پیام خوزستان

آخرين مطالب

دیلی تلگراف: موشک‌های ایرانی به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند که پیشتر به آن اشاره نشده است سیاسی

دیلی تلگراف: موشک‌های ایرانی به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند که پیشتر به آن اشاره نشده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - انتخاب / به نظر می‌رسد موشک‌های ایرانی در جریان جنگ 12روزه اخیر، به‌طور مستقیم به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند؛ این اطلاعات بر اساس داده‌های راداری است که در اختیار روزنامه تلگراف قرار گرفته است.
دیلی تلگراف نوشت: به نظر می‌رسد موشک‌های ایرانی در جریان جنگ 12روزه اخیر، به‌طور مستقیم به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند؛ این اطلاعات بر اساس داده‌های راداری است که در اختیار روزنامه تلگراف قرار گرفته است.
بازار
در ادامه این مطلب آمده است: مقام‌های اسرائیلی این حملات را علناً اعلام نکرده‌اند و به دلیل قوانین سخت‌گیرانه سانسور نظامی، امکان گزارش آن‌ها از داخل کشور وجود ندارد.
این حملات، جنگ لفظی میان دشمنان را پیچیده‌تر خواهد کرد.
این داده‌های تازه توسط پژوهشگرانی از دانشگاه ایالتی اورگن در ایالات متحده که در استفاده از داده‌های ماهواره‌ای راداری برای شناسایی خسارت‌های جنگی تخصص دارند، در اختیار تلگراف قرار گرفته است.
بر اساس این داده‌ها، پنج تأسیسات نظامی که پیش از این گزارش نشده بودند، هدف شش موشک ایرانی در شمال، جنوب و مرکز اسرائیل قرار گرفته‌اند. این اهداف شامل یک پایگاه هوایی مهم، یک مرکز گردآوری اطلاعات و یک پایگاه لجستیکی بوده‌اند.
نیروهای ارتش اسرائیل در پاسخ به پرسش تلگراف در روز جمعه، از اظهارنظر درباره نرخ رهگیری موشک‌ها یا خسارات واردشده به پایگاه‌های خودداری کردند.
سخنگوی ارتش اسرائیل گفت: «آنچه می‌توانیم بگوییم این است که تمامی واحدهای مربوطه در طول عملیات، تداوم عملکرد خود را حفظ کردند».
این حملات به تأسیسات نظامی جدا از 36 حمله‌ای است که پیش‌تر گزارش شده و موشک‌های ایرانی توانسته‌اند از سامانه‌های پدافندی اسرائیل عبور کنند و خسارات چشم‌گیری به زیرساخت‌ها وارد سازند.
تحلیل روزنامه تلگراف نشان می‌دهد که تعداد موشکی که از سامانه‌های پدافندی عبور کردند، در هشت روز نخست جنگ 12روزه، به‌طور پیوسته افزایش یافته است.
به گفته کارشناسان، دلایل این موضوع روشن نیست اما می‌تواند شامل سهمیه‌بندی موشک‌های رهگیر به دلیل محدودیت ذخایر موجود در اسرائیل، بهبود تاکتیک‌های شلیک توسط ایران و احتمال استفاده از موشک‌های پیشرفته‌تر باشد.
گرچه سامانه «گنبد آهنین» معروف‌ترین سامانه دفاعی اسرائیل است، اما در اصل برای مقابله با پرتابه‌های کوتاه‌برد مانند خمپاره‌ها طراحی شده و تنها بخشی از سیستم پدافندی «لایه‌ای» اسرائیل به‌شمار می‌آید.
در سطح میانی این سیستم، سامانه «دیوید اسلینگ» (David’s Sling) قرار دارد که برای رهگیری پهپادها و موشک‌هایی با برد تا 300 کیلومتر بهینه‌سازی شده است. در بالاترین سطح، سامانه «ارو» (Arrow) قرار دارد که موشک‌های بالستیک دوربرد را پیش از ورود مجدد به جو رهگیری می‌کند.
نکته مهم این است که سامانه‌های اسرائیل در طول جنگ 12روزه توسط دو سامانه پدافندی زمینی THAAD ایالات متحده و سامانه‌های رهگیر دریایی مستقر در شناورهای آمریکایی در دریای سرخ نیز پشتیبانی می‌شدند.
برآوردها نشان می‌دهد که ایالات متحده دست‌کم 36 موشک رهگیر THAAD در طول جنگ شلیک کرده که هزینه هر کدام حدود 12 میلیون دلار است.
در اسرائیل – با جمعیتی متراکم و تنها 9.7 میلیون نفر – نفوذ موشک‌ها از میان سامانه‌های مشهور دفاعی کشور، شوک‌آور بوده است؛ تا جایی که مقامات ناگزیر شدند هشدارهایی صادر کنند مبنی بر اینکه این سامانه‌ها «غیرقابل نفوذ» نیستند.
15هزار نفری که بی‌خانمان شده‌اند، به‌ویژه به‌دلیل اسکانشان در هتل‌ها، به‌وضوح در دید عموم قرار گرفته‌اند و محدودیت مسکن در رسانه‌ها به‌طور آزادانه گزارش شده است.
با این حال، در داخل کشور نیز تردیدهایی فزاینده نسبت به احتمال اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی به‌وجود آمده است.
راویو دراکر، یکی از سرشناس‌ترین روزنامه‌نگاران کانال 13 اسرائیل، هفته گذشته گفت: «موشک‌های [ایرانی] زیادی به پایگاه‌های ارتش اسرائیل، به سایت‌های استراتژیک اصابت کردند که تا همین امروز درباره آن‌ها گزارشی منتشر نکرده‌ایم... این موضوع باعث شده مردم متوجه دقت بالای ایرانی‌ها و میزان خسارتی که در بسیاری مکان‌ها وارد کردند، نباشند».
کوری شر، پژوهشگر دانشگاه ایالتی اورگن، گفت که تیم او در حال تهیه یک ارزیابی کامل‌تر از خسارات موشکی در ایران و اسرائیل است و این یافته‌ها طی حدود دو هفته آینده منتشر خواهد شد.
او گفت داده‌های راداری که برای ارزیابی خسارت استفاده کرده‌اند، تغییرات در ساختارهای محیط‌زیستی و شهری را برای شناسایی انفجارها اندازه‌گیری می‌کند، اما تأیید قطعی اصابت‌ها مستلزم گزارش‌های میدانی از محل تأسیسات نظامی یا تصاویر ماهواره‌ای است.÷

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1117576/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حزب‌الله: پیروزی ایران موقعیت آن را به عنوان یک قدرت منطقه‌ای تثبیت کرد

بحران در هوانوردی اسرائیل، تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن گوریون

اصلاح‌طلبان با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و سازمان‌ملل مکاتبه کردند و پیشنهادات خود را ارائه دادند

استوری محسن چاوشی در تاسوعای حسینی

همه چیو شنیدم متاسفانه!

تاریخ ناگفته فضانوردی؛ اولین موجوداتی که به مدار ماه سفر کردند، انسان نبودند

فردا، اقامه نماز ظهر عاشورا در شهر‌های مختلف خوزستان

محرم اجازه جدایی به دروازه‌بانش نمی‌دهد

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

حمله به قلب امنیت انرژی و پیامد سیاست‌های متناقض

حقیقت‌پور: صداوسیما حق ندارد جلوتر از نظام حرکت کند

«شهید فقهی» که بود؟

گفتگوی آخرین خبر با سخنگوی هیات رئیسه مجلس؛ چرا اسرائیل با ایران وارد جنگ شد؟

روایت فرزند شهید طهرانچی از روز شهادت شهید مسعود علی‌محمدی

اختلاف سنی 70 سال!

من نمیخوام برنده باشم!

ساخت ابزار اندازه‌گیری سرعت پیری و پیش‌بینی زوال عقل

جهاد بی‌وقفه صنعت نفت در جنگ 12 روزه تحمیلی

دومین تیم لیگ برتر در بروجن اردو می‌زند

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

تسریع در بازگرداندن کاهش عرضه داوطلبانه اوپک‌پلاس

دستاوردهای امنیتی علیه موساد در جنگ 12 روزه به روایت الخنادق

تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع وطن «محمد فقیه منزه»

انتشار برای نخستین بار؛ روضهٔ جانسوز حاج‌قاسم برای عاشورای امام حسین(ع)

اردوغان: آتش‌بس بین ایران و اسرائیل مسیر را برای غزه باز کرد

کشورهای عربی خلیج فارس به دنبال تنش‌زدایی میان ایران و اسرائیل

چهره‌ها/ عکس جدید سحر امامی با همسرش پربازدید شد

نمیتونیم مثل دوتا دوست معمولی باشیم؟

پدیده نجومی کم‌نظیر در تاریخ: دو ستاره درحال انفجار همزمان در آسمان ظاهر شده‌اند

نکونام در اوساسونا؛ سلام به لالیگا

الوحده بدون احمد نور و با مورایس در آلمان

دستیار مهدی رحمتی در کادرفنی تارتار!

دو ستاره رئال در آستانه محرومیت

گزینه دروازه‌بانی استقلال لژیونر می‌شود!

ستاره یوونتوس هدف جدید لیگ عربستان

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

بیانیه سپاه: هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد

دیلی تلگراف: موشک‌های ایرانی به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند که پیشتر به آن اشاره نشده است

انتقاد جنجالی از پزشکیان؛ دیپلماسی جای چاکرم نوکرم نیست!

دو دقیقه دیگه تو این شهر معلوم نیست کی زنده بمونه!

21 سال گذشت؛ قهرمانی یونان در یورو 2004 با برتری 1-0 مقابل پرتغال

جنگ دمبله برای همه طلاهای جهان

ستاره سابق پاس، دستیار پیروز قربانی شد

قهرمان آمریکایی دوومیدانی جهان مسلمان شد

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

ابوالفضل، فرمانده اردوی امامت

خاطره داریوش ارجمند از زن شدن اکبر عبدی در «آدم برفی»