پیام خوزستان

آخرين مطالب

آمریکا می‌خواهد دسترسی به هوش مصنوعی را مانند علم هسته‌ای محدود کند اجتماعی

آمریکا می‌خواهد دسترسی به هوش مصنوعی را مانند علم هسته‌ای محدود کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/خوزستان فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان گفت: امروز هوش مصنوعی به عنوان یک قدرت نوپدید مطرح است و برخی از دانشمندان این علم عنوان می‌کنند که قدرت هوش مصنوعی از قدرت هسته‌ای بالاتر است.
سردار حسن شاهوارپور در دومین همایش کشوری هوش مصنوعی در علوم پزشکی که امروز (14 آذرماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهید فخری‌زاده اظهار کرد: یکی از مواردی که باید به آن توجه کنیم دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی است.
از بدو استقرار نظام جمهوری اسلامی دستاوردهای مهمی به عنوان برنامه‌ها و راهبردها برای آینده کشور در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، وی افزود: برخی از کشورها به ویژه کشورهای غربی علم را منحصر به خود می‌دانند، بنابراین رویکرد انقلاب اسلامی این بوده که این را بشکند و از انحصار کشورهای غربی خارج شود که خوشبختانه در این زمینه هم کارهای بسیار خوبی انجام شده است.
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان بیان کرد: فراهم کردن زمینه استفاده از تحقیقات سایر کشورها بدون تقلید و ارتقای سطح علمی و ابعاد ظرفیت حرکت بر لبه دانش نیز از رویکردهای بسیار مهمی هستند و همواره نظام جمهوری اسلامی در تلاش بوده است که مراکز آموزشی ما این گونه حرکت کنند.
شاهوارپور عنوان کرد: دسترسی به دانش هسته‌ای کار کمی نیست. با وجود همه تحریم‌ها، فشارها و قطعنامه‌ها، با تلاش دانشمندان و پشتیبانی نظام یکی از رویکردها دسترسی به علوم صلح‌آمیز هسته‌ای بوده است که پای آن هزینه‌های سنگینی داده‌ایم.
وی افزود: گسترش روحیه تحقیق و شکوفایی استعدادهای انسانی، به وجود آوردن ظرفیت نخبگی و توسعه فعالیت‌های علمی خاص بدون محدودیت، در مراکز آموزشی مورد اهمیت هستند.
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان تصریح کرد: در حال حاضر آمریکایی‌ها می‌خواهند در علم هوش مصنوعی مانند علم هسته‌ای محدودیت ایجاد کنند و به شدت به دنبال این هستند که دیگر کشورها به هوش مصنوعی دسترسی پیدا نکنند.
شاهوارپور با اشاره به بین‌رشته‌ای بودن هوش مصنوعی و ارتباط مستقیم آن با حوزه‌های دیگر، بیان کرد: بخشی از هوش مصنوعی مربوط به مباحث پزشکی است که بسیار مهم است اما در دیگر حوزه‌ها مانند مباحث دفاعی و امنیتی نیز کاربرد بسیار زیادی دارد.
وی عنوان کرد: دستیابی به جایگاه قطب پزشکی منطقه یکی از راهبردهای مهم این نظام است که الحمدالله در این مسیر هستیم و در برخی از رشته‌ها در رتبه اول هستیم. در حال حاضر کشور ما در بحث پیوند با کشورهای اروپایی رقابت دارد.
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان ادامه داد: پیشرفت‌های علمی راهبردی در حوزه‌هایی مانند سلول‌های بنیادی، ترمیم ضایعات نخاعی، تولید داروهای خاص، شبیه‌سازی حیوانات، دسترسی به هوش مصنوعی، دستیابی به دانش بومی و فناوری هسته‌ای، ورود به دانش فضایی جهان، دستیابی به دانش‌های پیشرفته صنعت کشاورزی و حوزه دفاعی و دیگر حوزه‌ها از موارد پیشرفت کشور هستند.
شاهوارپور گفت: در حال حاضر توانسته‌ایم سه ماهواره بر مدار قرار دهیم و در بخش تصویربرداری خودکفا شده‌ایم و می‌توانیم تقریبا هر 24 ساعت عکس‌های ماهواره‌ای مختلفی از کشور خودمان داشته باشیم و امروز این فناوری بومی شده است.
وی عنوان کرد: امروز بحث جدی در ارتباط با قدرت نرم وجود دارد. در گذشته اولویت با قدرت سخت نظامی بود و کشورها از این ابزار قدرت برای تحمیل اراده خود بر دیگر کشورها استفاده می‌کردند و تقویت بنیه دفاعی و ارتقای سطح توانمندی‌های هر کشور را به عنوان اولویت در نظر گرفتند اما امروز قدرت نرم کمتر از قدرت سخت نیست. بنابراین توجه به قدرت نرم که بخشی از شاخه‌های هوش مصنوعی نیز در این حوزه است، بسیار مهم است.
شاهوارپور با اشاره به برخی توانایی‌های قدرت نرم، گفت: قدرت نرم یکی از اجزای اصلی سیاست‌های روزمره نظام‌های دموکراتیک است. قدرت نرم توانایی تعیین اولویت‌ها را دارد به گونه‌ای که با دارایی‌های ناملموس مانند جذابیت‌های فرهنگی و شخصیتی و ارزش‌های سیاسی مرتبط و همسو است.
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر(عج) خوزستان با اشاره به تعاریف هوش مصنوعی، بیان کرد: امروز هوش مصنوعی به عنوان یک قدرت نوپدید مطرح است و برخی از دانشمندان این علم عنوان می‌کنند که قدرت هوش مصنوعی از قدرت هسته‌ای بالاتر است. بنابراین هوش مصنوعی به مرور زمان قدرت هسته‌ای را کنار می‌زند و جاگزین آن می‌شود.
وی افزود: هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف اعم از پزشکی، خودروسازی، خدمات مالی و حتی هوا و فضا به کار گرفته می‌شود.
شاهوارپور با اشاره به برخی دیگر از موارد استفاده از هوش مصنوعی، عنوان کرد: از هوش مصنوعی برای تشخیص تهدیدات امنیتی و پاسخ به حملات سایبری به صورت خودکار کمک می‌گیرند. تشخیص و پیشگیری از حملات و تا حدی جلوگیری از حملات سایبری و تشخیص نفوذ نیز از دیگر موارد استفاده از هوش مصنوعی هستند.
وی افزود: البته متاسفانه کار خلافی که اکنون در حوزه امنیتی با استفاده از هوش مصنوعی می‌شود این است که رژیم صهیونیستی با استفاده از هوش مصنوعی مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها را هدف می‌گیرد و دست به کشتار کودکان و زنان می‌زند.
شاهوارپور بیان کرد: آن‌ها بر اساس داده‌هایی که در اختیار هوش مصنوعی قرار می‌گیرد هدف‌گیری می‌کنند در حالی که در برخی از این مکان‌ها بیمارستان‌ها قرار دارند و مردم بیگناه زندگی می‌کنند؛ این موارد، عیب‌های هوش مصنوعی به ویژه در مباحث اخلاقی و انسانی هستند.
فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: هوش مصنوعی همواره با معایبی هم همراه است؛ از بین بردن شغل‌ها، وابستگی بیش از حد به تکنولوژی و احتمال از دست دادن مهارت‌ها و احتمال به دست آوردن نتایج نادرست، برخی از معایب آن هستند. تغییرات سریع در فناوری هوش مصنوعی ممکن است آثار اجتماعی ناخواسته‌ای داشته باشد و مشکلاتی را ایجاد کند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/803786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

بهشتی پور: هیچ توافقی در نظام بین‌المللی تضمین ندارد

واکنش جبلی به ادعای جناحی عمل کردن صداوسیما؛ هیچ‌ شواهد و مستنداتی وجود ندارد

سردار جلالی: دانشگاه‌ها تهدیدات را شناسایی کنند و راهکار مقابله ارائه دهند

حضور سرزده پزشکیان در وزارت جهاد کشاورزی

معاون اول رئیس‌جمهور: باید سرمایه اجتماعی نظام را افزایش دهیم

جمالی نوبندگانی: نظام درباره مذاکره و مساله هسته‌ای تصمیم خود را گرفته است

بابک زنجانی طلبکار شد؛ اموال به غارت رفته توسط ‎شرکت ملی نفت در نبود ما کجا گم شد؟

دیدار کارگران با رهبر انقلاب

بازدید وزیر نفت در میانه همهمه نفتی‌ها

آزادی 33 زندانی جرائم غیرعمد گلستان به برکت دهه کرامت

محل جشن قهرمانی تراکتور : هنوز نامعلوم!

واژگونی تانکر سوخت در محور اندیمشک _ شوش با یک فوتی (+عکس)

کمک 19 میلیارد دلاری بچه‌های آبادان به شرکت نفت

نتایج 8 دیدار؛ پرسپولیس و سپاهان هم امتیاز شدند / سهمیه لیگ نخبگان در چنگ جدال با استقلال

مرز بین المللی شلمچه می‌تواند عامل توسعه خرمشهر باشد

هوای اهواز، سوسنگرد و هویزه در وضعیت قرمز

با تثبیت قیمت Chainlink، آیا شاهد حرکت به سمت مقاومت‌های بالاتر خواهیم بود؟

حماس: ترور رزمندگان، تنها عزم جوانان مبارز را تقویت می‌کند

گری نویل: ناراحتی هواداران لیورپول از آرنولد قابل درک است؛ اما مقابل رئال مادرید نمی‌توان مقاومت کرد

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

آیا قیمت به 0.391 دلار خواهد رسید؟ Stellar (XLM) در مسیر شکستن مقاومت کلیدی

گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

محل نهایی جشن قهرمانی تراکتور مشخص می‌شود

مهاجم استقلال به سپاهان می رسد؟

تراکتور و اسکوچیچ جاودانه نشدند؛ گذر از استقلال و پرسپولیس ممکن نشد!

قیمت انواع سکه 20 اردیبهشت | بازار سکه میخکوب شد

حضور هیأت اقتصادی نهاد بین‌المللی صلح و سازش در همایش اقتصادی خوزستان با محوریت حمایت از خانواده‌های زندانیان و بی‌بضاعت

از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها

حمله بی‌امان فراستی به هوتن شکیبا: فاجعه بودی!

بازگشت یک کارگردان بعد از 10 سال به صحنه تئاتر

روایت 60 ساله انیمیشن ایران؛ از کانون تا گیشه‌های میلیاردی

انویدیا تراشه‌های رده پایین را به چین می‌فرستد

اجرای عملیات پایدارسازی دکل‌های خطوط فوق توزیع برق در خوزستان

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

کشتی روی موج تختی

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

امضای 10 سند همکاری برای طرح‌‎های توسعه‌ای نفت و گاز گچساران

بازدید مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی از رسانه‌های وزارت نفت

تولید روزانه گاز پارس جنوبی 15 میلیون مترمکعب افزایش می‌یابد