گندمکاران و کلزاکاران کرخه و شوش در انتظار پرداخت مطالبات
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - - کشاورزان شهرستانهای کرخه وشوش در استان خوزستان با توجه به شرایط سخت آب و هوایی اقدام به پرورش محصولات کشاورزی از جمله کلزا و گندم میکنند. اما این روزها پرداخت مطالبات گندم کاران و کلزا کاران به تاخیر افتاده و مشکلاتی را پیش روی شهروندان قرار داده است.
متن پیام شهروندخبرنگار
با سلام و احترام ما کشاورزان شهرستانهای کرخه و شوش در استان خوزستان هستیم ما نسبت به شرایط دشوار و بیسابقهای که در حوزه کشاورزی منطقهمان حاکم شده گلایهمند هستیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در حالی که محصولات گندم و کلزا را با هزاران زحمت و هزینه در شرایط سخت آبوهوایی و اقتصادی تولید و به تعاونی روستایی "حقیقت" تحویل دادهایم، متأسفانه مطالبات ما پس از گذشت بیش از یک ماه هنوز پرداخت نشده است. از سوی دیگر، در بیانیهای رسمی اعلام شده که کشت شلتوک ممنوع است؛ تصمیمی که بدون تأمین جایگزین معیشتی، عملاً راه امرار معاش هزاران خانوار کشاورز را سد کرده است. ما خواستار رسیدگی به این موضوع هستیم.
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1100260/