پیام خوزستان

آخرين مطالب

کاخ سفید: درحال رایزنی با ایران هستیم سیاسی

کاخ سفید: درحال رایزنی با ایران هستیم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی ادعا کرد: «ترامپ خواستار صلح است. ما در مسیری دیپلماتیک با ایران قرار داریم. رئیس جمهور ترامپ و فرستاده ویژه او ویتکاف درحال رایزنی با ایران و شرکای عربی خود هستیم تا بتوانیم با ایران به توافق برسیم.»
 «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنجشنبه در طول نشست خبری خود در دفاع از اقدام تجاوزکارانه آمریکا علیه ایران، ادعا کرد: «با حمله به ایران، خطری جهانی را از بین بردیم. ایران فقط چندین هفته تا ساخت یک بمب هسته‌ای فاصله داشت.»
این ادعا درحالی است که به اذعان سرویس اطلاعاتی آمریکا، ایران هرگز به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نبوده است.
بازار
با این وجود، لویت در پاسخ به سوالی درباره ایران مدعی شد: «به باور رئیس جمهور ترامپ، خاورمیانه درحال حرکت به سوی صلح، رونق و توسعه است.»
او افزود: «ترامپ خواستار صلح است. در مسیری دیپلماتیک با ایران قرار داریم. رئیس جمهور ترامپ و فرستاده ویژه او ویتکاف درحال رایزنی با ایرانیان و شرکای عربی خود هستیم تا بتوانیم با ایران به توافق برسیم.»
لویت در ادامه اظهارات خود، با دفاع از جنایات رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران تأکید کرد: «اتحاد ما با اسرائیل در قوی‌ترین حالت خود قرار دارد. درحال مشاهده عصری تازه هستیم و شاید برخی از کشورهای عربی به پیمان ابراهیم بپیوندند. ما خواستار حفظ صلحی درازمدت در منطقه هستیم.»
او در پاسخ به سوالی ادعا کرد: «تیم امنیت ملی رئیس جمهور، شخص او و همه سرویس اطلاعاتی آمریکا از نزدیک درحال نظارت بر تأسیسات هسته‌ای ایران بودند. هیچ نشانه‌ای مبنی بر انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران وجود ندارد.»
لویت در پاسخ به سوالی درباره ادعای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره برگزاری مذاکراتی با ایران در هفته آینده گفت: «تا این لحظه مذاکراتی برنامه ریزی نشده است. اما از طریق میانجی‌گرانی همچون قطر در ارتباطی نزدیک با ایران قرار داریم. امیدواریم به توافقی با ایران دست پیدا کنیم که در آن ایران با برنامه هسته‌ای غیرنظامی بدون غنی سازی اورانیوم موافقت کند.»
او مدعی شد: «آمریکا درخواست‌های بسیار بیشتری از ایران دارد. هرگاه زمان مذاکرات مشخص شود، آن را اعلام خواهیم کرد.»
سخنگوی کاخ سفید در ادامه نشست خبری خود ادعا کرد: «یکی از راه‌های صلح پایدار در خاورمیانه، پیمان ابراهیم است.»
او در پاسخ به سوالی درباره اینکه «آیا ایران دربرابر مذاکره مقاومت می‌کند» گفت: «خیر، تحولات بسیاری رخ داده است. اندکی صبور باشید. در ارتباط مداوم با ایرانیان قرار داریم. هدف از این مذاکرات، صلحی پایدار در خاورمیانه خواهد بود.»
لویت همچنین در پاسخ به سوالی درباره نگرانی فزاینده شهروندان آمریکایی از احتمال شکسته شدن آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی مدعی شد: «مسئله مهم این است که رئیس جمهور ترامپ موفق به ایجاد آتش‌بس شده است. او خواستار صلح در جهان است. او نمی‌خواهد آمریکا به جنگی تازه ورود پیدا کند.»
او در پاسخ به سوالی دوباره ادعا کرد: «حملات ما علیه ایران کاملاً موفقیت‌آمیز بود. تأسیسات هسته‌ای ایران به کل نابود شده است. وزیر امور خارجه ایران، سازمان ملل متحد و اسرائیل به این مسئله اذعان کرده‌اند.»
این ادعا درحالی است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران هرگز چنین مسئله‌ای را بیان نکرده و سخنگوی کاخ سفید درحال روی آوردن به اظهاراتی بی پایه و اساس است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1115023/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی علیپور: لایق بهترین‌ها هستید

خلاصه بازی یوونتوس 2 - منچسترسیتی 5

سیتی 5-2 یووه؛ قدرت‌نمایی تیم پپ در اورلاندو

گل دوم یوونتوس به منچسترسیتی توسط ولاهوویچ

9 ماه انتظار تمام شد؛ رودری در ترکیب اصلی سیتی

گل سوم منچسترسیتی به یوونتوس توسط ارلینگ هالند

گل چهارم منچسترسیتی به یوونتوس توسط فیل فودن

گل اول العین توسط لابا ؛ وداد کازابلانکا 1-1 العین

گل دوم العین توسط کاکو؛ وداد کازابلانکا 1-2 العین

گل پنجم منچسترسیتی به یوونتوس توسط ساوینیو

لیگ ملتها؛ ژاپن به صدر جدول چسبید!

کنایه قوچانی به وحید جلیلی

عراقچی: آسیب ها به مراکز هسته ای جدی بوده است

توقیف تعداد قابل توجهی از دستگاه‌های استارلینک در هرمزگان

کارتال تصمیمش را به رضا درویش گفت

بازدید خبرنگاران رسانه‌های خارجی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

عراقچی: کارکنان صداوسیما با وجود حمله مقاومت کردند؛ کشور در برابر حملات اخیر تسلیم نشد

اظهارات مهم عراقچی؛ از ماجرای توقف جنگ در ساعت 4 صبح تا آینده مذاکرات با آمریکا

دست رد ایران به گروسی/ عراقچی: فعلا بنای پذیرش شخص گروسی در تهران را نداریم

حقایق جالبی از زندگی محسن چاووشی

تو زندگی آدمها همیشه اونقدری که عاشقن زور ندارن

سینما در روزهای جنگ

شهاب حسینی: ما از مخاطبمان عقب افتادیم

باید قید این دختره رو بزنی

این هوش مصنوعی متن می‌گیرد و اپلیکیشن تحویل می‌دهد!

پیکر مددکار شهید زندان اوین در خرمشهر تشییع می‌شود

حاجی عیدی: امیدوارم فرصت بازی در تیم ملی پیدا کنم

ساپینتو: خوش آمدی آقای شجاع!

آخرین نیمکت لیگ برتری به زودی پُر می‌شود

گل اول یوونتوس به منچسترسیتی توسط تون کوپمانرز

گل اول منچسترسیتی به یوونتوس توسط جرمی دوکو

مطهری: هیچ تضادی بین ایران و اسلام نیست

فایننشال‌تایمز: به باور اروپا، ذخایر اورانیوم ایران از بین نرفته است

اشک های حسام الدین آشنا در زمان بردن نام ایران و ایرانی

کاخ سفید: درحال رایزنی با ایران هستیم

ضرورت حفظ جبهه‌های مختلف نبرد در منطقه؛ از لاذقیه تا چیتگر

اعتراض ایران به بازداشت و شکنجه مهدیه اسفندیاری در فرانسه

گزارش CNN از بسته پیشنهادی دولت ترامپ برای ایران

پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح

فرافکنی رسانه‌های غربی درباره طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی

پاسخ سینما را نسبت به تجاوز رژیم صهیونیستی در جشنواره فجر ا

ازدواج خانم مجری صداوسیما در روز آغاز جنگ

خاکت آغشته شد با بوی کربلا؛ در روح و جان من می‌مانی ای وطن

وقتی نرگس محمدی از درس و نمره هاش میگه

لیگ ملت‌ها؛ وضعیت تیم سابق پیاتزا بحرانی شد

لیگ ملت‌ها؛ ترکیه رسما وارد بحران شد

تداوم برداشت پایدار گاز پارس جنوبی در جنگ 12 روزه

تداوم برداشت پایدار گاز پارس جنوبی در جنگ تحمیلی 12 روزه

بازدید سیدحسن خمینی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

رئیس رسانه ملی: ساختمان شیشه‌ای زیباتر از قبل بازسازی خواهد شد