يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴

اجتماعی

رفع تصرف ۲۵۰ متر مربع از اراضی ملی در بهبهان

رفع تصرف ۲۵۰ متر مربع از اراضی ملی در بهبهان
پیام خوزستان - رئیس اداره راه و شهرسازی بهبهان از رفع تصرف ۲۵۰ متر مربع از اراضی ملی این شهرستان و بازگشت به بیت المال خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس اداره راه و شهرسازی بهبهان از رفع تصرف ۲۵۰ متر مربع از اراضی ملی این شهرستان و بازگشت به بیت المال خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، احسان کرمی با اشاره به یک مورد رفع تصرف فوری در بهبهان اظهار داشت: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.
وی مساحت اراضی رفع تصرف شده را بیش از ۲۵۰ مترمربع اعلام کرد و افزود: ارزش این اراضی بیش از ۳۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با هوشیاری و اقدامات به موقع رفع تصرف شد.
کرمی بیان کرد: با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی در شهرستان این میزان رفع تصرف در سطح شهرستان بهبهان اجرا شد و اقدامات لازم به عمل آمد.
رئیس اداره راه و شهرسازی بهبهان، می‌گوید: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی شهرستان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.
وی در پایان با قدردانی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال، از شهروندان خواست تا مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.


نظرات شما