پیام خوزستان

آخرين مطالب

سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات ایران و آمریکا هنوز زمان و مکان مشخصی ندارد سیاسی

سخنگوی وزارت خارجه: مذاکرات ایران و آمریکا هنوز زمان و مکان مشخصی ندارد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / سخنگوی وزارت خارجه ایران در مصاحبه‌ای اختصاصی با روزنامه «العربی الجدید» اعلام کرد که دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا هنوز زمان و مکان مشخصی ندارد.
«اسماعیل بقایی» با اشاره به اینکه مواضع و اظهارات مقامات آمریکایی در هفته‌های اخیر پر از تناقض بوده است، تاکید کرد که این تناقض‌ها هیچ‌گاه نشانه‌ای از جدیت و حسن نیت آمریکا در روند مذاکرات نیست.او در ادامه اظهار داشت که مواضع و اظهارات مقامات آمریکایی در هفته‌های اخیر پر از تناقض بوده است.
بقایی گفت که مقامات آمریکایی از یک سو از گفت‌وگو و توافق صحبت می‌کنند، و از سوی دیگر، تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه اعمال کرده و مواضع متناقضی اتخاذ می‌کنند.
وی تأکید کرد که این تناقض‌ها هیچ‌گاه نشانه‌ای از جدیت و حسن نیت آمریکا در روند مذاکرات نیست.
او افزود: ما از آمریکا انتظار حسن نیت نداریم، چرا که سوءظن و بی‌اعتمادی به این کشور سابقه‌ای طولانی دارد و بر پایه‌هایی منطقی است. رفتارهای آمریکا طی دهه‌های گذشته علیه ملت ایران، از جمله تحریم‌ها، شاخصی روشن بر این بی‌اعتمادی است.
سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به سخنان «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، که روز سه‌شنبه در مجمع سرمایه‌گذاری عربستان و آمریکا در ریاض علیه ایران مطرح کرد و درباره بحران‌های اقتصادی ایران و نقش آن در بی‌ثبات‌سازی منطقه اظهارنظر کرد، گفت: حضور یک مقام آمریکایی در منطقه ما و بیان ادعاهای بی‌اساس علیه ملت ایران تنها می‌تواند نشانه‌ای از سوءنیت وی نسبت به ملت ایران و روابط میان کشورهای منطقه تلقی شود.
وی افزود: ملت‌ها و کشورهای همسایه در جنوب ایران بدون تردید هوشیارند و می‌دانند هدف این سخنان ایجاد تفرقه میان ایران و کشورهای منطقه است.
بقایی همچنین تأکید کرد که این نیات سوء دولت آمریکا با توجه به روابط خوب جمهوری اسلامی با کشورهای عربی و مسلمان منطقه، ناکام خواهد ماند.
وی در خصوص نحوه مقابله ایران با تناقض‌گویی‌های آمریکا گفت: رویکرد مذاکره‌ای آمریکا همواره همراه با فشار، تغییر مواضع و استفاده از تاکتیک‌های تهدید و ارعاب بوده است. 
سخنگوی وزارت خارجه ایران تصریح کرد: در مقابل این تاکتیک‌ها، ما رفتار و اظهارات آمریکا را با دقت زیر نظر داریم و گام‌ها، رویکرد و اقدامات‌مان را بر اساس عملکرد طرف مقابل تنظیم می‌کنیم.
او افزود که این رفتار آمریکا نه‌تنها کمکی به روند مذاکرات نمی‌کند، بلکه آن را پیچیده‌تر می‌سازد.
به گفته بقایی، ایران دارای چارچوب‌های مشخص و ثابتی در مذاکرات است که خطوط قرمز آن را تعیین می‌کند. وی گفت: ما برای تأمین منافع ملت ایران و حفظ حقوق هسته‌ای خود که در قوانین بین‌المللی تصریح شده، مذاکره می‌کنیم و به‌عنوان عضو مسئول پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) به آن پایبندیم.
بقایی درباره چهار دور گذشته مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، گفت: ما مسیر دشواری را طی کرده‌ایم، با وجود فراز و نشیب‌هایی که داشته، تا زمانی که احساس کنیم می‌توانیم از طریق این مسیر منافع ملت ایران را پیگیری کنیم، آن را ادامه خواهیم داد.
سخنگوی وزارت خارجه ایران در پاسخ به این سوال که آیا این مذاکرات می‌تواند منافع ایران را محقق سازد یا خیر، گفت: تا زمانی که مذاکره‌کنندگان ایرانی تصمیم به ادامه روند مذاکره داشته باشند، با وجود مواضع متناقض طرف مقابل، این نشان می‌دهد که ما احساس می‌کنیم چنین امکانی وجود دارد.
بقایی درباره خطوط قرمز ایران در مذاکرات دو مورد را برشمرد و گفت: اول، حفظ دستاوردهای علمی و فنی در حوزه انرژی هسته‌ای و اطمینان از تداوم آنچه ملت ایران طی دهه‌ها برای دستیابی به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز تلاش کرده است و دوم، لغو مؤثر تحریم‌های ظالمانه اعمال‌شده علیه ایران.
بازار
وی تأکید کرد که ایران از هیچ ‌یک از این خطوط قرمز عقب‌نشینی نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1101293/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش 50 درصدی قیمت بلیت دیدار استقلال – صنعت نفت

خط و نشان آخرالزمانی قالیباف برای ترامپ

شوک مربی قهرمان آسیا به هواداران با خبر جدایی

رد پای سحرخیزان در گل به صدرنشین

تصادف مرگبار در محور باغملک به صیدون با یک کشته و 4 مصدوم

بده و بستان های پزشکی!

فوت تلخ یک عکاس در پیست آزادی | اخبار ورزشی

خلاصه بازی جنوا 2 - آتالانتا 3

میرزائیان: فوتبال تبدیل به نتیجه‌گرایی شده است

خرید پرسپولیس خیلی زود از تهران می‌رود

افشین پیروانی به آمریکا رفت

گل دوم پاری سن ژرمن به اوسر توسط مارکینیوش

گل سوم پاری سن ژرمن به اوسر توسط کواراتسخلیا

ماجرای کاشت موی یحیی چه بود؟!

معارفه سرپرست‌های جدید فرمانداری‌های امیدیه و بهبهان با حضور استاندار خوزستان

تشکیل پرونده قضایی برای فوت حمیدرضا درجاتی

سلیمانی: ملت فلسطین پرچم‌دار مقاومت در برابر ده‌ها قتل عام تاریخی

گل اول پاری سن ژرمن به اوسر توسط کواراتسخلیا

شماره پیراهن مهاجم پرسپولیس مشخص شد

بلقیس حسینی، دوازدهمین فرماندار زن در ایران

واکنش حماس به مواضع اجلاس سران عرب در بغداد

حماس خواستار عملی شدن مواضع اتخاذ شده در اجلاس سران عرب در بغداد شد

27 اردیبهشت زادروز بهنوش طباطبایی

کل کل فوتبالی جناب خان با وزیر ارتباطات

نگار جواهریان: همیشه نقش پسر رو در خانواده ام داشتم

اعتراض شدید کارشناس برنامه هفت به نرگس آبیار

چهره ها/ قاب قدیمی از جوانی فاطمه هاشمی و نعیمه نظام دوست

تصادف مرگبار محور باغملک به صیدون

اسکوچیچ: افتخارات بزرگی در اروپا دارم

تغییر در برنامه پرسپولیس برای اردوی ترکیه

اسکوچیچ: آشپزی نه اما رقص شیری عالی است!

کاظمیان: مطمئنم می‌توانم به پرسپولیس کمک کنم!

برگزاری سوگواره شعر سید الشهداء خدمت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و یارانش/ رونمایی از مستند پرواز تا خورشید

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 اردیبهشت 1404

اعلام حمایت از مذاکرات ایران و آمریکا در بیانیه پایانی اجلاس بغداد

دیدار و گفتگوی وزرای امور خارجه ایران و تاجیکستان

قابی متفاوت از دیدار معلمان با رهبر انقلاب

بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه «همه با هم برای ایران برای مدرسه»

تأکید عراقچی بر موضع قاطع کشورهای اسلامی برای پایان دادن به نسل‌کشی اسرائیل

نیویورک تایمز نوشت: ویتکاف به دنبال راه‌حل میانه برای معامله با ایران

عارف: حمایت از کالاهای داخلی راهبرد دولت و از تاکیدات مقام معظم رهبری است

نشان جدید نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد

قوه قضاییه به حادثه فوت عکاس ورزشی در مسابقات اتومبیلرانی ورود کرد

جشنواره فیلم مقاومت آغاز شد؛ سینما ابزاری برای «گفتمان مقاومت» است

مقاومت، راهی برای خلق آینده جهان

استاندار خوزستان: مدیریت جهادی الگوی توسعه و رمز پیشرفت خوزستان است

مدیریت جهادی الگوی توسعه و رمز پیشرفت خوزستان است

اختصاص اعتبار 100 میلیارد ریالی برای بهسازی موزه ایران باستان آبادان

در حمله به یک پادگان در پنجشیر 13 نظامی طالبان کشته شدند

آزادی 50 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد آذربایجان شرقی