پیام خوزستان

آخرين مطالب

از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها گفتگو

از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سرمربی تیم فوتبال بهوند رامهرمز درباره درگیری ایجاد شده در بازی این تیم و سنگ آهن بافق یزد که همراه با ضرب و شتم و رقم خوردن صحنه‌های عجیب از سوی برخی تماشاگران بود، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش ایسنا، دیدار دو تیم سنگ آهن بافق یزد و بهوند رامهرمز در لیگ زیر 18 سال فوتبال ایران روز پنجشنبه 18 اردیبهشت به دلیل ایجاد درگیری در وقت‌های تلف شده نیمه تمام ماند؛ دیداری که فیلم‌های منتشر شده از اتفاقات آن نشان می‌دهد فردی تبر به دست قصد حمله به اعضای تیم رامهرمز را داشت.
پس از این درگیری و نیز به دلیل رقم خوردن اتفاقات مشابه در جریان بازی‌های قبلی لیگ زیر 18 سال به میزبانی سنگ آهن بافق یزد، با تصمیم فدراسیون ادامه بازی‌ها لغو شد.
صادق جعفری سرمربی تیم بهوند رامهرمز در گفت و گو با ایسنا، در تشریح اتفاقات رقم خورده در بازی با سنگ آهن بافق، اظهار کرد: تیم ما در حالی در سومین بازی خود به مصاف تیم یزد رفت که برای صعود به مرحله بعد هنوز شانس داشت. این بازی در شرایط عادی و با حساب یک بر یک دنبال می‌شد و تا دقیقه 93 هیچ اتفاقی رقم نخورده بود تا اینکه داور برای حریف یک پنالتی گرفت و بازیکن سنگ آهن بافق نتوانست آن را به گل تبدیل کند.
او ادامه داد: از آنجا که با این تساوی همچنان برای صعود شانس داشتیم، پس از هدر رفتن پنالتی حریف خوشحالی کردیم که ناگهان متوجه شدیم تماشاگران تیم بافق با عبور از فنس‌های دور زمین وارد زمین شده‌اند و به سمت بازیکنان ما می‌آیند که در ادامه، تلاش کردیم بازیکنان‌مان را از چنگ آن‌ها خارج کنیم. یکی از بازیکنان تیم ما نیز که به دلیل اخراج در بازی قبل، این دیدار را از روی سکوها تماشا می‌کرد، از سوی تماشاگران حریف مورد ضرب و شتم قرار گرفت و تا جایی که توانستند او را کتک زدند.
سرمربی تیم فوتبال بهوند رامهرمز در توضیح اینکه در تصاویر فردی مشاهده می‌شود که یک تبر در دست دارد، مدعی شد: او یکی از دو بادیگارد مدیرعامل باشگاه سنگ آهن بافق بود و با خود مدیرعامل هم وارد ورزشگاه شد و با هم پیش از آغاز بازی عکس گرفتند که عکس‌های آن نیز در صفحه رسمی باشگاه سنگ آهن بافق یزد موجود است و ما نیز این عکس‌ها را در اختیار داریم. به هر حال پس از این درگیری داور ترسید و به رختکن رفت و ما هم توانستیم بازیکنان را یکی یکی از چنگ تماشاگران حریف در بیاوریم تا بیش از این مورد ضرب و شتم قرار نگیرند و در نهایت بازی نیمه تمام ماند.
او خاطر نشان کرد: حتی پس از این درگیری ترسیدیم که بازیکنان‌مان را به درمانگاه ببریم و یکی از بازیکنان ما هنوز در شوک است و در مسیر یزد به رامهرمز فقط گریه می‌کرد که خودم نیز با او گریه می‌کردم. واقعا یک فاجعه بود. حتی بازی بصیر اهواز با همین تیم نیز همراه با درگیری بود. تیم ایمان سبز شیراز هم پس از بازی هفته دوم مقابل سنگ آهن بافق به بازی ادامه نداد و به شیراز برگشت و عنوان کردند که سلامتی بازیکنان‌مان مهمتر است. این بازی هم به دلیل درگیری 30 دقیقه دچار وقفه شده بود.
جعفری گفت: حتی پیش از بازی با سنگ آهن بافق، فردی با موتور سیکلت به خوابگاه تیم ما آمد و تهدیدمان کرد. بین دو نیمه هم به ما می‌گفتند که بازی برای شما مهم نیست و چرا اینگونه بازی می‌کنید. به هر حال در نهایت به دلیل اتفاقات رقم خورده و اینکه تیم‌ها امنیت جانی نداشتند، فدراسیون اعلام کرد که ادامه بازی‌ها برگزار نمی‌شود. واقعا بابت این میزبانی متاسف هستم و حتی اگر فدراسیون دستور به ادامه بازی‌ها می‌داد ما نمی‌ماندیم. اگر فوتبال این است که ما دیگر ادامه نخواهیم داد.
او همچنین بیان کرد: مسئولیت 25 جوان را برعهده داریم و این‌گونه، فوتبال ارزشی ندارد. شاید باورتان نشود مادر یکی از بازیکنان تیم بافق پس از دیدن این درگیری فقط گریه می‌کرد و به تماشاگران می‌گفت بچه‌های مردم را رها کنید و مگر چه گناهی کرده‌اند، تیم ما (بافق) گل نمی‌زند به آنها چه‌کار دارید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1096861/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

تعامل رسانه‌ها و صنعت نفت سبب بهبود مدیریت انرژی می‌شود

فرد تبر به دست بادیگارد مدیرعامل باشگاه است!

انتشار روایت‌ها درباره عظمت زنان مقاومت

استراحت یک روزه در برنامه پرسپولیسی‌ها

گوهری از فاجعه برای آبی‌ها جلوگیری کرد!

عقب‌نشینی آمریکا از یمن، اینترنشنال را عصبانی کرد

رئیس بازرسی کل کشور از نمایشگاه نفت بازدید کرد

خبرهای رسیده سینما و تئاتر را بخوانید

جشنواره فیلم مقاومت محلی برای ارائه ایده‌ها می‌شود

این ستاره نباید اینجا باشد!

هم‌اکنون 12 هزار خودروی برقی در کشور وجود دارد

هلدینگ خلیج‌فارس تفاهم‌نامه تأمین مالی نیروگاه تجدیدپذیر امضا کرد

راهیابی اثر کارگردان خوزستانی به جشنواره فیلم اسپانیا

رهاسازی زباله‌ عفونی در کارون؛ پاس‌کاری بیمارستان و شهرداری

شرجی در راه خوزستان

بازدید سخنگوی دولت از رسانه‌های وزارت نفت

امضای قرارداد ساخت پکیج‌های توربوکمپرسورهای 5 مگاواتی

سخنگوی دولت: از زحمتکشان صنعت نفت قدردانی می‌کنم

افزایش بهره‌وری با ارتقای تجهیزات گازی

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

زمستانی بدون قطعی گاز؛ دستاوردی ارزشمند برای کشور

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

پیشرفت 55 درصدی پروژه شوریجه؛ بهره‌برداری در 1405

شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران 2 تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

افزایش 10 میلیون مترمکعبی گاز شرکت نفت مناطق مرکزی در 1403

تحویل مدیریت فشارافزایی پارس جنوبی به نفت و گاز پارس/ برنامه برداشت 722 میلیون مترمکعب گاز

ارتقای اثربخشی فناوری و نوآوری در مهندسی و توسعه گاز

بازدید معاون وزیر از اتاق خبر رسانه‌های وزارت نفت

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون + فیلم درگیری

رئیس دفتر عقیدتی فرماندهی کل قوا: اگر مردمی در دفاع از ولی‌شان کوتاهی کنند لگد دشمن از خواب بیدارشان می کند/ شکر نعمت جبهه مقاومت، آن را گسترش می‌دهد