دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

توقیف خودرو حامل ۸۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه در شادگان

توقیف خودرو حامل ۸۰۰ لیتر سوخت خارج از شبکه در شادگان
پیام خوزستان - فرمانده انتظامی شادگان از توقیف یک دستگاه خودروی وانت آریسان حامل ۸۰۰ لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فرمانده انتظامی شادگان از توقیف یک دستگاه خودروی وانت آریسان حامل 800 لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع در این شهرستان خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ روح الله عشیری گفت: مأموران پاسگاه انتظامی آبشار حین کنترل محور مواصلاتی آبادان - شادگان به یک دستگاه خودروی آریسان نوک مدادی حامل سوخت مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسی از این خودرو مقدار 800 لیتر گازوئیل خارج از شبکه توزیع کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر و همراه پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شادگان با بیان اینکه کارشناسان ارزش این محموله را 960 میلیون ریال برآورد کردند، اظهار داشت: طرح برخورد با قاچاق در دستور کار پلیس می‌باشد و افرادی که بخواهند به صورت غیرقانونی اقدام به قاچاق کالا نمایند با برخورد قاطع پلیس رو‌به‌رو خواهند شد.


نظرات شما