سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی

جریمه بیش از ۶۴۱ میلیون ریالی قاچاقچی کالا در اندیمشک

جریمه بیش از ۶۴۱ میلیون ریالی قاچاقچی کالا در اندیمشک
پیام خوزستان - رئیس تعزیرات حکومتی اندیمشک از ضبط کالای قاچاق و جریمه متخلف به پرداخت بیش از ۶۴۱ میلیون ریال خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - رئیس تعزیرات حکومتی اندیمشک از ضبط کالای قاچاق و جریمه متخلف به پرداخت بیش از 641 میلیون ریال خبر داد.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمدرضا وحیدی مهر گفت: ماموران نیروی انتظامی در ایست و بازرسی پل و زال اندیمشک پس از توقیف یک دستگاه خودرو و کشف کالای به ظن قاچاق شامل کولر گازی، جارو برقی و سرخ کن، گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی افزود: پرونده قاچاق کالا به ارزش 641 میلیون و 736 هزار ریال در شعبه اول بدوی رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان اندیمشک رسیدگی شد.
وحیدی مهر اظهار داشت: شعبه با تحقیقات لازم، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های قاچاق کشف شده، متخلف را به پرداخت 641 میلیون و 736 هزار ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.
رئیس تعزیرات حکومتی اندیمشک می‌گوید: شعبه همچنین بابت خودرو حامل کالای قاچاق، 641 میلیون و 736 هزار ریال معادل ارزش کالای کشف شده به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت یک میلیارد و 283 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.


نظرات شما