پیام خوزستان

آخرين مطالب

شتاب در توسعه میدان‌های نفت و گاز با تمرکز بر فناوری‌های نو گفتگو

شتاب در توسعه میدان‌های نفت و گاز با تمرکز بر فناوری‌های نو
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت توسعه پترو ایران از اجرای پروژه‌های دریایی و خشکی خبر داد و گفت: توسعه ناوگان حفاری، استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها و ورود فارغ‌التحصیلان متخصص به ساختار سازمانی، در دستور کار جدی شرکت قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار شانا، علی دقایقی امروز (شنبه، 20 اردیبهشت) در سومین روز از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، در نشست خبری اعلام کرد: این شرکت تحت مدیریت شرکت نیکو و شرکت ملی نفت ایران فعالیت می‌کند و مأموریت اصلی آن اجرای پروژه‌های نفت و گاز و توسعه میدان‌ها در خشکی و دریاست.
وی با اشاره به پروژه حفاری 9 حلقه چاه درون‌میدانی در پارس جنوبی که از پارسال آغاز شده است، گفت: نخستین چاه اواخر پارسال به تولید رسید و حدود روزانه 2 میلیون مترمکعب گاز به تولید کشور اضافه شد. اکنون حفاری چاه دوم در حال انجام است و به‌زودی دکل دوم که اکنون در اختیار شرکت نفت فلات قاره است، به پروژه‌های پارس جنوبی خواهد پیوست.
مدیرعامل توسعه پتروایران افزود: در بخش خشکی نیز پروژه‌های متعددی در حال اجراست، از جمله پروژه 28 مخزن در مناطق نفت‌خیز جنوب و میدان‌های بینک، منصورآباد و کبود، همچنین پروژه‌های نو در مرحله بررسی و آغاز قرار دارند و طی ماه‌های اخیر با گروه‌های فنی آسیب‌شناسی‌های متعددی انجام شده است.
دقایقی تأکید کرد: یکی از اولویت‌های مهم ما توسعه ناوگان، به‌ویژه ناوگان حفاری دریایی و افزایش تعداد دکل‌های ملکی است. مذاکرات مثبتی با شرکت ملی نفت ایران در این زمینه داشته‌ایم و امیدواریم در نیمه نخست امسال بتوانیم یک دکل حفاری دریایی بخریم، پترو ایران می‌تواند در راهبری دکل‌هایی که ازسوی سرمایه‌گذاران خریداری می‌شود اما امکان بهره‌برداری ندارند، نقش کلیدی ایفا کند.
وی با اشاره به برنامه‌های امسال برای توسعه میدان‌های نفت و گاز گفت: مذاکرات سازنده‌ای با شرکت ملی نفت ایران درباره پروژه‌های بزرگ توسعه‌ای، به‌ویژه در قالب الگوی تازه قراردادهای نفتی انجام شده است و امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها طی ماه‌های آینده نهایی شود.
مدیرعامل شرکت توسعه پترو ایران اظهار کرد: دومین چاه اینفیل در پارس جنوبی با فناوری نو و به‌صورت افقی در حال حفاری است. این چاه یکی از عمیق‌ترین چاه‌های ماست و با وجود پیچیدگی‌های فنی، عملیات آن در مدت زمانی کمتر از چاه نخست انجام می‌شود.
دقایقی همچنین درباره تحول سازمانی گفت: برنامه‌ ما این است که نیروهای متخصص، به‌ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت، در جایگاه‌های کلیدی به‌کار گرفته شوند و ساختار سازمانی چابک‌تری ایجاد شود. همکاری با کارفرمایان به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز جنوب، برای رفع موانع پروژه‌ها ادامه دارد.
وی از فعال‌سازی دوباره پروژه‌های نیمه‌فعال مانند منصورآباد و تأمین بودجه پروژه بینک خبر داد و بیان کرد: همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر برنامه‌های کلیدی ماست. به همین منظور، تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه علم و صنعت برای بهره‌گیری از فناوری‌هایی همچون هوش مصنوعی امضا شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1097113/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

تعامل رسانه‌ها و صنعت نفت سبب بهبود مدیریت انرژی می‌شود

فرد تبر به دست بادیگارد مدیرعامل باشگاه است!

انتشار روایت‌ها درباره عظمت زنان مقاومت

استراحت یک روزه در برنامه پرسپولیسی‌ها

گوهری از فاجعه برای آبی‌ها جلوگیری کرد!

عقب‌نشینی آمریکا از یمن، اینترنشنال را عصبانی کرد

رئیس بازرسی کل کشور از نمایشگاه نفت بازدید کرد

خبرهای رسیده سینما و تئاتر را بخوانید

جشنواره فیلم مقاومت محلی برای ارائه ایده‌ها می‌شود

این ستاره نباید اینجا باشد!

هم‌اکنون 12 هزار خودروی برقی در کشور وجود دارد

هلدینگ خلیج‌فارس تفاهم‌نامه تأمین مالی نیروگاه تجدیدپذیر امضا کرد

راهیابی اثر کارگردان خوزستانی به جشنواره فیلم اسپانیا

رهاسازی زباله‌ عفونی در کارون؛ پاس‌کاری بیمارستان و شهرداری

شرجی در راه خوزستان

بازدید سخنگوی دولت از رسانه‌های وزارت نفت

امضای قرارداد ساخت پکیج‌های توربوکمپرسورهای 5 مگاواتی

سخنگوی دولت: از زحمتکشان صنعت نفت قدردانی می‌کنم

افزایش بهره‌وری با ارتقای تجهیزات گازی

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

زمستانی بدون قطعی گاز؛ دستاوردی ارزشمند برای کشور

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

پیشرفت 55 درصدی پروژه شوریجه؛ بهره‌برداری در 1405

شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران 2 تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

افزایش 10 میلیون مترمکعبی گاز شرکت نفت مناطق مرکزی در 1403

تحویل مدیریت فشارافزایی پارس جنوبی به نفت و گاز پارس/ برنامه برداشت 722 میلیون مترمکعب گاز

ارتقای اثربخشی فناوری و نوآوری در مهندسی و توسعه گاز

بازدید معاون وزیر از اتاق خبر رسانه‌های وزارت نفت

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون + فیلم درگیری

رئیس دفتر عقیدتی فرماندهی کل قوا: اگر مردمی در دفاع از ولی‌شان کوتاهی کنند لگد دشمن از خواب بیدارشان می کند/ شکر نعمت جبهه مقاومت، آن را گسترش می‌دهد