پیام خوزستان

آخرين مطالب

زنان با شال‌های آبی در آزادی ورزشي

زنان با شال‌های آبی در آزادی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر از روز سه‌شنبه با برتری آلومینیوم اراک در دیداری خارج از خانه مقابل نساجی شروع شده و قرار است تا روز شنبه هم ادامه داشته باشد. چنین پراکندگی در شرایطی صورت گرفته که هفته ششم، بعد از به تعویق افتادن، پس از بازی‌های هفته هفتم استارت خورده و چند بازی از هفته پنجم هم برگزار نشده که قرار است آذرماه در تاریخی معین برگزار شود.
به این ترتیب، برگزاری این بازی‌ها در حالی است که جدول رده‌بندی اوضاع نابسامانی دارد و بسیاری از تیم‌ها تعداد بازی‌های متغیری در قیاس با سایرین دارند.
از همه عجیب‌تر هم اوضاع تیم سپاهان است که بازی‌اش در این هفته هم به تعویق افتاده و بازی نمی‌کند. سپاهان به دلیل آنکه چهار بازیکن در تیم ملی بزرگسالان ایران داشته و یک روز زودتر از دیگر نمایندگان ایران باید در آسیا بازی کند، در نامه‌نگاری با فدراسیون فوتبال خواستار تعویق بازی‌هایش در این هفته شده که مورد موافقت قرار گرفته است. به این ترتیب این تیم برخلاف سایر تیم‌های لیگ برتر که عدد مقابل تعداد بازی‌شان در پایان این هفته شش یا هفت است، فعلا در همان عدد پنج خواهد ماند.
مهم‌ترین دیدار هفته ششم که قرار است همین امروز برگزار شود مربوط به تقابل تیم‌های پیکان و پرسپولیس است. این بازی که پیش از این قرار بود در تهران برگزار شود به دلیل مساعدنبودن شرایط ورزشگاه‌های این شهر به قزوین برده شده و قرار است به میزبانی این شهر برگزار شود. پرسپولیس تا پایان هفته قبل با 13 امتیاز صدرنشین بود، ولی کسر یک امتیاز از این تیم توسط کمیته انضباطی، باعث شد تا سرخ‌پوشان پایتخت یک رده در جدول سقوط کرده و جایشان را به رقیب دیرینه یعنی استقلال دهند.
این به آن معناست که اگر پرسپولیس می‌خواهد صدر را از استقلال که آن‌ها هم 12 امتیازی هستند، پس بگیرد، چاره‌ای به غیر از برتری در این دیدار خارج از خانه ندارد. مسئله، ولی اینجاست که کار چندان ساده نیست. این تیم در روز‌های اخیر با اعتراض یحیی مواجه شده و سرمربی در چندین تمرین این تیم غیبت داشته است. از آن بدتر، تعداد مصدومانی است که روی دست یحیی مانده و مشخص نیست این تیم با چه ترکیبی قرار است برابر پیکان صف‌آرایی کند. مرتضی پورعلی‌گنجی تازه‌ترین مصدومی است که به فهرست غایبان این باشگاه اضافه شده است. او در دیدار‌های ملی به شدت مصدوم و روز گذشته شایعه شد که ممکن است رباط صلیبی پاره کرده باشد. یاسین سلمانی، وحید امیری، میلاد سرلک و مهدی ترابی هم دیگر مهره‌های تأثیر‌گذار، ولی مصدوم پرسپولیس در این مسابقه هستند.
از سوی دیگر گئورگی گولسیانی هم با اشکال حقوقی در قرارداد روبه‌رو است و اگر تا پیش از این دیدار قراردادش را اصلاح نکند نمی‌تواند برای تیمش به میدان برود. این حجم از غیبت تبدیل به کابوسی برای یحیی شده که برای بردن و کسب سه امتیاز این مسابقه حسابی تحت فشار است.
دیگر بازی حساس هفته را قرار است استقلال و هوادار برگزار کنند. این بازی فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. استقلال این روز‌ها به لطف کسر امتیاز از پرسپولیس و البته ترتیب حروف الفبایی صدرنشین لیگ برتر است، ولی صدرنشینی به احتمال فراوان دست شاگردان جواد نکونام باقی خواهد ماند. با توجه به بازی خارج از خانه پرسپولیس، استقلال اگر برد خوبی به دست بیاورد، صدرنشینی‌اش را تداوم خواهد بخشید. البته استقلال از لحاظ آماری دست بالا را در دیدار با هوادار دارد و همواره در لیگ برتر برابر این رقیب تازه‌وارد دست پر از زمین مسابقه خارج شده و حتی برد پرگلی همچون برتری 6 بر یک را مقابل چنین رقیبی دارد. هرچند در فوتبال چیزی قابل پیش‌بینی نیست و نمی‌توان نکونام و تیمش را از حالا برنده این دیدار دانست.
با این حال، مهم‌ترین اتفاق این دیدار هم قرار است روی سکو‌ها رقم بخورد؛ جایی که نکونام و تیمش برای اولین بار در این فصل قرار است در حضور تماشاگران خودی در لیگ بازی کنند. ورزشگاه آزادی پیش از این به دلیل آنچه مرمت و تعمیر بخشی از سکو‌ها خوانده می‌شد، اجازه ورود تماشاگران را نمی‌داد، ولی این رویه پس از بازی آسیایی نساجی که در تهران و با حضور تماشاگران برگزار شد از بین رفت. هفته گذشته هم دیدار تیم‌های پرسپولیس و گل‌گهر با حضور تماشاگران برگزار شد.
بخش مهم‌تر هم مربوط به بازگشت زنان علاقه‌مند به باشگاه استقلال به آزادی است. آن‌ها آخرین بار بیش از 300 روز قبل به این ورزشگاه آمدند و فردا قرار است دوباره چنین طعمی را بچشند. اگرچه روز گذشته عنوان شد که قرار است فقط هزار‌و 800 زن تماشاگر در این بازی حضور داشته باشند، ولی استقلالی‌ها در تلاش بودند تا این عدد را به دوهزارو 300 نفر برسانند تا آن‌ها هم مثل پرسپولیس از همین تعداد تماشاگر زن در ورزشگاه آزادی بهره ببرند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/785114/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عطریانفر: جامعه تا زمانی که از انسجام برخوردار است، نیرومند خواهد بود

جلسه علنی 22 تیر مجلس برگزار شد

گزارش قالیباف از جلسه غیرعلنی مجلس درخصوص اقتصاد

اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و آمریکا

مجلس تصویب کرد؛ مجازات اعدام و مصادره اموال برای جاسوسی و اقدام علیه امنیت کشور

پتروماه بندر ماهشهر در جایگاه سوم لیگ برتر تنیس روی میز بانوان

بهینه‌سازی مصرف آب در باوی با تحویل موقت طرح آبیاری تحت فشار

ضرورت صیانت از حقوق سرمایه‌گذاران در خوزستان

ماجرای معذرت خواهی استاد از ننه گوهر

شیرین ترین لحظه برای هر زوج عاشق

کشف آنچه درد را به رنج پایدار عاطفی تبدیل می‌کند

جمع آوری جایگاه‌های غیر مجاز عرضه و کشتار دام در شوش

تغییر قیمت نان در خوزستان

جلوگیری از برداشت غیرمجاز آب در ماهشهر

دانستنی های مهم درباره بیماری‌های عفونی منتقله از حیوان به انسان

تحقیر رئیس فوتبال عربستان در گینس ثبت شد

لشگری: گندوز پیشنهادی برای جدایی از تیم ندارد!

ستاره غیرمنتظره تیم ملی والیبال مقابل لهستان

موانع معصومی برای تغییر تابعیت از صدور مجوز تا قوانین اتحادیه جهانی

لیگ ملت‌ها؛ دیر یادشان افتاد ببرند!

دعوت از 20 تکواندوکار به اردوی تیم ملی

دورسون در اردوی پرسپولیس حاضر شد

بازیکن ملی‌پوش ملوان رباط پاره کرد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت همسر و مادر شهیدان والامقام «علاف بهبهانی»

دیدار سرزده رئیس‌جمهوری از وزارت نفت/ قدردانی از عملکرد 12 روزه در مدیریت جنگ

اعلام همبستگی قاطع پارلمان نیکاراگوئه با فلسطین و ایران

مقام حزب‌الله: قدرت ایران به نفع کل منطقه است

واگذاری بیش از 12 هزار مترمربع اراضی ملی در دزفول

کرم از خودِ درخته…

کارگردان «استخوان سوز» جلوی دوربین رفت!

دقیق‌ترین زبان مصنوعی جهان با گرافن ساخته شد

مسمومیت 31 نفر در دزفول بعد از مصرف مشروبات الکلی تقلبی

ساپینتو: من سیدحسین را دوست دارم

خروج ساپینتو و بازیکنان استقلال از هتل برای سفر به ترکیه

سردار دورسون: با جذب بازیکنان بهتر می‌توانیم به قهرمانی برسیم

مسئولان رئال به آلونسو اختیار تام دادند

سرمربی تیم نوجوانان شطرنج منصوب شد

عراقچی: همگام با نیروهای مسلح از هیچ کوششی برای احقاق حقوق ایرانیان فروگذار نخواهیم کرد

آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟

جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح: تجهیزات نظامی ما آسیب چندانی ندیده است؛ برای 10 سال جنگ آمادگی داریم

احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان

اقامه نماز بر پیکر شهدای اقتدار ایران در کاشان

چهره ها/ ژست خاص بازیگر هم‌گناه در فتوشات جدیدش

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان همراه با افزایش سرعت باد

پیام بی‌سابقه رئال برای ژابی: اخراج آزاد!

سانتی کاسورلا کاپیتان اوویدو می‌ماند

جدال جذاب در فینال جام‌جهانی باشگاه‌ها

یک تیم انگلیسی مشتری مهاجم تیم ملی فوتبال ایران

لیگ ملت‌ها؛ سلام آمریکا به مرحله نهایی

احتمال تغییر نام تیم ردبول به فرستاپن