پیام خوزستان

آخرين مطالب

رفیع زاده: دولت هوشمند چارچوبی کلی برای حل برخی مسایل نظام اداری است شهرستان ها

رفیع زاده: دولت هوشمند چارچوبی کلی برای حل برخی مسایل نظام اداری است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش بازار از سازمان اداری و استخدامی کشور، علاءالدین رفیع زاده با اعلام این مطلب اظهارکرد: بین مفاهیم دولت هوشمند، دولت الکترونیک یا مکانیزاسیون تفاوت وجود دارد، در برهه ای شاهد رقابت برای ایجاد زیرساخت و پایگاه های داده و اطلاعات بودیم تا جایی که هر دستگاه با صرف بودجه کلان نسبت به ایجاد چنین زیرساخت و پایگاهی اقدام کرد.
در حال حاضر دستگاهی 60- 70 پایگاه داده دارد. رفیع زاده افزود: برغم تجمیع داده ها در پایگاههای مختلف، امکان استفاده از آنها به دلایل مختلف از جمله عدم برخورداری از دقت و استاندارد وجود ندارد. باید میان سامانه های مختلف تعامل ایجاد کرد تا بتوانیم مدیریت داده ها را انجام دهیم.
معاون رییس جمهور با اشاره به ایجاد رقابت در تولید اپلیکیشن و نرم افزار خاطرنشان کرد: از سوی دستگاهها سامانه، نرم افزار، اپلیکیشن های متعددی ایجاد شده است بدون اینکه امکان اتصال آنها به یکدیگر وجود داشته باشد.
رفیع زاده با انتقاد از عدم هم پوشانی سامانه ها و اپلیکیشن ها و ... گفت: با وجود اینکه هزینه های بالا در ایجاد سامانه‌ها امکان بهره مندی از خدمات آنها به دلیل عدم تطابق استانداردها، عدم امکان تطبیق داده ها، نبود داده های استاندارد و دعوای بین دستگاههای متولی وجود ندارد.
وی با اشاره به ایجاد رقابت برای هوش مصنوعی اظهارکرد: در حال حاضر نمی دانیم متولی این بخش کیست و هماهنگی ها به چه نحوی باید انجام شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه اصلاحات در روند تحقق دولت هوشمند باید با توجه به تمام ویژگی های وضع موجود انجام شود، گفت: نیاز به آسیب شناسی از وضع موجود و صحت سنجی داده ها داریم. پیش از این، اقدامات به صورت جزیره ای انجام شده که باید فکری به حال آن می‌کردیم. این صحبت به معنای توقف فرآیند نیست.
این مقام مسئول با اشاره به تدوین سند دولت هوشمند افزود: تلاش داریم که برای ثبت و جمع آوری داده ها، استانداردی را تعریف کنیم. باید دولت هوشمند را یک چهارچوب کلی در نظر بگیریم که می خواهد همه این مسائل را حل کند.
رفیع زاده ادامه داد: سند دولت هوشمند با تفکر اداری سنتی قابل اجرا نخواهد بود به همین دلیل تلاش کردیم از ظرفیت بخش خصوصی، شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها در این مسیر بهره مند شویم.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر اینکه تحقق دولت هوشمند به مدیریت داده ها مبتنی است، خاطرنشان کرد: باید از داده های موجود به درستی استفاده کرده و البته آنها را پالایش کنیم.
معاون رئیس جمهور با تاکید بر کفایت قوانین و مقررات برای تحقق دولت هوشمند گفت: ما در این زمینه به اندازه کافی قوانین و مقررات داریم بنابراین تحقق دولت هوشمند نیازمند پیگیری است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1097098/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد

حمایت فراکسیون مستقلین از «تکرار» ریاست قالیباف بر مجلس

تودهنی به ترامپ درباره گنده‌گویی‌اش درخصوص خلیج فارس

جزئیات دیدار عراقچی با وزیر خارجه عربستان

قالیباف: درآمد نفتی ایران از 119 میلیارد دلار در سال‌های اخیر به 17 میلیارد دلار کاهش یافته است

واکنش عراقچی به اقدام خصمانه سوئد علیه ایران

استقبال ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان

تعامل رسانه‌ها و صنعت نفت سبب بهبود مدیریت انرژی می‌شود

فرد تبر به دست بادیگارد مدیرعامل باشگاه است!

انتشار روایت‌ها درباره عظمت زنان مقاومت

استراحت یک روزه در برنامه پرسپولیسی‌ها

گوهری از فاجعه برای آبی‌ها جلوگیری کرد!

عقب‌نشینی آمریکا از یمن، اینترنشنال را عصبانی کرد

رئیس بازرسی کل کشور از نمایشگاه نفت بازدید کرد

خبرهای رسیده سینما و تئاتر را بخوانید

جشنواره فیلم مقاومت محلی برای ارائه ایده‌ها می‌شود

این ستاره نباید اینجا باشد!

هم‌اکنون 12 هزار خودروی برقی در کشور وجود دارد

هلدینگ خلیج‌فارس تفاهم‌نامه تأمین مالی نیروگاه تجدیدپذیر امضا کرد

راهیابی اثر کارگردان خوزستانی به جشنواره فیلم اسپانیا

رهاسازی زباله‌ عفونی در کارون؛ پاس‌کاری بیمارستان و شهرداری

شرجی در راه خوزستان

بازدید سخنگوی دولت از رسانه‌های وزارت نفت

امضای قرارداد ساخت پکیج‌های توربوکمپرسورهای 5 مگاواتی

سخنگوی دولت: از زحمتکشان صنعت نفت قدردانی می‌کنم

افزایش بهره‌وری با ارتقای تجهیزات گازی

یزدانی به فینال تور جهانی تنیس رسید

تکواندو نونهالان جهان؛ حذف نمایندگان ایران در روز نخست

یزدانی: حریفان و رقابت‌های باکیفیت موجب ارتقای کشتی می‌شود

بازگشت باشکوه سینر با کفش‌هایی به افتخار «خانه»

غول 2 متری جانشین عبادی‌پور در الریان

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

زمستانی بدون قطعی گاز؛ دستاوردی ارزشمند برای کشور

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

پیشرفت 55 درصدی پروژه شوریجه؛ بهره‌برداری در 1405

شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران 2 تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد

افزایش 10 میلیون مترمکعبی گاز شرکت نفت مناطق مرکزی در 1403

تحویل مدیریت فشارافزایی پارس جنوبی به نفت و گاز پارس/ برنامه برداشت 722 میلیون مترمکعب گاز

ارتقای اثربخشی فناوری و نوآوری در مهندسی و توسعه گاز

بازدید معاون وزیر از اتاق خبر رسانه‌های وزارت نفت

دیدار با مسعود فروتن در نمایشگاه کتاب

سخنگوی دولت در نمایشگاه کتاب

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند

هشدار فلاحت‌پیشه به آمریکایی‌ها درباره مذاکرات: دیدار پنجم به قیامت خواهد افتاد اگر...

دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان د‌ر جده

ترامپیست‌های ایرانی در جریان تغییر نام خلیج فارس کجا می‌ایستند؟

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون + فیلم درگیری

رئیس دفتر عقیدتی فرماندهی کل قوا: اگر مردمی در دفاع از ولی‌شان کوتاهی کنند لگد دشمن از خواب بیدارشان می کند/ شکر نعمت جبهه مقاومت، آن را گسترش می‌دهد