پیام خوزستان

آخرين مطالب

هشدار پلیس: احتمال بلوکه شدن دارایی ها در حوزه رمز ارز علمي

هشدار پلیس: احتمال بلوکه شدن دارایی ها در حوزه رمز ارز
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - سردار محمدرضا مقیمی ضمن هشدار مجدد درباره سرمایه‌گذاری در حوزه رمز ارزها، اظهار کرد: رمزارزها با عناوین و نماد‌های مختلفی توسط برخی از کشورها ایجاد شده و فرآیند اینگونه ارزها به گونه‌ای است که تاکنون برای هیچ یک از آنها پشتوانه‌ای مانند پولهای ملی و طلا مشخص نشده و صرفاً اعتباری در حافظه رایانه‌ها است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی افزود: فعالیت در بازار رمز ارزها عملیات پیچیده و کاملاٌ تخصصی است و به خاطر اینکه اکثر سرمایه‌گذاران بدون دانش و آگاهی کافی در این زمینه فعالیت می‌کنند بیم آن می‌رود که دارایی‌های شهروندان در معرض مخاطرات بازار رمزارزها قرار گیرد.
وی تصریح کرد: چون مبدأ فعالیت رمزارزها در فضای حقیقی و قلمرو حاکمیت و قضائی جمهوری اسلامی ایران نیست و از طرفی فعالیت این عرصه در بستر فضای مجازی و اینترنت است محوریت ابزار مبادله (پول) در اختیار حاکمان کمپانی‌های فراملی این فناوری قرار می‌گیرد و این کار را از لحاظ پیگیری‌های انتظامی و قضائی با مشکل مواجه می‌کند.
این مقام انتظامی به سرمایه‌گذاران در این صنعت بیگانه هشدار داد و عنوان کرد: از آنجایی که کشور ایران تحت تحریمها قرار دارد و هرگونه مبادلات با اشخاص با هویت ایرانی ممنوع بوده، از این‌رو فعالان با افتتاح حساب در صرافی‌های خارجی باید با هویت غیر ایرانی اقدام به ایجاد حساب کنند که در صورت شناسایی هویت فعال شده موجب مسدود شدن حساب اشخاص شده و ضرر و زیان برای افراد سرمایه‌گذار را به دنبال دارد.
مقیمی بیان کرد: از آنجایی که ارزهای دیجیتال فاقد هرگونه پشتوانه دولتی و بانکی بوده لذا سرمایه‌گذاری در این رابطه با مخاطراتی همچون بلوکه شدن دارایی‌ها و انواع کلاهبرداری مواجه است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی گفت: اشخاصی که تحت عنوان صرافی مجازی فعالیت می‌‌کنند فاقد مجوز بوده و اقدامات آنها در سرفصل جرایم اخلال در نظام اقتصادی، فرار مالیاتی و پولشویی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.
وی به فعالان توصیه کرد که از ورود به این حوزه تا قانون‌گذاری شفاف توسط دستگاه‌های متولی خودداری کرده و از هرگونه سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتالی اجتناب کنند.
این مقام انتظامی متذکر شد: برابر بند یک تصویب نامه شماره 58144 هیئت وزیران تمام ریسک‌های فعالیت در حوزه های صنعت ارز دیجیتال به عهده اشخاص فعال است و مشمول حمایت و ضمانت دولتی و بانکی نخواهد بود.
مقیمی یادآور شد: برابر دستورالعمل شماره 5007 وزارت صمت تمام اشخاصی که در حوزه استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده یا ماینینگ رمز ارزها فعالیت می‌کنند باید برابر ضوابط دستورالعمل اقدام به اخذ جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری کنند تا فعالیت آنها قانونمند تلقی شود و در صورت کشف هرگونه تجهیزات مربوط به این امر و فعالیت در این حوزه با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/290056/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شیرین ترین و تلخ ترین اتفاقات سال 1403 از نگاه معاون پزشکیان

تمجید هافبک استقلال از بازیکنان ایران؛می دانم کار سختی در آزادی داریم

موزه ملی انقلاب در دومین شب از لیالی قدر میزبان لاله گمنام بود

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد امروز شنبه 2 فروردین 1404

حاشیه نگاری خبرنگار مهر از دیدار نوروزی رهبر انقلاب

واکنش معنادار اسطوره پرسپولیس به دیدار ایران مقابل ازبکستان

جابه‌جایی 166 هزار مسافر در پایانه‌های مرزی خوزستان

ترس هافبک استقلال از بازی در ورزشگاه آزادی؛ ماشاریپوف: بازیکنان ایران در بهترین تیم‌های اروپا بازی می‌کنند

افزایش 54 درصدی خروج خودروها از خوزستان در نوروز 1404

حمله سگ‌های ولگرد به کودک 6 ساله/ جزئیات

این سکانس سریال «تاسیان» حسابی پربازدید شد

زیباترین و بالاترین سطح نورانیت در برزخ مربوط به چه افرادی است؟

این فیلم آبروی بازیگری را به «شهاب حسینی» برمی‌گرداند

روزی که رونالدینیو با یک گل قیچی برگردان زیردریایی ویارئال را غرق کرد!

نوستالژی؛ اخراج فرهاد مجیدی مقابل پرسپولیس در تیم الغرافه

19گل وینیسیوس برای رئال مادرید

درام عجیب رئال؛ 56 مصدوم و یک بازیکن سالم!

به وقت خودنمایی پاسور محبوب عطایی در تیم ملی

سر خواستن پدیده والیبال ایران دعوا می‌شود

پیش بینی رییس اتحادیه طلا درباره قیمت طلا و سکه

شعرخوانی جالب دکتر کاکاوند

امیدواری نماینده ترامپ برای سفر به تهران

بازگشت دو جوان گرفتار در کارتل قاچاق مواد مخدر در مرز مکزیک-آمریکا به ایران

معاون علمی رئیس جمهور عید دیدنیِ سیاسی یا افطاریِ سیاسی کجا می‌رود؟

مهاجری: در وجدان اصولگرایان، احمدی‌نژاد در حصر است

ورزشگاه آزادی و یک دنیا ابهام؛ 1900 میلیارد برای آبروریزی ایران!

خریداران نیم‌سکه دست نگه دارند/ قیمت انواع قطعات سکه در بازار امروز 2 فروردین اعلام شد

18 محور مهمی که رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی مطرح کردند

حباب سکه از 26 میلیون تومان عبور کرد/ قیمت‌های جدید سکه در بازار

تمجید هافبک استقلال از بازیکنانی ایران؛می دانم کار سختی در آزادی داریم

حباب سکه از 26 میلیون تومان عبور کرد

«سرمایه‌گذاری برای تولید» کلید رفع مشکلات معیشتی مردم است

جزییات خروج سرمربی استقلال از ایران؛ میودراگ بوژوویچ برگردد ممنوع الخروج می‌شود!

حمله سگ‌های ولگرد به کودک 6 ساله سردشتی

روایت تکان‌دهندۀ زندانی محکوم به اعدام و...+ ویدئو | لحظات احساسی دیدار زندانی با دخترش بعد از 3سال

مقاومت زلنسکی از تملک آمریکا بر نیروگاه اتمی زاپروژیا

خرید نیم سکه ترسناک شد

کودک 6 ساله قربانی حمله سگ های ولگرد

ظرفیت محل‌های اسکان نوروزی در دزفول افزایش یافت

مقایسه حقارت دنیا به نسبت تجربه حضور در 7 عالم برزخی

چهره ها/ عکس شاد و متن انگیزشی سحر دولتشاهی برای سال نو

تام کروز افتخار سینمای بریتانیا را ربود

ربات‌ها به کارخانه مرسدس بنز آمدند

تجلیل محمد کبیری از پاکبانان کیش: "کیش با تلاش شما، کیش می‌ماند"

سرشاخ کشتی‌گیران جوان ایران با قهرمانان جهان و المپیک

دیدار دبیر کل ملی المپیک با اعضای تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی

ستاره‌های والیبال ایران و دوئلی که تشریفاتی نیست

تیم واترپلو جوانان ایران عازم سنگاپور شد

ازبکستان تیم منتخب هفته را قرق کرد!

گزارش اتحادیه جهانی کشتی از سلطه ایران در آسیا