ناگفتههای بهادری جهرمی از دولت شهید رئیسی
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - تسنیم / سخنگوی دولت سیزدهم گفت: بزرگترین اقدام شهید رئیسی را میتوان بازگشت واقعی به ارتباط مردمی دانست حضوری بیواسطه در میان مردم، شنیدن صدای آنها و تلاش برای پاسخگویی، رویکردی بود که بار دیگر سرمایه اجتماعی را احیا کرد و امید را به جامعه بازگرداند.
علی بهادری جهرمی، عصر امروز در یادواره شهدای خدمت که با حضور تشکل های دانشجویی و محوریت تبیین و تحلیل دولت سیزدهم و پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سید ابراهیم رئیسی در سخنانی از نقش برجسته و مردمی شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی یاد کرد و بازگشت اعتماد عمومی و نزدیکی دوباره مردم با حاکمیت را از مهمترین دستاوردهای آن شهید والامقام دانست.
وی با اشاره به منش مردمی شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی افزود: در مقطعی از زمان، شاهد شکلگیری فاصلهای جدی میان مردم و حاکمیت بودیم. در چنین شرایطی، شهید رئیسی با رویکردی صادقانه و متواضعانه، تصمیم به بازگشت به دل مردم گرفت و در مسیر احیای ارتباط مستقیم با جامعه قدم برداشت.
بازار ![]()
سخنگوی دولت سیزدهم تصریح کرد: بزرگترین اقدام شهید رئیسی را میتوان بازگشت واقعی به ارتباط مردمی دانست؛ حضوری بیواسطه در میان مردم، شنیدن صدای آنها و تلاش برای پاسخگویی به مطالباتشان، رویکردی بود که بار دیگر سرمایه اجتماعی را احیا کرد و امید را به جامعه بازگرداند.
وی با تأکید بر اینکه شهید رئیسی خود را خدمتگزار مردم میدانست، ادامه داد: ایشان همواره میگفتند مسئولان باید در میدان باشند، نه در اتاقهای دربسته، او با حضور میدانی، سفرهای استانی و گفتوگوی مستقیم با مردم، نشان داد که حاکمیت میتواند در کنار مردم و برای مردم باشد.
شهید رئیسی مظلوم واقع شد؛ آنچه امروز برداشت میشود، حاصل بذرهایی است که او کاشت
بهادری جهرمی با اشاره به برخی فضاسازیهای رسانهای علیه دولت سیزدهم تأکید کرد که شهید آیتالله رئیسی در میدان عمل موفق و پرتلاش، اما در میدان رسانه مظلوم واقع شد.
سخنگوی دولت سیزدهم گفت: بسیاری از دستاوردهای امروز، نتیجه تلاشهای اوست که حالا در دولت بعدی به بار نشستهاند.
وی با انتقاد از عملکرد رسانهای در مواجهه با دولت پیشین اظهار کرد: متأسفانه در جنگ رسانهای ضربه خوردیم و این ضربهها ربطی به عملکرد شهید رئیسی نداشت. نیمی از رسانههای خارجنشین و حتی بیش از 75 درصد از رسانههای داخلی، با نگاهی منفی و غیرمنصفانه عملکرد این دولت را تخریب کردند؛ در حالی که اگر فهم درستتری داشتیم، شخصیت آن شهید بزرگوار را درک و همراهی میکردیم.
بهادریجهرمی ادامه داد:در موضوع مسکن، ما با بحران بزرگی مواجه بودیم، طبق نیاز واقعی کشور، سالانه باید حدود یک و نیم میلیون واحد مسکونی ساخته شود. وقتی این اتفاق نمیافتد، همین مشکلات ادامه پیدا میکند؛ قیمتهای نجومی خرید و اجاره، فشار اقتصادی بر مردم و رکود در بازار؛در دولت شهید رئیسی، سعی شد به ریلگذاری سالهای پیشین بازگردیم، ساخت دو و نیم میلیون مسکن وارد فاز عملیاتی شد و امروز که برخی از این واحدها افتتاح میشود، حاصل همان برنامهریزیهاست.
سخنگوی دولت سیزدهم با اشاره به آمارهای رسمی افزود:در سالهای اولیه، دوره کاشت بود. هرچه امروز برداشت میشود، حاصل تلاشهای همان دوره است. طبق گزارش مرکز آمار، تورم مسکن در دولت سیزدهم کاهش چشمگیری داشت و حتی گاهی تکرقمی شد؛ نشانهای که بازار هم آن را درک کرد و واکنش مثبت نشان داد.
وی در خصوص تجارت خارجی نیز گفت:در دوران شهید رئیسی، تجارت خارجی به حدود 120 میلیارد دلار رسید، این رقم حتی در شرایط تحریم رکورد شکست و در تاریخ جمهوری اسلامی بیسابقه بود. همچنین ایران در حوزه ترانزیت رکورد جدیدی ثبت کرد، حتی از دوره احمدینژاد هم بالاتر رفتیم.
بهادری جهرمی همچنین با اشاره به توانمندیهای فناورانه دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: ایران در دوره شهید رئیسی به یکی از سازندگان رباتهای جراحی تبدیل شد. نمایش این دستاوردها در سفرهای خارجی رئیسجمهور، از جمله برگزاری نمایشگاههای دانشبنیان در هر سفر، بخشی از دیپلماسی علمی و فناورانه بود که کمتر دیده و شنیده شد.
سخنگوی دولت سیزدهم تأکید کرد: شهید رئیسی با اخلاص، پاکدستی، و دغدغه مردمداری به میدان آمد. اما آنگونه که باید، درک نشد و روایت نشد. اگر رسانههای دلسوز در کنار او بودند، امروز تصویر دیگری از دولتش در ذهن جامعه نقش میبست.
شهید رئیسی دولت را در اوج بحران آب و انرژی تحویل گرفت
وی با اشاره به شرایط بحرانی آب و انرژی در ابتدای دولت شهید رئیسی، تصریح کرد که رئیسجمهور فقید با مدیریت جهادی، آرامش را به شبکههای آبی و برقی کشور بازگرداند.
بهادری جهرمی گفت: اگر امروز شاهد بازگشت قطعی برق هستیم، باید بپذیریم که در دوره مدیریت شهید رئیسی این بحران بهدرستی مهار شده بود.
سخنگوی دولت سیزدهم، با اشاره به شرایط بحرانی کشور در زمان آغاز به کار دولت شهید رئیسی اظهار کرد: از زمانی که به یاد داریم، بحران آب در استانهایی نظیر اصفهان، سنندج و سیستانوبلوچستان همواره وجود داشته است. اما واقعیت این است که در ابتدای دولت سیزدهم، شدت این بحران به حدی بود که حتی منابع مالی کافی برای تأمین آب شرب هم وجود نداشت. حقآبه هیرمند سالها پرداخت نشده بود و دولت قبل عملاً کار را در این حوزه رها کرده بود.
وی افزود: شهید رئیسی در چنین شرایطی دولت را تحویل گرفت؛ او بحران آب را شخصاً پیگیری و با نهایت توان مدیریت کرد. بسیاری از پروژههای آبی، خطهای انتقال و تصفیهخانهها در این دوره با سرعت فوقالعادهای پیش رفتند؛ طوریکه معمولاً اجرای آنها بیش از پنج سال طول میکشید، اما در این دولت ظرف دو تا سه سال به سرانجام رسیدند.
بهادری جهرمی در ادامه با اشاره به ناترازی مزمن در بخش انرژی کشور گفت: یکی از افتخارات بزرگ دولت شهید رئیسی، کنترل ناترازی برق و انرژی بود. در سالهای پیش از 1400، تابستانها با قطعی برق گسترده روبهرو بودیم. اما در دولت سیزدهم، مدیریت هوشمندانه مصرف و تصمیمات فنی دقیق باعث شد تابستانها بدون خاموشی پشت سر گذاشته شود.
سخنگوی دولت سیزدهم خاطرنشان کرد:یکی از نمونههای ساده اما مؤثر این مدیریت، تغییر ساعت کاری ادارات در تابستان بود. این تصمیم باعث شد برق در ساعات اوج مصرف حفظ شود و مردم حتی در گرمترین ساعت روز، قطعی برق نداشته باشند. برای شهید رئیسی مهم بود که حتی یک لحظه سختی به مردم وارد نشود، ولو اینکه خودش زیر بار آن فشارها خم شود.
وی تأکید کرد: شهید رئیسی در میدان عمل، تمام قد برای رفاه مردم ایستاد. اگرچه بسیاری از این زحمات در میدان رسانه به درستی منعکس نشد، اما واقعیتها گواه آن است که او بحرانها را با تمام وجود مدیریت کرد؛ بیآنکه آنها را گردن دیگران بیندازد یا از مسئولیت شانه خالی کند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1100188/