سه شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴

اجتماعی

افتتاح ۱۳ مدرسه با همکاری سپاه در خوزستان

افتتاح ۱۳ مدرسه با همکاری سپاه در خوزستان
پیام خوزستان - مسئول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: در حال حاضر، پروژه‌های مشترک با اداره کل نوسازی مدارس در حال تکمیل است و ۱۳ مدرسه با مجموع ۲۶ کلاس درس تا مهرماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مسئول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: در حال حاضر، پروژه‌های مشترک با اداره کل نوسازی مدارس در حال تکمیل است و 13 مدرسه با مجموع 26 کلاس درس تا مهرماه امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ پاسدار سید اسلام موسوی با اشاره به طرح‌های محرومیت زدایی این مجموعه در سال جاری، اظهار کرد: در حال حاضر در راستای خدمت رسانی به مناطق کم برخوردار جدیدترین تفاهم‌نامه در قالب طرح شهید سرایداران میان اداره کل نوسازی مدارس و سازمان بسیج سازندگی سپاه خوزستان منعقد شده است.
وی افزود: این طرح که بخشی از مجموعه پروژه‌های شهید سلامی محسوب می‌شود، شامل تخریب و بازسازی 68 مدرسه در سطح استان خوزستان است که به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: در سال گذشته تعداد 31 مدرسه جدید احداث و 52 مدرسه نیز توسط گروه‌های جهادی تعمیر و بازسازی شدند.
وی یاداور شد: رنگ‌آمیزی، تعویض در و پنجره‌ها، نوسازی دیوار‌ها و شاداب‌سازی فضای مدارس از جمله اقدامات انجام‌شده است.
مهران علم الهدایی در ادامه اشاره داشت که بازسازی 107 مدرسه و احداث 819 کلاس درس برای کاهش تراکم کلاس‌های بالای 35 نفر از دیگر برنامه‌های امسال است و طی 2 ماه اخیر نیز تفاهم نامه‌ای با بنیاد علوی برای ساخت 252 کلاس درس در استان منعقد شد که فاز اول طرح از اردیبهشت ماه امسال آغاز خواهد شد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت صنایع برای ساخت مدرسه در خوزستان گفته است که از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در خوزستان، ساخت 213 کلاس درس از یک محل و 258 کلاس درس از محل دیگر تامین شده است.
همچنین محمد سعیدی‌پور مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان با این اداره کل با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال در راستای ارتقای فضای آموزشی شهرک یاسر شهرستان امیدیه خبر داده بود.
به گفته رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: از پنج هزار و 922 مدرسه دولتی استان، 62 درصد مستحکم هستند، 16 درصد نیاز به مقاوم سازی و 19 درصد تخریبی و نیاز به ساخت دوباره دارند.


نظرات شما