يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴

فرهنگی

رونمایی پوستر نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» در اهواز

رونمایی پوستر نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» در اهواز
پیام خوزستان - پوستر نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان رونمایی شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - پوستر نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان رونمایی شد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، آئین رونمایی از نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» و نشست هم‌اندیشی جشنواره روستاد و عشایر با حضور حسین براتی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار شد.
مسعود میرزاپور، در این مراسم اظهار کرد: نخستین جشنواره ملی شعر و داستان «تسبیح» به همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان و با همکاری معاونت فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برنامه‌ریزی شده است.
وی افزود: این جشنواره همزمان با ولادت امام حسن مجتبی (ع) در اسفندماه، با موضوعات قرآن، نماز، مهدویت، ذکر و دعا، مسجد و عفاف و حجاب در اهواز برگزار می‌شود.
میرزاپور هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ ذکر و یاد خدا و بازنمایی مفاهیمی، چون دعا، نیایش، قرآن، و نماز در قالب هنر کلام و ادبیات داستانی و تقویت پیوند ادبیات معاصر با ارزش‌های دینی و معنوی با استفاده از فراهم کردن بستری برای الهام‌بخشی شاعران و نویسندگان در مسیر خلق آثار متعهد و ارزش‌محور عنوان کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان همچنین احیای نقش مسجد به عنوان پایگاه فرهنگی و هنری جامعه و استفاده از ظرفیت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به‌عنوان خاستگاه رشد ادبی و فکری جوانان و توجه به فرهنگ بومی و آیینی اقوام ایرانی به‌ویژه روستاییان و عشایر معرفی جلوه‌های معنوی زندگی مردم مناطق مختلف کشور از طریق شعر و داستان را از دیگر اهداف این جشنواره دانست.


نظرات شما