پیام خوزستان

آخرين مطالب

معاون اول رئیس‌جمهور: باید سرمایه اجتماعی نظام را افزایش دهیم گفتگو

معاون اول رئیس‌جمهور: باید سرمایه اجتماعی نظام را افزایش دهیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: انجمن روانشناسان و دانشگاهیان با وجود برخی از هزینه‌ها و مستقل از شرایط جامعه، بهبود سلامت روان و کاهش آسیب‌های اجتماعی را به عنوان یک وظیفه ملی و مسئولیت اجتماعی در دستور کار خود قرار دهند.
محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از اعضای انجمن روانشناسان با تاکید بر اینکه این انجمن اولویت سلامت محوری بر بیمار محوری را راهبرد اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهد، افزود: در برابر آینده نسل جوان مسئول هستیم و همه باید وظایف خود را در قبال بهبود سلامت روان جامعه به درستی انجام دهیم.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مقابله با آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء سلامت روان افراد و خانواده‌های ایرانی همواره از دغدغه‌های نظام حکمرانی کشور بوده است، گفت: با وجود ارتقاء شاخص‌های سلامت روان در کشور در مقایسه با متوسط جهانی اما شاهد هستیم به دلیل برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی سرمایه اجتماعی کشور در برخی از برهه‌ها با فراز و نشیب‌های روبرو بوده است که روانشناسان می‌توانند با تبیین مسائل و مشاوره‌های به موقع امیدواری نسل جوان به ویژه بخش‌های تحصیل کرده را نسبت به آینده کشور افزایش دهند و نگاه جوانان از خارج مرزها به مرکز و داخل کشور متمرکز شود.
عارف توجه به مسئولیت اجتماعی را یک وظیفه فرابخشی و دولتی دانست و خاطرنشان کرد: توجه و بهبود سلامت روان همه آحاد جامعه حائز اهمیت اساسی است و انجمن روانشناسان به صورت جدی و سازمان یافته پیمایش‌ها و بررسی‌های دقیق از شاخص‌های سلامت روان در کشور به عمل آورند و در اختیار مسئولان دولتی قرار دهند تا با همکاری دولت و انجمن‌های غیردولتی همانند انجمن روانشناسان اقدامات ضروری در این زمینه اتخاذ شود.
معاون اول رئیس‌جمهور به تجربه موفق دولت اصلاحات برای توجه جدی و سازمان یافته و حساسیت نسبت به موضوع مهم و حساس سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: باید سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران را افزایش دهیم و راهکار امید به جامعه و ایجاد انگیزه بین جوانان را مبنای کار قرار داد.
بازار
عارف همچنین با بیان اینکه اتخاذ برخی اقدامات و روش‌های اشتباه به الگو سوزی‌ها در دهه‌های گذشته منجر شد، تصریح کرد: جایگاه اساتید و گروه‌های مرجع در طول سالیان گذشته تغییرات زیادی داشته است که در نهایت بخش‌هایی از جامعه از جمله نوجوانان و جوانان الگوهایی را انتخاب کردند که با فرهنگ ایرانی و اسلامی و واقعیت‌های کشور فاصله زیادی دارد و این پیام را به مسئولان و دست‌اندرکاران فرهنگی و حوزه بهبود روان جامعه می‌رساند که در قبال برخی از سیاست‌ها تغییرات اساسی به وجود آوریم.
وی با تاکید بر اینکه باید با ارائه یک طرح بلند مدت و نگاه چند ساله به آینده کشور و با تمرکز بر اشتراکات و جلوگیری از اختلافات در راستای افزایش سرمایه اجتماعی و معرفی الگوهای برتر و درست به نسل جوان کشور گام برداریم، بیان کرد: دولت چهاردهم آمادگی دارد تا با همکاری انجمن روانشناسان به یک ساز و کار مشخص و جدی برای تصویب در هیئت دولت در راستای بهبود سلامت روان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی برسد و پیشنهاد طرح یک شورای عالی سلامت روان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی هرچه سریعتر بررسی و به دولت ارائه شود.
همچنین در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت سلامت روان کشور در حوزه‌ها و شاخص‌های مختلف ارائه شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1096901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داریوش ارجمند چند فرزند دارد؟

شیرین به امیر گفت: دوستت دارم

«رای‌های پاک و بی‌آلایش» شعار جشن منتقدان سینمایی

چهره ها/ حمایت واکنش‌برانگیزِ بازیگر افغان تبار از نام خلیج فارس

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

انتقاد نماینده مجلس به خاموشی‌های مکرر در خوزستان

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

تأکید سرمربی تیم ملی بر ظرفیت بالای کیش در توسعه زیرساخت‌های ورزشی

پایان دور مقدماتی تراپ در جام جهانی اهداف پروازی

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

مهدی مجاهد: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است

ادعای وال استریت ژورنال درخصوص پیشنهاد ویتکاف به ایران در ازای لغو تحریم‌ها

واکنش مداح معروف به صحبت‌های ترامپ دربارهٔ خلیج فارس

سیدحسن خمینی به عیادت آیت‌الله نوری همدانی رفت

خبر سخنگوی وزارت خارجه درخصوص ترکیب تیم ایران در دور چهارم مذاکرات با آمریکا

واکنش کمدین معروف آمریکایی به صحبت‌های ترامپ در خصوص تغییر نام خلیج فارس

پیش‌بینی غضنفری از آینده مذاکرات

علی مطهری: مخالفان داخلی برجام پاسخ دهند که چرا با ترامپ در انهدام برجام شریک شدند؟

بروجردی: ویتکاف پیشنهادی مطرح نکند که زحمات آمریکا بر باد رود

مهندسان جوان گره‌گشای صنعت نفت‌اند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 1404/02/20

صنعت‌نفت آبادان – پیکان تهران، جدال برای صعود

استوری‌های اعتراضی فردین و امیررضا معصومی؛ با شرافت چه باید کرد؟

چالش ارتباطی مردم بخش های چغامیش و مرکزی دزفول از ضعف آنتن دهی

روند قیمت طلای 18 عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه امامی چند شد؟ | جدول قیمت ها

زیان‌های سدسازی ترکیه برای ایران

عقب‌نشینی آمریکا اینترنشنال را عصبانی کرد | جزئیات ماجرا

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز 1404/02/20

چهار قاتل در دزفول به حرمت امام رضا (ع) بخشیده شدند

تایید شهادت یکی از فرماندهان جهاد اسلامی در نابلس

میانگین قیمت مسکن در اهواز به متری 80 میلیون تومان رسیده است

چهره ها/ پست عجیب و جالب «رضا عطاران» در روز تولدش

خاطره علیرام نورایی از بدل کاری در سریال «ماتادور»

شهر عاشقانه سپند امیرسلیمانی برای همسرش موناکرمی

شب کاری عوامل «پایتخت 7» در شب یلدا

شغل دوم بازیگران مشهور ایرانی؛ از میوه فروشی تا نانوایی!

رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!

چهره ها/ واکنش احساسی کارگردان «تاسیان» به تغییر نام خلیج فارس

«علیرام» به چه معناست؟

واکنش حامد آهنگی به تماس مادرش در برنامه زنده

اخبار بد زندگی «همسران» را بهم می ریزد!

12 سوداگر مرگ در خرمشهر دستگیر شدند

در لیگ زیر 18 سال فوتبال رقم خورد؛ از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس‌آنجلس معرفی شدند

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد