پیام خوزستان - مدیریت توزیع برق دزفول استان خوزستان گفت: در راستای ارتقای کیفیت خدماترسانی و پایداری شبکه توزیع برق، طرح تعویض ۲۰ هزار متر شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در این شهرستان اجرا خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، محسن پیام فر اظهار داشت: طرح تعویض شبکه سیمی به کابل خودنگهدار شامل بهسازی و تعویض سیم به کابل در گستره ای بیش از ۲۰ هزار متر از شبکه توزیع است و با تمرکز بر مناطقی که حساسیت بالایی از نظر تداوم برق دارند اجرا خواهد شد که ازجمله ی این مناطق می توان به کوی فرهنگشهر و خیابان استقلال در شمال شهر و مسیر عبور هیئات عزاداری ( مسیر تکیه آزمون)، کوچه باقلیون و کوی مقاومت در جنوب شهر دزفول اشاره کرد.
وی با اشاره به اثرات زیستمحیطی و اقتصادی این طرح، تأکید کرد: جایگزینی کابلهای خودنگهدار، تأثیر مستقیمی بر «صفر شدن میزان سرقت سیم» در مناطق اجرای پروژه خواهد داشت. همچنین، این اقدام منجر به کاهش چشمگیر تلفات فنی و غیرفنی (از جمله انشعابات غیرمجاز) شده و در نهایت سطح پایداری شبکه را به گونهای افزایش میدهد که قطعیهای مکرر و افت ولتاژ در این مناطق به حداقل ممکن برسد.
پیام فر در رابطه با تأمین منابع مالی و لجستیکی این طرح بیان داشت: اعتبار اجرای این طرح بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال است و خوشبختانه در حال حاضر تمامی ۲۰ هزار متر کابل خودنگهدار مورد نیاز برای این طرح، تأمین و وارد انبار دزفول شده و با به پایان رسیدن مقدمات اداری، اجرای پروژه به خواست خدا در سریع ترین زمان ممکن در روزهای آینده آغاز خواهد شد.
مدیریت توزیع برق دزفول از پیگیری و همراهی همیشگی مربع خدمت در تحقق این پروژه، دکتر پاپی زاده نماینده مردم شریف شهرستان، فرماندار تلاشگر و مدیرعامل کوشا و مجموعه مدیریت توزیع برق دزفول تشکر و قدردانی نمود.