دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴

اجتماعی و فرهنگی

توسعه آبزی‌پروری باید با مطالعات علمی انجام شود

توسعه آبزی‌پروری باید با مطالعات علمی انجام شود
پیام خوزستان - نماینده رئیس‌جمهور در توسعه اقتصاد دریامحور، بر لزوم توسعه آبزی‌پروری با بررسی‌های علمی و جمع‌بندی نظرات تمام ذی‌نفعان برای جلوگیری از تکرار خطاهای گذشته تأکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نماینده رئیس‌جمهور در توسعه اقتصاد دریامحور، بر لزوم توسعه آبزی‌پروری با بررسی‌های علمی و جمع‌بندی نظرات تمام ذی‌نفعان برای جلوگیری از تکرار خطاهای گذشته تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، علی عبدالعلی‌زاده، روز پنجشنبه 15 آبان در مصاحبه رسانه‌ای در سفر به بندر امام و ماهشهر گفت: مسئله آبزی‌پروری و تنوع ماهیان انتخابی، مسئله بسیار مهمی است که به این منطقه محدود نمی‌شود و در بخش عمده‌ای از کشور مطرح است.
وی افزود: ما برای هر مورد، جلساتی با محیط‌زیست، شیلات، مرکز تحقیقات شیلات، اتحادیه‌ها و پرورش‌دهندگان ماهی تشکیل می‌دهیم و حرف‌های همه را می‌شنویم.
عبدالعلی‌زاده با اشاره به اشتباهات گذشته تأکید کرد: خطاهای زیادی مانند اتفاقی که برای دریاچه هامون افتاد، رخ داده و برای تکرار نکردن آن‌ها، با احتیاط عمل کرده و تمام بازیگران را جمع و نظرات را جمع‌بندی می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: از اساتید دانشگاه نیز دعوت می‌کنیم و پس از رسیدن به یک راه‌حل جمعی، آن را انتخاب و اجرا می‌کنیم.
نماینده رئیس‌جمهور در توسعه اقتصاد دریامحور اظهار داشت: هدف این است که پرورش ماهی، میگو و سایر آبزیان رشد کند تا بتوانیم بازارهای داخلی و خارجی را تشکیل دهیم.
وی تصریح کرد: ما باید تولید داخلی را به میزان قابل توجهی افزایش دهیم تا به هدف 35 درصد از مصرف پروتئین از غذاهای دریایی دست یابیم. این رقم بسیار بالایی است، اما کشور به آن نیاز دارد و ما مسئولیت داریم که این تقاضا را برآورده کنیم.
عبدالعلی‌زاده گفت: من هم به نظرات مسئولان استانی گوش می‌دهم. پس از بازگشت به تهران، جلسه‌ای ترتیب خواهم داد و مدیران نهادهای منطقه‌ای و ملی را دعوت خواهم کرد. ما به بحث‌ها گوش خواهیم داد، بهترین انتخاب را خواهیم کرد و سپس آن را اجرا خواهیم کرد.


نظرات شما