پیام خوزستان

آخرين مطالب

عرب صادق: پزشکیان با ترمیم کابینه فرمان وفاق را به سمت مردم بچرخاند سیاسی

عرب صادق: پزشکیان با ترمیم کابینه فرمان وفاق را به سمت مردم بچرخاند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نامه نیوز / فعال سیاسی گفت: باید ترمیم کابینه براساس وفاق با مردم و کنار زدن افرادی که رویکرد نفاق را با دولت و رئیس جمهور دنبال می کنند، هر چه سریعتر انجام شود وگرنه زیان ها و خسارات سنگینی به کشور و ملت تحمیل می شود.
دولت مسعود پزشکیان 9 ماه از دوره مأموریت خود را پشت سر گذاشت اما انتقادها به این دولت در سطحی است که گویی ماه های پایانی خود را سپری می کند. اگر حامیان و منتقدان دولت چهاردهم روی یک موضوع با هم اشتراک نظر داشته باشند، آن موضوع ترمیم کابینه است اما آیا فرصت کافی به وزرای فعلی داده شده که بتوان از عملکردشان کارآمدی یا ناکارآمدی آنها را مورد ارزیابی قرار داد؟
مهدی عرب صادق در گفت‌وگو با نامه نیوز درباره اتفاق نظر حامیان و منتقدان پزشکیان بر روی موضوع ترمیم کابینه گفت: مجلس نشان داد که در موضوع «ترمیم کابینه» سیاسی رفتار می کند، بهتر است آقای رئیس جمهور بر مبنای موضوعات کارشناسی و نیاز و ضرورت کشور به ترمیم کابینه بپردازد قبل از آنکه مجلس با رویکرد سیاسی بخواهد به این موضوع ورود کند.
بازار
این فعال سیاسی یادآور شد: رئیس جمهور باید در نوع پیگیری رویکرد وفاق بازنگری انجام دهد و تحقق این شعار را در حرکت به سوی مردم ببیند. افرادی در دولت به بهانه وفاق، نفاق را دنبال می کنند و به کشور آسیب می زنند بنابراین بهتر است هر چه سریعتر رئیس جمهور با آنها قطع همکاری کند. باید ترمیم کابینه براساس وفاق با مردم و کنار زدن افرادی که رویکرد نفاق را با دولت و رئیس جمهور دنبال می کنند، هر چه سریعتر انجام شود وگرنه زیان ها و خسارات سنگینی به کشور و ملت تحمیل می شود.
وی با اشاره به لزوم تغییر در 5 وزارتخانه افزود: در این 5 وزارتخانه 80 درصد تصمیمات براساس رویکرد دولت مرحوم رئیسی اتخاذ می شود چون آدم های آن دولت و سعید جلیلی به وزرا خط دهی می کنند.
وی ادامه داد: دولت چهاردهم ادعای کار کارشناسی دارد اما وزیر نیروی این دولت طی 2 ماه گذشته 2 موضع متضاد اتخاذ کرد. یکبار در گزارش به رهبر انقلاب اعلام کرد که ناترازی های بخش انرژی رفع شد اما 2 ماه بعد می گوید «فلان میزان ناترازی داریم». چنین کسی حتما نمی تواند در مسئولیت وزیر نیرو خوب عمل کند.
این کارشناس حوزه انرژی یادآور شد: هر روز ادامه سیاست های فعلی در وزارت نیرو هزاران میلیارد به منابع کشور لطمه وارد می کند. با توجه به آنکه صنایع کشور از سیاستگذاری های اشتباه در وزارت نیرو آسیب جدی دیدند، به نظر با رویکرد تمرکز بر اقتصاد به عنوان اولویت اصلی، باید رئیس جمهور در گام نخست وزیر نیرو را برای آسایش مردم به مرخصی دائمی بفرستد چون اگر این اتفاق نیفتد وزارت نیرو به پاشنه آشیل دولت تبدیل خواهد شد و به طوری که حتی می تواند دولت را زمین گیر کند.
وی با اشاره به لزوم معرفی هر چه سریعتر انتخاب وزیر پیشنهادی اقتصاد و دارایی به مجلس ادامه داد: وزارت صمت نیز در اولویت سوم ترمیم قرار دارد چراکه مدیران دوره وزارت آقای فاطمی امین هنوز سر کار هستند که نمونه اش دفتر توسعه و تجارت الکترونیک است.
عرب صادق گفت: البته براساس مصوبه مجلس 2 وزارتخانه نیرو و نفت باید با هم ادغام شوند و رئیس جمهور یک وزیر انرژی برای تصدی امور نفت، برق و گاز کشور به مجلس معرفی کند؛ در عین حال وزارت راه و شهرسازی به دو وزارتخانه «راه» و «شهرسازی» تفکیک شوند چون از ابتدا ادغام این دو وزارتخانه اشتباه بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094104/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لبه تیغ؛ سرگشتکی انسان معاصر در مواجهه با مرگ

حریری: هر وقت غربی‌ها ما را تحویل نمی‌گیرند سراغ چین می‌رویم؛ این نگاه را اصلاح کنید

استقبال وزیر خارجه پاکستان از عراقچی در اسلام آباد

زمان سخنرانی پزشکیان در کنگره جهانی حضرت رضا(علیه‌السلام) مشخص شد

سخنگوی دولت: لایحه جدیدی درباره عفاف و حجاب نوشته خواهد شد

شکوه سوزناک پدر شهید سیدمهدی موسوی از فراق فرزندش در محل سقوط بالگرد

درخواست عجیب رئیس مجلس خبرگان از پزشکیان: افراد محجبه تخفیف مالیاتی بگیرند و از جرایم رانندگی معاف شوند!

دلار چپ‌زنی کرد؟

موافقت سازمان لیگ با درخواست تراکتور؛ استقلال به تبریز می‌رود

غیرحضوری شدن مدارس نوبت بعدازظهر همه شهر‌های خوزستان

شوری آب آبادان و خرمشهر در حال بهبود است

2 کارت بازنده در دست ترامپ| تحریم‌ها علیه ایران، آخرین برگ واشنگتن

پیشنهاد رئیس مجلس خبرگان درباره قوانین حجاب/ باید قوانینی تصویب شود که به افراد محجبه پاداش و امتیاز دهد/ مالیات ارزش افزوده مواد غذایی حذف شود

تقدیر رئیس شورای شهر از کارگران شهری

10 فیلم کره‌ای جذاب که حتما باید آن‌ها را دید

صحبت های بهنوش بختیاری درباره شهر تهران

بازیگران زن معروفی که به اکران «یزدان» آمدند

منوچهر هادی: دوست داشتم در سریالی که ساختم، خودم بازی کنم!

هنرمند پیشکسوت تئاتر درگذشت

عکس روز ناسا از خطوط سیاره‌ای در آب

گردوخاک 248 بیمار را به بیمارستان‌های جنوب غرب خوزستان کشاند

خاموشی در گرمای 40 درجه؛ خوزستانی‌ها زیر بار بی‌عدالتی برق

استاندار خوزستان: مشکل آب دارخوین و شادگان به‌زودی برطرف می‌شود

پس گرفتن تاج و تخت به سبک گواردیولایی

قهرمان المپیک ایران همچنان بر بام تکواندوی جهان

جنگ ستارگان در نصف جهان

تمرین بارسلونا برای تقابل با طارمی و اینتر

نایب قهرمانی وزنه‌بردار جوان ایران در جهان

عموزاده: شرایط برای ورود به انتخابات فراهم نبود

بازیکن شمس‌آذر در فهرست پرسپولیس

برگزاری جلسه ستاد شاهد دانشگاه‌های آزاد و دولتی دامغان با حضور مدیرکل بنیاد استان سمنان

مدیر کل بنیاد مازندران از اعزام 257 تن از جامعه ایثارگری به حج تمتع خبر داد

نوسان سبز و قرمز در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 85 هزار تومان ماند

قیمت جهانی نفت خام به زیر 60 دلار رسید

انتصاب مدیرکل حراست شرکت ملی گاز ایران

پویش مردمی اهدای کتاب به مناطق کم‌برخوردار

مطالبات رئیس مجلس خبرگان؛ از افزایش میزان کالابرگ برای اقشار محروم تا دادن امتیازات برای تشویق افراد به سمت حجاب

سپهر خلجی: شهید رئیسی دوگانه‌های خطرناک در کشور را کنار زد

نماینده سابق مجلس: دستور جلسه مذاکرات را ایران تعیین کند نه طرف مقابل

توضیحات سخنگوی وزارت خارجه درباره تغییر زمان مذاکرات؛ در مورد ادامه مسیر دوستان عمانی هماهنگ خواهند کرد

کنعانی: صهیونیست‌ها باید در محاسبات غلط خود تجدید نظر کنند

آب آشامیدانی آبادان شور شد

صنعت‌نفت آبادان – شهر راز شیراز، فرصت طلایی آبادانی‌ها برای صعود

جشن قهرمانی تراکتور در تبریز؟

محمود عباس با هدف اعلام برنامه خلع سلاح گروه‌های فلسطینی به لبنان می‌رود

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 15 اردیبهشت 1404

آل پاچینو یا رابرت دنیرو/ کدام بازیگر افسانه‌ای بهتر است؟

ترامپ با تعرفه 100 درصدی به جنگِ سینما رفت!

انتقاد شدید از «صیاد»»/ درباره بنی‌صدر فیلم ساخته اید یا شهید صیاد شیرازی؟!

یک تار مو نوار مغزی می‌گیرد!