پیام خوزستان

آخرين مطالب

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند گفتگو

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - فارس / فرمانده نیروی زمینی سپاه از دستگیری 150 تروریست و هلاکت 100 نفر از آنان از آبان‌ماه سال گذشته تاکنون در عملیات‌های حافظان امنیت علیه اشرار و تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان خبر داد.
سردار پاکپور امروز در مراسم یادواره شهدای حادثه تروریستی راسک در این شهرستان اظهار کرد: شهید سردار شوشتری با هدف تامین امنیت، سپردن امنیت به خود مردم و محرومیت زدایی و مردمیاری در این منطقه خدمت کرده و به شهادت رسیدند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: ایجاد امنیت و توسعه از اهداف مهم سردار شهید شوشتری در سیستان و بلوچستان بود.این مسئول با تاکید بر همکاری بیشتر مردم به ویژه در شهرهای منطقه بلوچستان برای توسعه و آبادانی منطقه، گفت: باید زمینه حضور و فعالیت سرمایه گذار غیربومی برای توسعه و آبادانی در این منطقه فراهم شود، نباید اجازه بدهید عده ای فریب خورده و ابزار دست دشمنان با فراری دادن سرمایه گذاران مانع توسعه این منطقه شوند.
بازار
وی با اشاره به آتش زدن خودروهای راهسازی در جنوب سیستان و بلوچستان تویط افراد خودفروخته، گفت: سرمایه گذار این پروژه برای ساخت راه و جاده برای مردم این منطقه تمام ماشین الاتی که سرمایه زندگی اش بود را آورد اما شاهد سوختن آنها در آتش بودیم و صدای اعتراض مردم هم بلند نشد، نباید نسبت به اقداماتی که مانع توسعه منطقه می شود و زمینه نا امنی را فراهم می کند، بی تفاوت باشیم، باید شما مردم بومی امنیت سرمایه گذار غیر بومی را فراهم کنید تا برای خدمت به شما با آرامش تلاش کنند.
مشارکت 11 هزار نفر از مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان در تامین امنیت
سردار پاکپور بیان کرد: برای تامین امنیت سیستان و بلوچستان قریب به 11 هزار نفر از مردم منطقه را به کار گرفته و سازماندهی کردیم در دسته‌های رزمی، سران طوایف ریش سفیدان و ائمه و مولوی ها تا با کمک هم امنیت را فراهم کنیم، قطعا سرویس ها و کشورهای بدخواه این نظام ما را رها نکرده و برای ایجاد نا امنی هر طرح و برنامه ای را اجرایی می کنند که هوشیاری بیشتر مردم و مسئولان را میطلبد تا اجازه ندهند دشمنان به اهداف خود در این منطقه دست یابند.
وی با اشاره به حوادث تروریستی فروردین ماه سال گذشته در راسک و چابهار، اظهار کرد: هر 18 نفر عامل تروریستی که در این عملیات ها به هلاکت رسیدند، تاجیکی و افغان بودند که در پوشش مردم منطقه ما با عنوان سوختبر وارد شده و سلاح و مهمات خود را در دبه های سوخت وارد کرده بودند، این موضوع در اعترافات افراد وابسته به این عوامل تروریستی و همدستانشان ثبت شده که این نیازمند هوشیاری بیشتر مردم منطقه دارد که اجازه ندهند اتباع بیگانه با هویت آنان وارد منطقه شده و زمینه نامنی را فراهم کنند چون ضرر اصلی را مردم بومی میبینند.
وی با اشاره به حوادث تروریستی در گوهر کوه نیز بیان کرد: پس از وقوع این حادثه در عملیات های حافظان امنیت علیه اشرار و تروریستها بیش از 150 نفر دستگیر و 100 نفر به هلاکت رسیدند، افراد دستگیر شده در اعترافات خود گفتند که به دنبال ارتباط با یکی از افراد بومی راسک که از کشور متواری شده و به دشمنان پناه برده، هدایت می شدند.
سردار پاکپور ادامه داد: مردم بومی باید هوشیار باشند و تحت تاثیر افراد متواری و خودفروخته قرار نگرفته و خانه های خود را به افراد ناشناس برای اقدامات ضد امنیتی و توسعه استان اجاره ندهند.وی ضمن تاکید بر تکریم خانواده شهدا، گفت: باید همه مردم و مسئولان برای رفع مشکلات خانواده شهدا که عزیزان خود را برای امنیت این مرز و بوم تقدیم کردند، تلاش کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1092255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهر ه ها/ عرفان طهماسبی در بیمارستان بستری شد

هشدار پژوهشگران؛ آلودگی محیطی، تیروئید کودکان را هدف گرفته است

ابداع چوبی به قدرتمندی فولاد

عطر حضور امام رضا(ع) در ورزشگاه غدیر اهواز

انتصاب سرپرست جدید شرکت عمران، آب و خدمات کیش

محور برنامه های هفته معلم، تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

ضربه فنی بازیکن مس و واکنش دیدنی گندوز

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد

ادعای خبرنگار مطرح ایتالیایی؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

بازدید هاشمی از اردوی تیم ملی تیراندازی با کمان

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

طباطبایی: انداختن هزینه تکرار تجربه‌های ناموفق به گردن دولت و ‎رئیس جمهور نادرست است

توئیت خبرنگار وال استریت ژورنال درباره زمان دور بعدی مذاکرات

علت به تعویق افتادن مذاکرات ایران و آمریکا به روایت المیادین

کاهش گردوخاک و احتمال رگبار در خوزستان طی روزهای آتی

کشف بیش از 8 کیلوگرم شیشه در پایانه مرزی شلمچه

ترخیص 500 خودروی برقی دپو شده در گمرک خرمشهر

کاهش گرد و خاک و احتمال رگبار در خوزستان طی روزهای آتی

خوزستان پیشگام در ایمنی سدها؛ رصدخانه آب و انرژی راه‌اندازی شد

ورود تیم خیبر خرم آباد به ورزشگاه غدیر اهواز

ورود تیم خیبر به استادیوم غدیر اهواز

تجاوز آمریکا علیه یمن در حمایت از دشمن اسرائیلی است/ در برابر هر گونه تشدید تجاوز فراگیر می‌ایستیم

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل خیبر

رونمایی از ترکیب فولاد خوزستان مقابل چادرملو

ترکیب چادرملو مقابل فولاد خوزستان مشخص شد

چرا نرگس آبیار رمان «سووشون» را برای سریالش انتخاب کرد؟

حشمت فردوس از هواپیما میترسه!

بعضی ها به مجلس فشار می‌آورند که علیه پلتفرم‌ها قانون مجازات تصویب کند!

رد پای سیمای رنج بر پرده سینما!

عاشقانه ای با شعر سعدی در مستوران

تقدیر از نیکول کیدمن در کن 2025

بی اطلاعی 40 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود

بازدید معاون اقتصادی سپاه از غرفه فولاد خوزستان در نمایشگاه اکسپو 2025

نیروی کار، ستون فقرات توسعه پایدار جزیره است

ترکیب خیبر برای رسیدن به رتبه تک رقمی

تمجید بی‌سابقه رئیس مسترالمپیا از هادی چوپان

مختاری: سخت بردیم چون بازی را آسان گرفتیم

پیروزی پرگل ساحلی‌بازان ایران مقابل موریتانی

ایران در نیمه سوم مشکوک و موریتانی مرموز بود

خواب سنگین قیمت طلا؛ سکه و دلار کمی تکان خوردند

لزوم توسعه صنایع پایین‌دستی پتروشیمی در استان بوشهر

«معمای هوش مصنوعی» منتشر شد

صحبت های شنیدنی دکتر انوشه

والتز: ترامپ آماده صلح با ایران است

آکسیوس از احتمال تعویق دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد

سردار پاکپور: 100 تروریست طی عملیات حافظان امنیت به هلاکت رسیدند

مذاکرات ایران و آمریکا به تعویق افتاد

جزیره خارگ نماد مقاومت است

کارگران پالایشگاه آبادان افتخار آفریدند؛ از رکوردشکنی تا مگاپروژه‌های آینده

ساخت فصل دوم «شوگان» رسمی ‌شد