دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

اجتماعی

۹۱۵۳۲ زائر اربعین از مرز شلمچه تردد کردند

۹۱۵۳۲ زائر اربعین از مرز شلمچه تردد کردند
پیام خوزستان - ایرنا / معاون استاندار و فرمامدار ویژه خرمشهر گفت: ۹۱ هزار و ۵۳۲ زائر ایرانی و خارجی اربعین از ابتدای ماه صفر تاکنون از مرز شلمچه تردد کردند. با نزدیک شدن به ...
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / معاون استاندار و فرمامدار ویژه خرمشهر گفت: 91 هزار و 532 زائر ایرانی و خارجی اربعین از ابتدای ماه صفر تاکنون از مرز شلمچه تردد کردند.
با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی شور و اشتیاق زائران برای حضور در این مراسم بابشکوه بیشتر و هر روز به تعداد زائران در مرزشلمچه افزوده می‌شود و با توجه به گرمای هوا در روز بیشتر زائران سعی دارند تا در شب از مرز عبور کنند.
بازار
شلمچه به عنوان یکی از مهم‌ترین و پرترددترین گذرگاه‌های مرزی در جنوب غرب کشور این روزها حال و هوای ویژه‌ای به خود گرفته است.
شاهین هاشمی، فرماندار ویژه خرمشهر اظهار کرد: از ابتدای ماه صفر تاکنون 73 هزار و 12 زائر ایرانی از مرز شلمچه عازم کشور عراق شدند و 14 هزار و 540 نفر زائر نیز به کشور بازگشتند.
وی افزود: 2 هزار و 595 زائر خارجی از مرز خارج و یک هزار و 385 نفر وارد کشور شدند.
هاشمی از آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز شلمچه برای میزبانی از زائران اربعین حسینی خبر داد و اظهار کرد: تمام تمهیدات لازم برای تردد زائران به عتبات عالیات از طریق مرز شلمچه اندیشیده شده و در حال حاضر تردد زائران به‌صورت آسان و روان در حال انجام است.
وی افزود: پارکینگ بزرگ اربعین حسینی (ع )، آماده خدمات رسانی است و زائران باید از قرار دادن خودروهای شخصی خود در مکان های ناایمن و در طول مسیر شلمچه خودداری کنند.
فرماندار خرمشهر گفت:داشتن مدارک قانونی گذرنامه معتبر شرط لازم برای تسهیل در عبور از مرز است و مانع بروز هرگونه مشکل احتمالی برای زائران خواهد شد.
اربعین حسینی، چهلمین روز پس از شهادت امام حسین (ع) و یارانش در واقعه کربلا است که در تقویم قمری مصادف با 20 صفر است. این روز به عنوان یکی از مهمترین روزهای مذهبی در میان شیعیان شناخته می‌شود و مراسم‌های باشکوهی در سراسر جهان به ویژه در کربلا برگزار می‌شود.


نظرات شما