پیام خوزستان

آخرين مطالب

عقب‌نشینی آمریکا از یمن، اینترنشنال را عصبانی کرد سیاسی

عقب‌نشینی آمریکا از یمن، اینترنشنال را عصبانی کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - شکست پروژه‌های اسرائیل‌محور و عقب‌نشینی آمریکا از حمله به یمن، باعث عصبانیت شدید ایران‌اینترنشنال و دیگر رسانه‌های مزدور شده است.
، «نتانیاهو تا دیروز می‌گفت با کمک ترامپ کار ایران را تمام می‌کنم؛ حالا مانده که ترامپ با یمن توافق کرده!» این را مجری رسانه صهیونیستی اینترنشنال می‌گوید، در حالی که بشدت عصبانی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او همچنین می‌گوید که « ترامپ با یمن معامله کرده و اسرائیل را فروخته است!» این عصبانیت به وضوح نشان می‌دهد که شکست پروژه‌های اسرائیل‌محور و عقب‌نشینی آمریکا از حمله به یمن، باعث عصبانیت شدید ایران‌اینترنشنال و دیگر رسانه‌های مزدور شده است.
چرا آمریکا به یمن درخواست آتش‌بس داد؟
تحولات اخیر در یمن و واکنش‌ رسانه‌هایی چون ایران‌اینترنشنال به آن، تصویری روشن از شکاف عمیق در جبهه آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین درماندگی بازوهای رسانه‌ای اسرائیل در مواجهه با پیروزی‌های محور مقاومت ارائه می‌دهد.
برخی از کارشناسان معتقدند که اظهارات متناقض و البته تأییدنشده درباره توافق تلویحی میان آمریکا و انصارالله یمن، بیش از آنکه صرفاً رویدادی میدانی باشد، حاکی از شکست دوباره آمریکا در تحولات منطقه است.
سید «عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر مقاومت یمن، طی یک سخنرانی به این سوال پاسخ داده است. او به حملات تجاوزکارانه آمریکا به یمن اشاره می‌کند و گوید که «دور دوم تشدید تنش آمریکا علیه کشور ما از 15 رمضان تا 9 ذی‌القعده به مدت بیش از یک ماه و نیم ادامه داشت و تعداد حملات هوائی و دریایی آمریکا به کشور ما بیش از 1712 حمله و بمباران دریایی بود. در این دور تشدید تنش آشکاری وجود داشت اما با شکست مفتضحانه‌ای روبه‌رو شد. ملت ما به‌رغم تشدید تنش آمریکا در صدها میادین حضور میلیونی داشتند که این راهپیمایی‌ها در سطح جهان بی‌نظیر بود. در ازای این شکست، دشمن آمریکایی به این نتیجه رسید که این پشتیبانی را متوقف کند و به برادران ما در عمان آن را ابلاغ کرد.
وی ادامه می‌دهد که « دیدگاه یمن آن‌طور که ترامپ کافر و جنایتکار گفت، تسلیم شدن از سوی یمن نبود و این در ذات خود محال است. ما به عنوان ملت یمن و با دیدگاه ایمانی خود به پشتیبانی از ملت فلسطین در برابر دشمن اسرائیلی اقدام نمودیم و اگر این دیدگاه مؤثر نبود و صرفاً نمایشی بود، دشمن آمریکایی همه توانمندی‌ها، ناوهای هواپیمابر و بمب‌افکن‌های خود را بسیج نمی‌کرد. حجم گسترده حملات و آماده‌باش آمریکا بیانگر اثرگذاری بسیار دیدگاه یمنی است. پشتیبانی از ملت فلسطین به طور مستقیم از طریق ممنوعیت کشتیرانی از سوی کشتی‌های اسرائیلی با موفقیت کامل انجام شد. ما به شکل گسترده ناوهای هواپیمابر را هدف قرار دادیم و رسوایی سقوط جنگنده اف-18 تاثیرگذاری این عملیات را نشان داد.»
بلندگوی اسرائیل یا قربانی شوک راهبردی؟
مجری و کارشناس ایران‌اینترنشنال در واکنشی عصبی و همراه با سردرگمی به این تحولات، در اقدامی بی‌سابقه، از واژه‌هایی چون «خیانت ترامپ به اسرائیل» و «باور نکردنی بودن اعتماد آمریکا به انصارالله» استفاده می‌کند. این ادبیات نه تنها بیانگر موضع رسانه‌ای نیست، بلکه نوعی افشای خشم آشکار از تغییر موازنه قدرت به سود مقاومت است. ایران‌اینترنشنال که سال‌ها به بازتولید روایت‌های امنیتی اسرائیل مشغول بوده، حالا در مواجهه با واقعیاتی چون مشروعیت‌یافتن غیررسمی انصارالله از سوی واشنگتن، در موقعیتی تدافعی و پرخاش‌گرانه قرار گرفته است.
این شبکه که از ابتدا در خدمت پروژه تخریب تصویر مقاومت و تطهیر رژیم صهیونیستی بود، امروز مجبور به اذعان به انفعال اسرائیل و بی‌اثر بودن شعارهای نتانیاهو شده است. آنجا که مجری با لحنی توأم با خشم می‌پرسد «آیا ترامپ به اسرائیل خیانت کرده؟»، بیش از آنکه خبری را تحلیل کند، از شکستن تصورات دیرین خود و سردمداران سعودی و صهیونیست می‌نالد.
افول گفتمان اسرائیل‌محور و فرصت راهبردی مقاومت
مهدی تقوی استاد دانشگاه در این باره می‌گوید که « این وضعیت نشان‌دهنده افول گفتمان اسرائیل‌محور در نظم منطقه‌ای آمریکا و غرب است. زمانی نه چندان دور، تهدید علیه اسرائیل خط قرمز واشنگتن محسوب می‌شد و هر حرکت مقاومت با پاسخ سریع و شدید ایالات متحده همراه می‌گشت. اما اکنون، مقاومت در یمن موفق شده است واشنگتن را به مذاکره و توقف حمله وادار کند، بدون آنکه هزینه‌ای واقعی پرداخت کند یا حتی عقب‌نشینی کند.»
وی افزود: « در این میان، فرصت طلایی برای محور مقاومت پدید آمده تا با تثبیت این دستاورد، معادله بازدارندگی خود را به رسمیت جهانی نزدیک‌تر سازد. پذیرش ضمنی موجودیت و قدرت انصارالله، معنایی جز فروپاشی پروژه انزوای منطقه‌ای مقاومت ندارد.»
آنچه امروز در دریای سرخ، در تل‌آویو و در استودیوهای لندن رخ می‌دهد، جلوه‌ای از یک واقعیت است، یعنی پایان دوره‌ای که رژیم صهیونیستی می‌توانست با تکیه بر حمایت بی‌قید و شرط واشنگتن، هر پروژه ضدایرانی را به پیش ببرد.
عصبانیت رسانه‌ای مانند اینترنشنال، هم از قدرت ایران، و هم از بی‌اعتباری اسرائیل در عرصه واقعیات منطقه‌ای است. مقاومت توانسته است قواعد بازی را تغییر دهد و این تغییر، حتی از لندن هم دیده می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1097137/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرین نفتی‌های آبادان پیش از دیدار حساس با پیکان

عملیات اجرایی طرح 680 واحدی نهضت ملی مسکن شوش آغاز شد

روند صعودی تولید و فروش در “فخوز”

سند 350 منزل مسکونی در بندرامام خمینی (ره) بدون دریافت وجه واگذار شد

بازگشت هامبورگ به بوندسلیگا بعد از هفت سال!

جشن پُر گل یاران محرمی در مسیر قهرمانی

ساوتهمپتون سیتی را مسخره کرد؛ یک امتیاز بدون بازی!

مولر: ناراحت نیستم، قدردانی‌ شما بی‌نظیر بود!

اظهارات سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی علیه برنامه هسته‌ای ایران

دیدار وزرای خارجه ایران و قطر در دوحه

شرکت میان آب نیازمند حمایت مسئولان خوزستان است

گفتمان دولت رئیسی گفتمان مردم بود

مانوئل نویر در حرکتی زیبا پس از دریافت جام قهرمانی، آن را به مولر داد تا او جام را بالای سر ببرد

صحبت‌های سردار آزمون بعد از قهرمانی با شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

مصاحبه علیرضا بیرانوند با جواد خیابانی درباره مذاکره با استقلال و پیوستن به پرسپولیس در سال1397

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

واکنش عراقچی به سخنان اخیر ویتکاف

واکنش سفارت هند در ایران درباره توهین به عراقچی

تسنیم بررسی کرد؛ آیا آمریکا پیشنهاد به لغو غنی‌سازی ایران داده است؟

برادر شهید رئیسی: در مراسم تشییع برادرم، وزرا و اعضای دفتر رئیس‌جمهور شهید من را نمی‌شناختند

پیشنهاد خرازی برای تشکیل مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای به‌عنوان راه‌حل کلیدی کاهش تنش‌ها

عیادت سیدحسن خمینی از آیت‌الله نوری همدانی

پیشنهاد موسویان برای حل اختلاف ایران و آمریکا بر سر غنی‌سازی

کلاف گرم API X60 فولاد مبارکه مناسب محیط ترش رونمایی شد

شبکه PI با رشد 27٪ در هفته جاری، به 0.73 دلار رسید

مراسم بزرگداشت سالروز شهادت آیت‌الله رئیسی در اهواز برگزار می‌شود

افزایش نظارت ها بر فروشگاه‌های زنجیره‌ای اهواز

ضرورت تبدیل تجربیات انقلاب به دانش مدیریتی

فولاد خوزستان؛ کنشگر راهبردی اقتصاد ملی در میدان تحریم و ناترازی

هوای شهرهای خوزستان آلوده شد/مردم این مناطق مراقب باشید

هوای پاک در اکثر شهرهای کشور | آلودگی در 2 شهر خوزستان

توضیحات فولاد خوزستان درباره حواشی نمایشگاه اکسپو

چهره ها/ بابک جهانبخش و همسرش در مقبره کوروش

گاهی یک معلم فقط درس نمی‌دهد

چهره ها/ سارایِ پایتخت در یک لوکیشن زیبا دیده شد

چهره ها/ جدیدترین تصویر از حوریِ تاسیان و همسرش پربازدید شد

چهره ها/ پست متفاوت عمو پورنگ برای تولد رضا عطاران

چهره ها/ شباهت جالب علیرضا خمسه و دخترش جلب‌نظر کرد

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

تصادف در محور شوش 2 کشته و سه مصدوم داشت

گل اول اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد توسط سورلوث

بریس سورلوث، گل دوم اتلتیکو مادرید به رئال سوسیداد

توماس مولر در میان تشویق شدید هواداران بایرن مونیخ بعد از پایان در آلیانز آرنا خداحافظی کرد

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - مونشن گلادباخ 0

«هری کین» بالاخره اولین جام دوران حرفه‌ای خود را بالای سر برد

پیاتزا با برد به تیم ملی آمد

درخشش دانشور و علی‌نسب در شطرنج قهرمانی آسیا

فتح‌الله‌زاده: جباری با یک دستیار خارجی سرمربی شود

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

عراقچی وارد قطر شد