پیام خوزستان - رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: خدمت رسانی مواکب اربعین حسینی تا فردا در مرزهای استان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان
خوزستان ، حجت الاسلام سید محمود موسوی افزود: در ایام اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بیش از یک هزار موکب در مرزهای چذابه و شلمچه، مسیرهای منتهی به این پایانههای مرزی و خاک عراق مشغول به خدمت رسانی به زوار حسینی بودهاند.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای ماه صفر تاکنون به بیش از دو میلیون و 300 هزار زائر توسط مواکب حسینی خدمت رسانی شده است، اظهار کرد: خدمت رسانی مواکب تا فردا بیست و هشتم مرداد (25 ماه صفر) در مرزهای استان ادامه دارد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات
خوزستان بیان کرد: اسکان، تعذیه، توزیع غذای گرم، آب سرد، یخ، چای از جمله خدمات ارائه شده توسط مواکب در ایام اربعین حسینی بوده است.