناگفته فضانوردی؛ اولین موجوداتی که به مدار ماه سفر کردند، انسان نبودند

فردا، اقامه نماز ظهر عاشورا در شهر‌های مختلف خوزستان

محرم اجازه جدایی به دروازه‌بانش نمی‌دهد

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

حمله به قلب امنیت انرژی و پیامد سیاست‌های متناقض

حقیقت‌پور: صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند

«شهید فقهی» که بود؟

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیات رئیسه مجلس؛ چرا اسرائیل با ایران وارد جنگ شد؟

روایت فرزند شهید طهرانچی از روز شهادت شهید مسعود علی‌محمدی

اختلاف سنی 70 سال!

من نمیخوام برنده باشم!

ساخت ابزار اندازه‌گیری سرعت پیری و پیش‌بینی زوال عقل

جهاد بی‌وقفه صنعت نفت در جنگ 12 روزه تحمیلی

دومین تیم لیگ برتر در بروجن اردو می‌زند

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

تسریع در بازگرداندن کاهش عرضه داوطلبانه اوپک‌پلاس

دستاوردهای امنیتی علیه موساد در جنگ 12 روزه به روایت الخنادق

تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع وطن «محمد فقیه منزه»

انتشار برای نخستین بار؛ روضهٔ جانسوز حاج‌قاسم برای عاشورای امام حسین(ع)

اردوغان: آتش‌بس بین ایران و اسرائیل مسیر را برای غزه باز کرد

کشورهای عربی خلیج فارس به دنبال تنش‌زدایی میان ایران و اسرائیل

چهره‌ها/ عکس جدید سحر امامی با همسرش پربازدید شد

نمیتونیم مثل دوتا دوست معمولی باشیم؟

پدیده نجومی کم‌نظیر در تاریخ: دو ستاره درحال انفجار همزمان در آسمان ظاهر شده‌اند

نکونام در اوساسونا؛ سلام به لالیگا

الوحده بدون احمد نور و با مورایس در آلمان

دستیار مهدی رحمتی در کادرفنی تارتار!

دو ستاره رئال در آستانه محرومیت

گزینه دروازه‌بانی استقلال لژیونر می‌شود!

ستاره یوونتوس هدف جدید لیگ عربستان

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

بیانیه سپاه: هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد

دیلی تلگراف: موشک‌های ایرانی به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند که پیشتر به آن اشاره نشده است

انتقاد جنجالی از پزشکیان؛ دیپلماسی جای چاکرم نوکرم نیست!

دو دقیقه دیگه تو این شهر معلوم نیست کی زنده بمونه!

21 سال گذشت؛ قهرمانی یونان در یورو 2004 با برتری 1-0 مقابل پرتغال

جنگ دمبله برای همه طلاهای جهان

ستاره سابق پاس، دستیار پیروز قربانی شد

قهرمان آمریکایی دوومیدانی جهان مسلمان شد

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

ابوالفضل، فرمانده اردوی امامت

خاطره داریوش ارجمند از زن شدن اکبر عبدی در «آدم برفی»