دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

تردد بیش از ۲ میلیون و ۳۰۹ هزار زائر از مرز‌های خوزستان

تردد بیش از ۲ میلیون و ۳۰۹ هزار زائر از مرز‌های خوزستان
پیام خوزستان - مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: تاکنون بیش از ۲ میلیون و ۳۰۹ هزار زائر از مرز‌های خوزستان تردد کردند.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: تاکنون بیش از 2 میلیون و 309 هزار زائر از مرز‌های خوزستان تردد کردند.

پیام خوزستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، محمد جولانژاد گفت: در بازه زمانی چهارم لغایت بیست و ششم مردادماه 2 میلیون و 309 هزار و 520 زائر از مرز‌های استان خوزستان تردد کرده‌اند.
وی ادامه داد: در این مدت در مرز چذابه 210 هزار و 88 زائر ایرانی وارد و 286 هزار و 295 زائر ایرانی خارج شدند. همچنین 17 هزار و 446 زائر خارجی وارد و 46 هزار و 570 نفر خارج شدند که مجموع تردد در این مرز به 560 هزار و 399 نفر رسید.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بیان کرد: در مرز شلمچه نیز 794 هزار و 729 زائر ایرانی وارد و 848 هزار و 15 زائر ایرانی خارج شدند. همچنین 40 هزار و 927 زائر خارجی وارد و 65 هزار و 450 نفر خارج شدند که مجموع تردد در این مرز به یک میلیون و 479 هزار و 121 نفر رسید.
جولانژاد اظهار کرد: در مجموع، طی این بازه زمانی، ورود ایرانیان به دو مرز استان یک میلیون و چهار هزار و 17 نفر و خروج آنان یک میلیون و 134 هزار و 310 نفر بوده است و نیز ورود زائران خارجی از دو مرز 58 هزار و 373 نفر و خروج آنها 112 هزار و 20 نفر ثبت شده است.


نظرات شما