پیام خوزستان

آخرين مطالب

گزارش CNN از بسته پیشنهادی دولت ترامپ برای ایران سیاسی

گزارش CNN از بسته پیشنهادی دولت ترامپ برای ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - جماران / مقامات دولت ترامپ تأکید کرده‌اند که چندین پیشنهاد مطرح شده‌اند که هنوز در مراحل اولیه و در حال تحول هستند، اما یک شرط غیرقابل مذاکره در تمام آن‌ها ثابت مانده است: غنی‌سازی صفر اورانیوم توسط ایران — موضوعی که ایران همواره بر ضرورت آن تأکید کرده است.
در گزارش شبکه سی ان ان ادعا شده است: دولت ترامپ درباره کمک احتمالی به ایران برای دسترسی به مبلغی تا 30 میلیارد دلار برای ساخت برنامه هسته‌ای تولید انرژی غیرنظامی، کاهش تحریم‌ها و آزادسازی میلیاردها دلار از وجوه محدود شده ایران بحث کرده است – همه این‌ها بخشی از تلاش فزاینده برای بازگرداندن تهران به میز مذاکره است، به گفته چهار منبع آگاه.
سی ان ان مدعی شد: بازیگران کلیدی از ایالات متحده و خاورمیانه حتی در میان موج حملات نظامی در ایران و اسرائیل طی دو هفته گذشته، پشت پرده با ایرانی‌ها گفت‌وگو کرده‌اند. این منابع افزودند که این گفت‌وگوها پس از توافق آتش‌بس در این هفته ادامه یافته است.
بازار
مقامات دولت ترامپ تأکید کرده‌اند که چندین پیشنهاد مطرح شده‌اند که هنوز در مراحل اولیه و در حال تحول هستند، اما یک شرط غیرقابل مذاکره در تمام آن‌ها ثابت مانده است: غنی‌سازی صفر اورانیوم توسط ایران — موضوعی که ایران همواره بر ضرورت آن تأکید کرده است.
حداقل یکی از پیش‌نویس‌های اولیه شامل مشوق‌هایی برای ایران بوده که در گفت‌وگو با شبکه CNN شرح داده شده است.
برخی از جزئیات این طرح، طی نشستی محرمانه و چندساعته در کاخ سفید میان استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، و شرکای آمریکا در خلیج فارس در روز جمعه گذشته (یک روز پیش از حمله نظامی آمریکا به ایران) مورد بررسی قرار گرفته‌اند.
بر اساس گزارش‌ها، یکی از بندهای این طرح — که پیش‌تر گزارش نشده بود — سرمایه‌گذاری بین 20 تا 30 میلیارد دلار برای ایجاد یک برنامه هسته‌ای غیرغنی‌سازی در ایران است که تنها برای اهداف غیرنظامی و تولید انرژی مورد استفاده قرار گیرد.
مقامات دولت ترامپ و منابع آگاه به CNN گفته‌اند که این پول مستقیماً از سوی آمریکا پرداخت نخواهد شد، بلکه ترجیح دولت ترامپ این است که کشورهای عربی متحد آمریکا هزینه آن را تأمین کنند.
سرمایه‌گذاری در تأسیسات انرژی هسته‌ای ایران، پیش از این نیز در دورهای قبلی گفت‌وگوهای هسته‌ای مورد بحث قرار گرفته بود.
مشوق‌های دیگر این طرح پیشنهادی، طبق گزارشی که به CNN ارائه شده، شامل موارد زیر هستند:
احتمال لغو برخی تحریم‌ها علیه ایران
دسترسی مجدد تهران به 6 میلیارد دلار از دارایی‌های بلوکه‌شده در حساب‌های بانکی خارجی که در حال حاضر ایران اجازه استفاده آزاد از آن‌ها را ندارد.
یکی دیگر از ایده‌هایی که هفته گذشته مطرح شده و هم‌اکنون در حال بررسی است، به گفته دو منبع آگاه، این است که کشورهای هم‌پیمان آمریکا در خلیج فارس هزینه بازسازی تأسیسات هسته‌ای فردو را بپردازند — تأسیساتی که آمریکا آخر هفته گذشته با بمب‌های سنگرشکن هدف قرار داد — و این مکان به یک برنامه هسته‌ای غیرغنی‌سازی تبدیل شود.
با این حال، هنوز مشخص نیست که:
آیا ایران اصلاً اجازه استفاده از این سایت را خواهد داشت یا نه
و این پیشنهاد تا چه حد به‌طور جدی دنبال می‌شود.
یکی از منابع آگاه از مذاکرات به CNN گفت: «ایده‌های زیادی از سوی افراد مختلف مطرح می‌شود، و خیلی از آن‌ها تلاش می‌کنند خلاقانه باشند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1115020/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی علیپور: لایق بهترین‌ها هستید

خلاصه بازی یوونتوس 2 - منچسترسیتی 5

سیتی 5-2 یووه؛ قدرت‌نمایی تیم پپ در اورلاندو

گل دوم یوونتوس به منچسترسیتی توسط ولاهوویچ

9 ماه انتظار تمام شد؛ رودری در ترکیب اصلی سیتی

گل سوم منچسترسیتی به یوونتوس توسط ارلینگ هالند

گل چهارم منچسترسیتی به یوونتوس توسط فیل فودن

گل اول العین توسط لابا ؛ وداد کازابلانکا 1-1 العین

گل دوم العین توسط کاکو؛ وداد کازابلانکا 1-2 العین

گل پنجم منچسترسیتی به یوونتوس توسط ساوینیو

لیگ ملتها؛ ژاپن به صدر جدول چسبید!

کنایه قوچانی به وحید جلیلی

عراقچی: آسیب ها به مراکز هسته ای جدی بوده است

توقیف تعداد قابل توجهی از دستگاه‌های استارلینک در هرمزگان

کارتال تصمیمش را به رضا درویش گفت

بازدید خبرنگاران رسانه‌های خارجی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

عراقچی: کارکنان صداوسیما با وجود حمله مقاومت کردند؛ کشور در برابر حملات اخیر تسلیم نشد

اظهارات مهم عراقچی؛ از ماجرای توقف جنگ در ساعت 4 صبح تا آینده مذاکرات با آمریکا

دست رد ایران به گروسی/ عراقچی: فعلا بنای پذیرش شخص گروسی در تهران را نداریم

حقایق جالبی از زندگی محسن چاووشی

تو زندگی آدمها همیشه اونقدری که عاشقن زور ندارن

سینما در روزهای جنگ

شهاب حسینی: ما از مخاطبمان عقب افتادیم

باید قید این دختره رو بزنی

این هوش مصنوعی متن می‌گیرد و اپلیکیشن تحویل می‌دهد!

پیکر مددکار شهید زندان اوین در خرمشهر تشییع می‌شود

حاجی عیدی: امیدوارم فرصت بازی در تیم ملی پیدا کنم

ساپینتو: خوش آمدی آقای شجاع!

آخرین نیمکت لیگ برتری به زودی پُر می‌شود

گل اول یوونتوس به منچسترسیتی توسط تون کوپمانرز

گل اول منچسترسیتی به یوونتوس توسط جرمی دوکو

مطهری: هیچ تضادی بین ایران و اسلام نیست

فایننشال‌تایمز: به باور اروپا، ذخایر اورانیوم ایران از بین نرفته است

اشک های حسام الدین آشنا در زمان بردن نام ایران و ایرانی

کاخ سفید: درحال رایزنی با ایران هستیم

ضرورت حفظ جبهه‌های مختلف نبرد در منطقه؛ از لاذقیه تا چیتگر

اعتراض ایران به بازداشت و شکنجه مهدیه اسفندیاری در فرانسه

گزارش CNN از بسته پیشنهادی دولت ترامپ برای ایران

پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح

فرافکنی رسانه‌های غربی درباره طرح تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی

پاسخ سینما را نسبت به تجاوز رژیم صهیونیستی در جشنواره فجر ا

ازدواج خانم مجری صداوسیما در روز آغاز جنگ

خاکت آغشته شد با بوی کربلا؛ در روح و جان من می‌مانی ای وطن

وقتی نرگس محمدی از درس و نمره هاش میگه

لیگ ملت‌ها؛ وضعیت تیم سابق پیاتزا بحرانی شد

لیگ ملت‌ها؛ ترکیه رسما وارد بحران شد

تداوم برداشت پایدار گاز پارس جنوبی در جنگ 12 روزه

تداوم برداشت پایدار گاز پارس جنوبی در جنگ تحمیلی 12 روزه

بازدید سیدحسن خمینی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

رئیس رسانه ملی: ساختمان شیشه‌ای زیباتر از قبل بازسازی خواهد شد