پیام خوزستان

آخرين مطالب

اظهارات مهم و شنیدنیِ نماینده ولی‌ فقیه در سپاه؛ باید هوشیار باشیم سیاسی

اظهارات مهم و شنیدنیِ نماینده ولی‌ فقیه در سپاه؛ باید هوشیار باشیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به وحدت ملی مقابل دشمنان تأکید کرد: دشمن می‌خواهد این پیروزی، این دستاورد بزرگ، این انسجام و یکپارچگی را که عامل بقا و ماندگاری انقلاب است، هدف قرار دهد. وحدت و همدلی ما، رمز اقتدار ماست. اما دشمن تلاش می‌کند با شیوه‌های مختلف ایجاد شبهه کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده محترم ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سخنانی درباره‌ی آثار و برکات شهادت فرزندان ملت اعم از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز به دست رژیم صهیونی اظهار کرد: شهادت این عزیزان ما، چه فرماندهان، چه دانشمندان و چه مردم، برکات عظیمی برای انقلاب اسلامی به همراه داشت.
وی افزود: خدای مقلب‌القلوب، دل‌ها را به یکدیگر نزدیک کرد و یکی از جلوه‌های روشن این کار الهی، انسجام و وحدتی بود که در مقابل دشمن پدید آمد. حقیقتاً، همه منسجم بودند.
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی ادامه داد: در این مرحله حساس، در برابر این دشمن خبیث و حرکت زشت و تروریستی‌اش، شاهد هماهنگی کامل میان ارکان مختلف کشور بودیم. دولت و ملت به معنای واقعی، دستگاه دیپلماسی و وزارت امور خارجه، مجموعه نیروهای مسلح، شورای عالی امنیت ملی، همگی تحت رهبری و ولایت حضرت آقا با انسجام و اقتدار عمل کردند.
نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران تأکید کرد: عزیزان باید هوشیار باشیم؛ دشمن می‌خواهد این پیروزی، این دستاورد بزرگ، این انسجام و یکپارچگی را که عامل بقا و ماندگاری انقلاب است، هدف قرار دهد. وحدت و همدلی ما، رمز اقتدار ماست. اما دشمن تلاش می‌کند با شیوه‌های مختلف ایجاد شبهه کند.
بازار
وی ادامه داد: متأسفانه گاهی برخی دوستان ناآگاهانه یا از روی بی‌توجهی حرف‌هایی می‌زنند؛ مثلاً می‌گویند: «اگر دیپلماسی این‌گونه عمل می‌کرد...». اما بدانید آنچه انجام شد، با برنامه، هماهنگی و انسجام کامل بود. همه در یک جبهه‌ایم و در برابر یک دشمن متجاوز ایستاده‌ایم. این همدلی و انسجام را نباید بگذاریم آسیب ببیند.
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی تاکید کرد: نه بین دیپلماسی و نیروهای مسلح اختلافی وجود داشت، نه بین دولت و ملت فاصله‌ای بود، نه دشمن توانست بین قومیت‌ها شکاف ایجاد کند. نباید اجازه دهیم دشمن با طرح این‌گونه مسائل، فضا را آلوده کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی در پایان با اشاره به آیه شریفه «لَوْ أَنفَقْتَ مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا مَّا أَلَّفْتَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَـٰکِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَیْنَهُمْ»، تصریح کرد: این لطف الهی را باید قدر بدانیم. حتی پیامبر خدا اگر همه امکانات روی زمین را صرف می‌کرد، نمی‌توانست بین دل‌های مردم الفت ایجاد کند، اما خداوند این کار را انجام داد.
وی افزود: بنابراین، هر حرکت و سخنی که بخواهد امروز این انسجام، این وحدت و این همدلی را مخدوش کند، قطعاً در مسیر دشمن قرار دارد؛ چه آن گوینده بداند و چه نداند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1118990/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌.پی‌.تی را نداریم

ایران: جنایات رژیم صهیونیستی مصداق جنایت جنگی، تجاوز و جنایت علیه بشریت است

تکذیب درگیری با عوامل موساد در آزادراه کرج-قزوین

برشی از قسمت جدید سریال «شکارگاه»

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

مراسم معارفه ریکاردو ساپینتو از دریچه دوربین باشگاه استقلال

تمرین امروز تیم تراکتور

محرومیت بیرانوند به زودی اعلام و اجرایی می‌شود

اثر جدید حمید سحری؛ پی اس جی 4-0 رئال مادرید

عارف: با فرماندهی فرمانده کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم

سفر رفته یا زندان؟

عکس بامزه از کودکی لاله مرزبان بازیگر نقش آبان

توصیه مهم مجید انتظامی به پسرش درباره آهنگسازی: شلوغش نکن!

تو چرا اینجا کار میکنی اصلا؟

اگه با من حرف نزنه، پس با کی می خواد حرف بزنه؟

تو جای من نیستی، پس حق نداری قضاوتم کنی

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

اهالی هنر و رسانه در ‌سوگ شهیدان؛ خیمه هنر ‌ایثار را روایت می‌کند

ارتقای ایمنی جاده‌ها اولویت توسعه استان است

توتونچی: پسر من از مدافعان رئال مادرید بهتر است

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

با فرماندهی فرمانده کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم

شیخ نعیم قاسم مطرح کرد؛ از جزئیات ماجرای انفجار پیجرها تا نقش رهبر انقلاب در تحولات منطقه

من ده سال رفیقش بودم، شما چند سال پدرش بودین؟!

تیزر قسمت بیست و یکم سریال «تاسیان»

صحبت‌های الهام نامی بازیگر سریال «کارگاه» درباره شهرت

رضایت گرفت اونم چه رضایتی!

عروسک کارناوال، «جناب خان» را تکرار می‌کند؟

اسم کباب اومد تونست حساب کنه!

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات

خوش و بش ساپینتو با بازیکنان استقلال

در چنین روزی؛ صعود آرژانتین به مرحله بعدی کوپا آمریکا با پیروزی برابر کاستاریکا در روز بریس آگوئرو

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد

واکنش معنادار امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر با انتشار یک استوری جنجالی

لیگ ملت‌ها؛ یکی جلوی ولاسکو را بگیرد

گلدبرگ: حرکت اسپیر در WWE برای کمرنگ کردن من تکرار شد

فینال المپیک در لیگ ملت‌ها!

آغاز تعمیرات اساسی در پالایشگاه پارس جنوبی

اتکای صنعت گاز به توان داخلی برای تأمین نیازهای راهبردی

نتانیاهو: بدون حمایت ترامپ در ایران به پیروزی نمی‌رسیدم

سخنگوی احزاب ائتلاف ملی یمن: اسراییل گفت نمی‌ترسیم اما وقتی موشکها رد شد همه‌شان ترسیدند

سفیر تهران در ریاض: ایران آماده گسترش روابط با عربستان است

روسیه: نقش ما در تثبیت اوضاع پیرامون ایران فراتر از میانجی‌گری است

ابطحی: پزشکیان باید شجاعت رفع فیلترینگ را داشته باشد؛ اکثر مسئولان، اینترنت بدون فیلتر دارند

سخنگوی دولت: تاکید ایران بر همزیستی مسالمت‌آمیز همه اقوام است

ایروان: امنیت ایران و ارمنستان به یکدیگر گره خورده است

لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ ایران گفتند

کودتای نقاب از زبان محسن رضایی؛ قرار بود همه‌جا جز دفتر بنی‌صدر بمباران شود