پیام خوزستان

آخرين مطالب

شهردار تهران:

نماد سرباز وطن یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی را در یاد زنده می کند شهرداری تهران

نماد سرباز وطن یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی را در یاد زنده می کند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - شهردار تهران با اشاره به اهمیت ساخت نماد سرباز وطن گفت: نماد سرباز وطن یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی را در یاد زنده می کند.

به گزارش خبرنگار شهر آیین کلنگ زنی یادمان ملی سرباز وطن با حضور پیروز حناپی شهردار تهران، علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سردار بهمن کارگر رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران، محمد سالاری، مجید فراهانی، صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، غلامحسین محمدی رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و مشاور شهردار تهران و علی محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران برگزار شد.
پیروز حناچی با گرامی داشت شهیدان دفاع مقدس و شهیدان نیمه خرداد و آزاد سازی خرمشهر ، روز پایداری دزفول شهری که در زمان دفاع مقدس نماد پایداری کشور بود، گفت: خاطرم هست سالها پیش به مسجد نصیرالملک شیراز رفتیم.
او ادامه داد: سنگی روی آن در ورودی نقش بسته بود. روی آن شعری از سعدی نقش بسته بود؛ «غرض نقشی ست کز ما باز ماند / که هستی را نمی بینم بقایی / مگر صاحبدلی روزی به رحمت / کند در حق درویشان دعایی».
شهردار تهران گفت: اشاره می کنم به کسی که در شکل گیری تپه های عباس نقش داشت. اشاره شد به دستور مقام معظم رهبری برای تثبیت تپه های عباس آباد. اما این دستور با نامه وزیر مسکن وقت، مرحوم کازرونی انجام شد.
حناچی گفت: تا قبل از آن اتفاق نظر برای ساماندهی تپه های عباس آباد نبود. عده ای برای تبدیل آن به مجموعه دیپلماتیک نظر می دادند. هیچ سند معینی برای عباس آباد تعیین نشده بود و دستور مقام معظم رهبری زمینه ای شد برای این که اولین طرح تپه های عباس آباد در تیرماه 82 در شورای عالی معماری به تصویب رسید و اقداماتی که امروزه می بینیم بر اساس آن طرح انجام شده است و تبدیل به نگین سبز تهران شده است. به درستی هم این نماد برای اینجا انتخاب شده است.
او تصریح کرد: وظیفه داریم در عباس آباد ملی عمل کنیم. همه اتفاقات در عباس ملی است. این نماد سرباز وطن یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی را در یاد زنده می کند و ملی است. این نماد یاد رشادت ایشان و همه سربازان را زنده نگه می دارد.
شهردار تهران ادامه داد: یکی از اقداماتی که در این دوره تلاش کردیم انجام دهیم این بود که این موضوعات را به خرد عمومی بگذاریم. باغ کتاب، فرهنگستان علوم، پل طبیعت، محور چهار باغ حضرت فاطمه، کارخانه شهرری، ساختمان پلاسکو و... با خرد جمعی انجام شد. خرد جمعی بهتر از سپردن کار به یک پیمانکار کار بلد است.
حناچی گفت: عبارتی داریم که معصومین می فرمایند: هر کسی برای خدا کار کند خدا برای اوست. فکر کنم مصداق امروز این جمله شهید سلیمانی بود. حاج قاسم اگر در این راه به شهادت رسید کسی تعجب نکرد چون ماموریت ایشان با مخاطرات بسیاری روبرو بود. همه ناراحت شدند اما کار ایشان با شهادت اجین بود.
او ادامه داد: حاج قاسم در جواب کسانی که ایشان را تهدید به شهادت کرده بودند گفته بودند این چیزی که تهدید می کنید من سال ها دنبال آن هستم. نماد بی توجهی به زندگی، به سخره گرفتن مرگ و خالصانه عمل کردن از رفتار ایشان بود.
شهردار تهران به خاطره ای از رشادت حاج قاسم اشاره کرد و گفت: جمعه صبح زلزله بم رخداد، بعد از زلزله بم روز دوشنبه رییس جمهور وقت آمد تا از منطقه بازدید کند. آن موقع شهید کاظمی فرمانده نیروی هوایی سپاه بود و گزارش داد که «از عصر جمعه تا صبح دوشنبه حدود 150 تا 170 سورتی پرواز داشته ایم. معنای آن جا به جایی 8 هزار بیمار بدحال بود.
حناچی گفت: شهید کاظمی گفته بود که پروتکلهای مرسوم را کنار گذاشتیم یک هواپیما اول باند بود یکی در وسط باند و یکی هم در انتهای باند در حال پرواز. با این تراکم پرواز ها انجام شد. قاسم سلیمانی روی باند فرودگاه بود، من در سالن و خرم وزیر راه در برج مراقبت بود. تازه در میان این پرواز ها هلی کوپترها هم بیماران را جا به جا می کردند.
او ادامه داد: شهید سلیمانی در سیل 98 نیز بی ادعا در بین مردم خوزستان حاضر شد و با غم مردم عجین بود. بنابراین عکس العمل مردم بی دلیل نیست. او کنار مردم بود و مردم ایشان را اینگونه بدرقه کردند.
حناچی با اشاره به نکته آخر گفت: فکر می کنم یکی از دلایل عزت شهید سلیمانی کاری بود که برای حضرت فاطمه (س) انجام دادند. تا قبل آن در هیچ کدام از مکان های مذهبی صحنی به نام ایشان نداشتیم. اما شهید سلیمانی بانی شد که در مجاورت نجف ساخت صحن حضرت زهرا انجام شود.
شهردار تهران گفت: ایشان کار فاخری را مدیریت کرد و قرار بود عید پارسال آن را افتتاح کنند. بخش های از آن افتتاح شد. امیدواریم خداوند. تمامی زحمات ایشان که محدود به مردم ایران نبود بلکه مردم مسلمان و غیرمسلمان که غیرت داشتند در نظر قرار دهد. این یادمان به یاد ایشان و همه سربازان وطن به یادگار باقی می گذاریم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/290792/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مرشایمر: ایران با موشک‌های خود، خاک اسرائیل را به توبره کشید

کوثری: تصمیم‌گیری در مورد مذاکره تنها پس از محاکمه آمریکا و رژیم صهیونیستی امکان‌پذیر است

ماجرای پر ندادن کفتر‌های کیانوش گرامی طی اتفاقات 12 روزه ایران

تیزر قسمت جدید «شام ایرانی» با حضور یک بازیگر خاص!

هشدار هواشناسی درباره تشدید ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مروری بر حواشی تورنومنت جام جهانی باشگاه‌ها

«باشو غریبه کوچک» به ونیز می‌رود

چهره ها/ استایل کودکانه بازیگر قهوه پدری در یک کافه لاکچری

راه رفتن مجدد کودک فلج 8 ساله با درمان جدید سلولی

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

رهایی جوان محکوم به قصاص از چوبه دار به حرمت امام حسین(ع) در دزفول

خرید مهاجم خارجی برای پرسپولیس قطعی شد

بازگشت یک بازیکن به استقلال منتفی شد!

فغانی: جام جهانی باشگاه‌ها یکی از آخرین تورنمنت‌های من است

انتقاد سرمربی تیم والیبال جوانان ایران از برنامه ریزی ناعادلانه FIVB

از قهرمانی تا انحلال؛ سقوط بی صدا وحدت مهریز یا همان صدرشیمی

شرکت ملی حفاری آماده نقش‌آفرینی پررنگ‌تر منطقه‌ای

خودکفایی پالایشگاه دوم پارس جنوبی در تأمین آب صنعتی

پیام فرمانده کل سپاه در پی درگذشت علی طائب

انتقادات یک فعال سیاسی از صداوسیما

مهدی فخیم زاده؛ راه‌ بلد سینمای ایران

عکس خانوادگی و تازه محسن تنابنده پربازدید شد

محمد ولی‌زادگان: چند سال قبل رفتم تایلند فول تتو کنم که بازیگری را رها کنم!

مهاجم سابق لیورپول به السد قطر پیوست

تقوی: پیاتزا دوست ندارد کسی در کارهای فنی تیم ملی دخالت کند

سلطانی: کسب سهمیه جهانی سخت‌تر شده است

لالوویچ نایب‌رئیس اتحادیه فدراسیون‌های تابستانی شد

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

اظهارات صمصامی در مورد تزریق 60 همت به بازار بورس؛ در شرایط غیرعادی نباید نماد و بازار را باز کنیم

ابطحی: وقت ‎مذاکره با آمریکایی است که فهمیده نیروی نظامی ایران شوخی نیست!

ایران به رفتار یونسکو معترض شد

حسین شریعتمداری: مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

عکس جذاب هدی زین‌العابدین با یک متن معنادار

از خودت انتقام میگیری یا از بابات؟!

روایتی از محرم در هند

واعظی: رژیم صهیونیستی با خطای محاسباتی وارد جنگ 12 روزه شد

آمریکا مهندس ایرانی دارای اقامت دائم را در فرودگاه لس‌آنجلس بازداشت کرد

اثری از «گالیله» رکورد زد

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

پیگیری‌های استانی و ملی برای تسریع در مهار آتش سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم

🎬مراسم آغاز احداث باند دوم اتوبان ماهشهر- رامشیر با حضور استاندار خوزستان

🎬گزارش سیمای مرکز خوزستان از پایش میدانی چگونگی مدیریت آبی

🎬سخنان استاندار خوزستان در نشست مدیریت تنش آبی

حسین‌زاده: هواداران انگیزه قهرمانی ما بودند

حسین‌زاده: تا فینال آسیا می‌رفتیم رکورد سردار را می‌زدم

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان پس از برتری مقابل سنگاپور

امیرحسین حسین زاده: این فصل اگر 6 گل هم می خوردیم باید 7 تا می زدیم

حسین‌زاده: برابر پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشتیم!

عذرخواهی اشرف حکیمی از یکی از هواداران رئال مادرید که مورد اصابت شوت او قرار گرفته بود

حسین‌زاده: اخراجم برابر ذوب‌آهن منصفانه نبود!