چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵

ورزشی

پشیمانی مالک تیم بسکتبال لیکرز از ورود به طرح جنجالی فیفا

پشیمانی مالک تیم بسکتبال لیکرز از ورود به طرح جنجالی فیفا
پیام خوزستان - تسنیم/مالک جدید تیم بسکتبال لس‌آنجلس لیکرز از پشیمانی خود بابت ورود به طرح جنجالی فیفا گفت. جاشوا کوشنر، مالک جدید تیم بسکتبال لس‌آنجلس لیکرز، برای نخستین بار ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تسنیم /مالک جدید تیم بسکتبال لس‌آنجلس لیکرز از پشیمانی خود بابت ورود به طرح جنجالی فیفا گفت.
جاشوا کوشنر، مالک جدید تیم بسکتبال لس‌آنجلس لیکرز، برای نخستین بار درباره نقش خود در طرح جنجالی فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا برای جذب سرمایه‌گذاران خصوصی در جام جهانی صحبت کرد و گفت اگر از میزان مخالفت فدراسیون‌ها و اعضای فیفا اطلاع داشت، هرگز وارد این پروژه نمی‌شد.
پیش از خرید لس‌آنجلس لیکرز در کنار باب ایگر، کوشنر و شرکت سرمایه‌گذاری‌اش «تِرایو» یکی از بازیگران اصلی طرح «FIFA Forward Enterprise» بودند؛ پروژه‌ای که قرار بود با فروش بخشی از سهام مرتبط با جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی، سرمایه بیشتری را میان 211 فدراسیون عضو فیفا توزیع کند.
این طرح اما با واکنش شدید فدراسیون‌های عضو مواجه شد و موجی از انتقادها، بیانیه‌های تند و حتی تهدید به تحریم، فشار زیادی را بر جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، وارد کرد. در نهایت فیفا از کنار گذاشتن این پروژه خبر داد و چند هفته بعد کوشنر به همراه باب ایگر خرید لیکرز را نهایی کرد.
کوشنر ضمن دفاع از اهداف اولیه این طرح گفت: ما همچنان از انگیزه‌های FIFA Forward Enterprise حمایت می‌کنیم. اما نتوانستیم جنبه‌های سیاسی فوتبال جهان و اقداماتی را که برخی افراد انجام می‌دهند، به‌درستی درک کنیم. اگر می‌دانستیم این ماجرا به کجا خواهد رسید، وارد آن نمی‌شدیم.
او توضیح داد هدف اصلی پروژه، توزیع عادلانه‌تر سرمایه در میان 211 عضو فیفا، کمک به کشورهای کمترتوسعه‌یافته، پرورش استعدادهای محلی، حمایت از فوتبال پایه و در نهایت رشد فوتبال در سراسر جهان بوده است.
با کنار گذاشته شدن این طرح و خرید لیکرز، به نظر می‌رسد تمرکز کوشنر اکنون به‌طور کامل روی تیم بسکتبال لس‌آنجلس معطوف شده است؛ تیمی که البته در سال‌های اخیر کم حاشیه نداشته، اما برای مالک جدیدش احتمالاً دردسرهای آن بسیار کمتر از جنجال‌های طرح شکست‌خورده فیفا خواهد بود.
جاشوا کوشنر، برادر جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکاست.


نظرات شما