شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴

اقتصادی

رشد ۱۰ درصدی صدور اسناد مالکیت در خوزستان

رشد ۱۰ درصدی صدور اسناد مالکیت در خوزستان
پیام خوزستان - مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان اظهار کرد: از یک میلیون و ۳۱۲ هزار هکتار زمین زراعی به لحاظ سطح در خوزستان، یک میلیون و ۱۴۸ هزار هکتار سند مالکیت صادر شده است.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان اظهار کرد: از یک میلیون و 312 هزار هکتار زمین زراعی به لحاظ سطح در خوزستان، یک میلیون و 148 هزار هکتار سند مالکیت صادر شده است.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، زمان خوب گفت : با توجه به اینکه میانگین کشور 70 درصد بوده و در استان 86.7 درصد کار پیش برده شده، حدود 17 درصد از میانگین کشوری بالاتر هستیم و رتبه هشتم کشوری به لحاظ سطح را به خود اختصاص داده‌ایم.
خوب ادامه داد: همچنین از سال گذشته تا کنون طبق قرارداد‌های منعقد شده با شرکت‌های مشاوره‌ای، 32 هزار قطعه سند مالکیت در حوزه قطعات صادر شده است.
وی بیان کرد: طبق قانون الزام به ثبت رسمی معاملات، در گذشته پذیرش و ثبت سند‌ها برعهده اداره کل ثبت اسناد و املاک بود، اما طبق تبصره‌های 3 و 9 ماده 10 قانون الزام به ثبت رسمی معاملات، این تکلیف برعهده سازمان جهاد کشاورزی گذاشته شد تا تشکیل پرونده انجام سپس ارجاع دهند البته این قانون تصویب شده، اما تاکنون کامل نشده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک خوزستان با اشاره به حوزه قانون تعیین تکلیف اراضی فاقد سند، بیان کرد: یکی از راه‌های اخذ سند مالکیت، قانون تعیین تکلیف اراضی است که طبق قانون مردم می‌توانند کلیه املاک اعم از اراضی کشاورزی، باغات، خانه‌های مسکونی و مغازه‌هایی که دارند، به جز زمین محصور در محدوده شهر را در این سامانه ثبت کنند تا پس از بررسی تشریفات، سند صادر شود.
خوب با اعلام اینکه برای روستا‌ها و شهر‌های کمتر از 25 هزار خانوار، قانون ساماندهی صدور اسناد روستا‌ها وجود دارد، گفت: طبق تبصره 3 ماده 9 قانون حدنگار و قانون ساماندهی، مسئولیت این کار برعهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گذاشته شده است. این اداره کل با همکاری دهیاران زمین‌های واقع شده در طرح هادی با کاربری مسکونی و محصور را ثبت و به اداره کل ثبت اسناد و املاک ارسال می‌کنند تا پس از انجام تشریفات ثبتی، ثبت اسناد صورت گیرد.
وی افزود: در سال جاری جزو رتبه‌های برتر صدور اسناد وقفی از حیث مساحت شده‌ایم که در جلسه‌ای از این اداره کل تقدیر شد.


نظرات شما