پیام خوزستان

آخرين مطالب

کمبود پارکینگ در 5 محور کوهستانی تهران | پارکبان‌های قلابی را به 137 گزارش کنید شهرداری تهران

کمبود پارکینگ در 5 محور کوهستانی تهران | پارکبان‌های قلابی را به 137 گزارش کنید
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - شهردار کوهستان درباره کمبود پارکینگ در 5 محور کوهستانی شمال تهران به خصوص در روزهای آخر هفته گفت: با بنیاد مستضعفان و سازمان بازنشستگی در حال رایزنی برای تامین پارکینگ هستیم.

به گزارش شهر ، محمدعلی باقری شهردار کوهستان درباره رایزنی با بنیاد مستضعفان و سازمان بازنشستگی برای تامین پارکینگ، گفت: از گذشته که محورهای دربند، درکه، دارآباد، کلکچال و گلابدره به عنوان محورهای اصلی کوهنوردی و گردشگری در تهران مشخص شده تا به امروز کمبود جای پارک از مهم‌ترین مشکلات گردشگران و ساکنان بومی این مناطق تهران است بنابراین تامین پارکینگ را در دستور کار قرار داده‌ایم که البته محور کوهستانی دربند در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.
او با توضیح اینکه برای تعیین وضعیت پارکینگ دربند، زمین‌ها و فضاهای قابل استفاده مورد بررسی قرار گرفته‌اند، اظهار داشت: دو زمین بزرگ در این محدوده برای افزایش و تامین جای پارک ظرفیت خوبی دارند؛ یکی از زمین‌ها متعلق به بنیاد مستضعفان است که در گذشته قرار بود در آنجا هتل ساخته شود اما ساختمان آن چند سالی است که نیمه کاره به حال خود رها شده و چون متراژ آن بالاست، می‌تواند فرصت خوبی برای پارکینگ باشد. اگر در این زمینه با بنیاد مستضعفان به نتیجه برسیم، در میدان سربند گیت کنترل برای تردد اهالی می‌گذاریم.
ایستگاه ماشین برقی برای کو هنوردان
شهردار کوهستان افزود: با این گیت‌ها فقط ساکنان، ماشین‌های اورژانس، آتش‌نشانی و خودروهای پلیس می‌توانند به مسیرهای ممنوعه رفت و آمد کنند و گردشگران به پارکینگ‌ها هدایت خواهند شد. همچنین برای رفاه حال گردشگران و سایر افراد در مسیر تا درب‌های ورود به کوهستان چند ایستگاه ماشین برقی جانمایی می‌کنیم.
باقری ادامه داد: ظرفیت دیگر که فاصله بیشتری تا میدان دربند دارد، پارکینگ سازمان بازنشستگی شهرداری تهران است؛ در هر صورت چنانچه با هر یک از این سازمان‌ها به توافق برسیم بدون شک بار ترافیک و مشکل جای پارک برای آخر هفته‌ها و سایر تعطیلات کم می‌شود. محور دیگر که نیاز مبرم به پارکینگ دارد، محور درکه است. در این محدوده هم زمین بزرگی در ورودی درکه شناسایی شده که برای اهالی است و تاکنون جلساتی با شورایاران محله درکه برگزار شده و چنانچه درباره این زمین نیز به توافق برسیم، به سرعت آن را تبدیل به پارکینگ می‌کنیم.
پارکبانان قلابی را به 137 معرفی کنید
او درباره فعالیت سودجویانه برخی از افراد که به عنوان پارکبان در محورهای منتهی به کوهستان از مردم اخاذی می‌کنند، نیز گفت: برخی افراد حاشیه خیابان دربند، مسیل دربند، خیابان درکه که معبرهای مشرف به باغات است و یا در محور توچال،حاشیه خیابان و کوچه‌های فرعی را با قیمت‌های متفاوت به گردشگران اجاره می‌دهند که ماموران شهرداری با نظارت مداوم مانع از فعالیت آنها می‌شوند اما مردم آگاه باشند که فعالیت آنها غیرقانونی است و اگر از آنها درخواست کرایه جای پارک شد را به سامانه‌های 137 و 1888 اطلاع بدهند.
شهردار کوهستان این را هم گفت که « طی گشت‌ها تاکنون دستگاه پز بسیاری از این افراد را ضبط کرده‌ایم اما دوباره فعال می‌شوند. برای حل این معضل مکاتباتی با شورای تامین شهرستان و فرمانداری شمیرانات انجام داده‌ایم که به زودی تعیین و تکلیف خواهند شد. اگر هم قرار باشد پارکبانی در محورها مستقر شوند، زیر نظر شهرداری و با قیمت مصوب شهرداری فعالیت خواهند کرد.»
منبع: همشهری آنلاین
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/362734/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی در دیدار وزیر دفاع عربستان: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران جنایتی نابخشودنی است

نتانیاهو: با ترامپ درمورد پیامدهای جنگ با ایران صحبت کردم

ایرادات هیئت نظارت مجمع به «طرح تشدید مجازات جاسوسی» اعلام شد

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی‌مقدم از روزی که همسر و فرزندانش را بدرقه کرد تا از تهران بروند

تشکیل کمیته نظارتی برای جلوگیری از انتقال غیرمجاز آب از خوزستان

رتبه نخست شوشتر در زمینه پروژه‌های مسکن مهر خوزستان

اولین تجربه بازی نرگس محمدی چطور بود؟

تصاویر جالبی از پشت صحنه سریال محبوب کره‌ای این روزها

عشق شجاعت می‌خواد!

گفتگوی استاندار با مسئولان کشوری برای توقف انتقال آب غیرمجاز از خوزستان

تداوم ناپایداری های جوی در هرمزگان

بازرسی بهداشتی از 563 هیئت مذهبی خوزستان

احیای بوستان حجاب، از قدیمی‌ترین پارک‌های شهر اهواز

اثر جدید حمید سحری؛ اولین فینالیست جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

فرنگی‌کاران ایران در آستانه هتریک طلا

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

پایان دوره عضویت 6 عضو شورای نگهبان طی روزهای آتی؛ ترکیب تغییر می‌کند؟

پسر قذافی: پایان جنگ ایران و اسرائیل به «فارسی» نوشته خواهد شد

اختصاص 600میلیارد ریال به مناطق عشایری لالی

آموزش افزایش راندمان مصرف آب در مزارع خوزستان

پرداخت 75 درصد مطالبات گندمکاران دزفول

آبرومو بردی، بی‌آبروت می‌کنم میلاد!

مدیران ارشد صداوسیما، رشیدپور را سرکار گذاشتند

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

آیین نمادین کفن و دفن شهدای کربلا در دزفول

12 شهر خوزستان در محاصره آلودگی هوا

افزایش ذرات آلاینده در 12 شهر خوزستان

شماره پیراهن خرید جنجالی سپاهان مشخص شد

فرعباسی به استقلال پیوست

آنالیز تاکتیکی؛ ایده آلونسو برای به دام انداختن پی‌اس‌جی

زمان بازگشت یزدانی به تشک مشخص شد

شانس کم برخی رشته‌های توپی برای حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی

ساپینتو: برگشتم تا کار ناتمام را تمام کنم

ساعت تسویه پایا تغییر کرد

واکنش ولایتی به تناقض‌گویی‌های ترامپ

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: بنای حمله نداریم اما موشک جواب موشک است

عراقچی: کشورهای منطقه برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی مسئولیت مشترک دارند

فلاحت پیشه: مصاحبه پزشکیان بزم نتانیاهو و ترامپ را برهم زد

شرورترین شخصیت تاریخ تلویزیون 66 ساله شد!

عکس‌های زیبایی که منوچهر هادی از دخترش منتشر کرد

احیای قدیمی‌ترین پارک اهواز به کجا رسید؟

تلاش عربستان برای میزبانی جام جهانی باشگاه‌ها 2029

آغاز فصل جدید تمرینات تیم‌های ملی شنا

مذاکره رسمی کادیلاک با شوماخر

دردسر تیم بوکس امید ایران با تصمیم سازمان جهانی

طارمی چشم آقای خاص را گرفت

تامین 25 درصد گوشت مورد نیاز توسط عشایر