پیام خوزستان - استاندار خوزستان در دیداری با مدیرعامل شرکت ملی نفت، بر لزوم عمل به مسئولیتهای اجتماعی این شرکت در مناطق کمبرخوردار تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، سید محمدرضا موالیزاده، استاندار خوزستان روز سهشنبه 13 آبانماه در دیدار با حمید بورد مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکت ملی نفت باید به مسئولیتهای اجتماعی خود بهویژه در راستای محرومیتزدایی و خدماترسانی به مناطق کمبرخوردار اهواز و استان که در محدوده فعالیت شرکتهای نفتی قرار دارند، عمل کند.
وی افزود: استخدام و بکارگیری نیروهای بومی در مناطق مختلف نفتخیز از ضروریات است.
استاندار خوزستان تصریح کرد: تسریع در جمعآوری فلرهای نفتی بهویژه در منطقه کریتکمپ باید در دستور کار قرار گیرد.
موالیزاده در ادامه از قراردادهای منعقده برای رفع این مشکل که طی مراسمی با حضور رئیسجمهور برگزار شد، تشکر کرد.
در این دیدار مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز از همکاریها و همراهیهای استاندار خوزستان در زمینه موضوعات مرتبط با صنعت نفت قدردانی کرد.
حمید بورد همچنین در خصوص موارد مطرحشده وعده همکاری و پیگیری داد.