پیام خوزستان

آخرين مطالب

حقیقت‌پور: صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند سیاسی

حقیقت‌پور: صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - انصاف نیوز / منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی و نماینده‌ی سابق مجلس می‌گوید رفتار ایران در بحران پیش آمده اقتضائی‌ست و به تناسب شرایط مرد جنگ یا صلح است.
او در بخش دیگری از گفت‌وگویش با انصاف نیوز از لزوم تجدید قوای نیروهای مسلح گفت. همچنین تاکید کرد که مشابهتی میان دوران قطعنامه 598 و شرایط حال حاضر وجود ندارد.
رفتار اقتضائی ایران | صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند
انصاف نیوز: ایران از این به بعد در مذاکرات چه باید کند؟ صداو سیما به شدت گفته‌های مسعود پزشکیان برای بازگشت به مذاکرات را نقد کرده بود. نظر شما در این مورد چیست؟
به نظر من نوع رفتار جمهوری اسلامی ایران در آینده یک رفتار اقتضائی است. رفتار اقتضایی یعنی اینکه اگر شرایط جنگی باشه ما مرد جنگیم. اگر شرایط، شرایط صلح باشد ما اهل صلحیم. هر جا که اقتضا کند و هر چیزی که مقامات ما بعنوان راهبرد به آن برسند را ما موظف به پیگیری هستیم. صدا و سیما هم حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند.
در گذشته اگر مذاکره نکرده‌ایم یا بعدتر اگر مذاکره کرده‌ایم، در هر دو حالت تدبیرمان بوده است. باید اجازه بدهیم که مقاماتمان تصمیم بگیرند خصوصا که این تصمیمات به نظر حضرت آقا می‌رسد و این نظرات را تایید می‌کنند.
نباید نظرمان را به نظام جمهوری اسلامی تحمیل کنیم
ما نباید گزاره مدنظر خودمان را که معلوم نیست بر شرایط امروز ما منطبق باشد به جمهوری اسلامی و نظام مقدس تحمیل کنیم. در سخت ترین شرایط مقامات ما بهترین تصمیمات را گرفته‌اند.
طی چند ساعت تمام مقامات ارشد سپاه و ستاد کل را زدند. طولی نکشید که ولی امر مسلمین بازسازی را انجام داد و همین بازسازی توانست این فشار را به جامعه صهیونیستی و آمریکایی بیاورد.
یک بام و دوهوای مذاکره و جنگ ممکن نیست
اگر بخواهند صلح و مذاکره کنند ما اهل صلحیم. منتهی مذاکره برای خودش چارچوب و قواعد دارد. نمی‌شود از یک سو درخواست مذاکره بدهند و از یک سو حمله‌ی نظامی کنند. با این شرایط کدام آدم دیوانه‌ای حاضر است با این‌ها مذاکره کند؟!
باید اجازه بدهیم این شرایط مقداری جلوتر برود ضمن اینکه باید آمادگی‌های دفاعی و نظامی خودمان را مثل شرایط جنگ هر روز تقویت کنیم.
ما با طرفی نانجیب روبروییم. طرف ما نجیب نیست، اصالت ندارد، اخلاق ندارد، تمدن ندارد. این‌ها هر آن می‌خواهند یک تصمیمی بگیرند و اقدامی کنند. لذا باید با این‌ها مثل خودشان و محکم رفتار کرد.
من الان نه می‌گویم مذاکره و نه می‌گویم جنگ کنیم بلکه باید هر چیزی را که مقامات ما به آن رسیده‌اند را دنبال کنیم.
عمان دیگر اعتباری ندارد
ولی اگر خواستیم مذاکره کنیم، مذاکره شرط دارد. برای مثال به نظر من دولت عمان دیگر نمی‌تواند میانجی باشد یا حتی سازمان ملل هم نمی‌تواند. هیچکدامشان دیگر اعتبار و حقانیت ندارند. این‌ها حاضر نشدند حمله آمریکا و اسرائیل را محکوم کنند. خب از این‌ها چه واسطی بیرون می‌آید؟!
بنابراین به نظرم باید ابزارهای لازم و کافی پیدا کنیم و بر اساس این ابزارها شرایط و چیدمان میز مذاکره را تنظیم کنیم. اگر این ابزارها پیدا نشود معلوم است که دیگر مثل قبل سراغ مذاکره نخواهیم رفت.
به جز ما دولت عمان هم باید به آمریکا عارض شود که چرا این‌ها آبروی دولت عمان که میانجی این مذاکرات بود را هم برده‌اند!
البته ادب هم شدند. بعد از جنگ جهانی دوم احدالناسی سمت این‌ها حتی یک پاره آجر هم پرت نکرده بود. امروز اما جمهوری اسلامی این افتخار را دارد که پایگاه‌های هوایی منطقه‌ایشان را موشک باران کرده است. جمهوری اسلامی ایران توانسته جنوب اراضی اشغالی را شخم بزند. این را مردم غزه و لبنان می‌فهمند یعنی چه!
بنظرم باید اجازه بدهیم مقامات ما بررسی بکنند. اطلاعات کافی و پیام‌ها و تماس‌ها در اختیار آن‌هاست. آن‌ها بهترین تصمیم را خواهند گرفت. آن‌ها هر تصمیمی بگیرند ما هستیم. چه ادامه‌ی آتش‌بس باشد و چه ادامه‌ی جنگ.
مشابهتی میان دوران قطعنامه 598 و شرایط حال حاضر وجود ندارد
انصاف نیوز: شما مشابهتی میان دوران قطعنامه 598 و شرایط حال حاضر ما می‌بینید؟! یا ضرورتی آن زمان وجود داشت که حالا نیز وجود داشته باشد؟!
نه من نمی‌بینم.
ما با صبر بهترین تصمیم را می‌گیریم
انصاف نیوز: بعضی از تحلیلگران می‌گویند که زمان الان برای ایران خیلی مهم است. نظر شما چیست؟ آیا ما باید زودتر اقدامی کنیم یا نه؟
نه. من معتقدم که ما با صبر بهترین تصمیم را می‌گیریم. ما هیچ عجله‌ای نداریم. البته سقوط رژیم حاکم بر فلسطین برای ما مهم است. هر یک روزش هم برای ما مهم است اما ما هیچ موقع تصمیم ناپخته نمی‌گیریم و اقدام جمهوری اسلامی را سزارین نمی‌کنیم.
جمهوری اسلامی ایران باید به موقع تصمیم بگیرد. هر تصمیمی بگیرد آن تصمیم راهبرد تمام گروه‌های سیاسی، جریانات و شخصیت‌های داخل کشور خواهد بود.
انصاف نیوز: باتوجه به اینکه گفتید رفتار ایران اقتضائی‌ست آیا اقتضای شرایط فعلی نزدیک شدن به یک توافق موقت یا مشروط نمی‌دانید؟!
با چه کسی؟!
انصاف نیوز: با همان دشمن جانی و خونخوار!
دشمن جانی و خونخواری که به هیچ قاعده‌ای تمکین نمی‌کند. ما گفتیم آن ابزارهایی که بتواند این اطمینان را بدهد که طرف جانی خائن کودک خور قمار باز به توافق تمکین کند. ما الان باید از آقایان عمانی‌ها درخواست کنیم که الآن خسارات ما را پرداخت کنند. آیا چنین کاری می‌کنند؟! این عزیزانی که شهید شدند برای جمهوری اسلامی غیرقابل تکرارند! چطور می‌خواهند این را جبران کنند؟!
بالاخره باید یه جایی باشد که تضمین بدهد این دیوانه‌ی زنجیری، زنجیر به دست و پایش باشد و در کاخ سفید باشد.
هیچ عجله‌ای هم نداریم. ما صبر می‌کنیم. ان‌شاالله با صبر بهترین تصمیم را می‌گیریم و بهترین اقدام را می‌کنیم. فقط اقدام‌کنندگان ما باید به دنبال تقویت خودشان باشند. هوافضای سپاه، پدافند ارتش و سپاه و عوامل امنیتی ما باید خود را تقویت کنند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1117607/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یه خورده زیادی خوشگل شدی!

نذری دادن داریوش فرضیایی

شماها دلتون خوشه شوهر کردین؟

بزرگترین چهره‌های فوتبالی تماشاگر بایرن - پاریس

مهلت ثبت نام ایران‌خودرو در طرح مادران

رقابت پنهان چین و هند برای امنیت غذایی آینده

شرکت رییس‌جمهور در مراسم تاسوعای حسینی(ع) و سینه‌زنی دستجات تبریز

مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود

گودال عظیم در زندان اوین؛ آثار حمله رژیم صهیونیستی

رایزنی‌های فشرده مصر برای تثبیت آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی

گزارش رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران

قدردانی محسن رضایی از مواضع کشورها در محکومیت تجاوز آمریکایی- صهیونیستی

وزارت امور خارجه ایران سالروز استقلال ونزوئلا را تبریک گفت

نامه ایران به شورای امنیت و صلیب سرخ در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی

گزارش اسکای‌نیوز از تهران: مردم ایران از عاشورا الهام می‌گیرند و از ترامپ نمی‌هراسند

به مناسبت درگذشت سیروس گرجستانی

طاها این اصلا منو نگاه نمیکنه!

شمارت رو از در توالت پاک کردم!

حالا که با هم برادر شدیم، نوحه حضرت عباس(ع) می‌خونی؟

ورا روبین و انقلاب داده‌های نجومی؛ دانشمندان چگونه هر شب 20 ترابایت داده را مدیریت می‌کنند؟

پیام استاندار خوزستان به‌مناسبت گرامیداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

شرکت رییس‌جمهور در مراسم تاسوعای حسینی(ع) و سینه زنی دسته‌جات تبریز

هومن سیدی: فقط 30٪ از «وحشی» واقعی‌ست؛ باقی، تخیل است

چهره‌ها/جدیدترین عکس از امیر جعفری و ریما رامین فر در رشت

چه زود برگشتی خونه!

سپاهان، جذب ستاره استقلال را لو داد!

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

درویش بله دورسون را گرفت

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

حزب‌الله: پیروزی ایران موقعیت آن را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرد

بحران در هوانوردی اسرائیل، تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن گوریون

اصلاح‌طلبان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌ملل مکاتبه کردند و پیشنهادات خود را ارائه دادند

استوری محسن چاوشی در تاسوعای حسینی

همه چیو شنیدم متاسفانه!

تاریخ ناگفته فضانوردی؛ اولین موجوداتی که به مدار ماه سفر کردند، انسان نبودند

فردا، اقامه نماز ظهر عاشورا در شهر‌های مختلف خوزستان

محرم اجازه جدایی به دروازه‌بانش نمی‌دهد

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

حمله به قلب امنیت انرژی و پیامد سیاست‌های متناقض

حقیقت‌پور: صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند

«شهید فقهی» که بود؟

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیات رئیسه مجلس؛ چرا اسرائیل با ایران وارد جنگ شد؟

روایت فرزند شهید طهرانچی از روز شهادت شهید مسعود علی‌محمدی

اختلاف سنی 70 سال!

من نمیخوام برنده باشم!

ساخت ابزار اندازه‌گیری سرعت پیری و پیش‌بینی زوال عقل

جهاد بی‌وقفه صنعت نفت در جنگ 12 روزه تحمیلی