پیام خوزستان

آخرين مطالب

در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران مطرح شد

اعلام آمادگی 30 کشور برای سرمایه‌گذاری در ایران علمي

اعلام آمادگی 30 کشور برای سرمایه‌گذاری در ایران
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران مطرح شد که 107 نماینده و هیات سرمایه‌‎گذاری از 30 کشور برای سرمایه‌گذاری در ایران اعلام آمادگی کردند.

همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران پیش رویداد ایران اینوست اکسپو، با حضور محمود بازاری -مدیر کل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران، محمدرضا قادری -مجری برگزاری نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران و جمعی از مقامات مسئول و نمایندگان شورای راهبردی نمایشگاه در سالن خلیج فارس محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.
در این همایش مدیر کل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران ضمن اشاره به تعویق افتادن زمان برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران، اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه با انتقال دولت و تغییر مدیران و شرکت‌ها مصادف شد و این موضوع تاثیر خود را در برگزاری این نمایشگاه گذاشت.
وی ابراز امیدواری کرد که نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران، اوایل اسفند سال جاری باحضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برگزار شود.
این مقام مسئول ادامه داد: در سال‌های اخیر در بخش‌های مختلف اقتصادی در بخش تامین مالی با مشکلاتی مواجه شدیم از این‌رو دولت چهاردهم جذب سرمایه‌های خارجی جزو برنامه‌ها و اولویت‌های خود قرار داده است و امیدواریم که فرصت ورود سرمایه‌گذاری را در این دولت فراهم کنیم.
مدیر کل دفتر ترویج تجارت سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه در مجموعه نمایشگاه‌ بین‌المللی سالانه 60 عنوان نمایشگاهی برگزار می‌شود، تصریح کرد: یکی از چالش‌های اصلی تولیدکنندگان ایران تامین مالی و جذب سرمایه است؛ از این‌رو برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری در ایران با همین هدف طراحی و مجوز آن صادر شد.
در ادامه این همایش محمدرضا قادری- مجری برگزاری نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران- نیز ضمن اشاره به دشواری‌های جذب سرمایه در اقتصاد، گفت: تحریم‌های ظالمانه ریسک سرمایه‌گذاری خارجی در ایران را افزایش داد اما در سال‌های گذشته اقدامات مثبتی برای اصلاح قوانین و اعطای برخی تسهیلات انجام گرفت از این‌رو روند جذب سرمایه در ایران روند رو به رشد گرفته است.
وی با بیان اینکه فراخوان‌های عمومی برای جذب سرمایه خارجی انجام نمی‌گیرد، گفت: اولین هدف برگزاری اکسپو سرمایه‌گذاری ایران، نوعی اعلام فراخوان بین‌المللی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی و معرفی کردن ایران به عنوان یک کشور سرمایه‌پذیر است.
قادری با تاکید بر اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری به تحلیل‌های اقتصادی نیاز دارند، ادامه داد: ارایه جذاب جلوه ایران برای سرمایه‌گذاران خارجی مستلزم این است که طیف وسیعی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری را به‌درستی و در قالب استانداردهای لازم معرفی کنیم.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: سازمان توسعه تجارت ایران یکی از بازوهای برگزاری این نمایشگاه است و از طریق رایزنان بازرگانی و مراکز تجاری برای معرفی این نمایشگاه تلاش‌های خوبی انجام داد. در نهایت 30 کشور 107 نماینده و هیات سرمایه‌‎گذاری به ما معرفی کردند و بعد از بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که بیش از 7.2 میلیارد دلار سرمایه خارجی تمایل دارند که در ایران سرمایه‌گذاری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/952163/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادای احترام به شهدای حملات رژیم صهیونیستی در گلزار شهدای آستانه اشرفیه

بازدید مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه اردوگاهی صابرین در چابکسر

رهاسازی آب از سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه

مهار حریق در منطقه هارکیزه شهرستان لالی

رهاسازی آب سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه و مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

دورکاری ادارات در برخی شهرستان‌های خوزستان

مجوز محیط‌زیستی فاز دوم پتروشیمی ماهشهر پس از ماه‌ها پیگیری صادر شد

حل بحران هورالعظیم نیازمند همکاری منطقه‌ای است

گزیده‌های نفتی هفته

افتتاح تصفیه‌خانه پساب فولاد شادگان گامی مهم در حفظ محیط زیست است

سرمایه‌گذاری شرکت‌های خوزستانی در خارج از استان خلاف عدالت است

کارشناسان دادگستری نقش کلیدی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند

تصفیه‌خانه پساب صنعتی فولاد شادگان به بهره‌برداری رسید

14 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

دشمن تلاش می کند دستاوردهای ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه را کوچک جلوه دهند

لزوم ساماندهی فرآیند توقیف و ترخیص وسایل نقلیه توقیفی و رسوبی در خوزستان

اجرای طرح‌های آبخیزداری در یک میلیون هکتار از اراضی کوهستانی و تپه ماهوری+فیلم

25 هزار هکتار از تالاب هورالعظیم در حصار دود و آتش

شناسایی پیکر شهید موسی اکبری پس از 41 سال

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار‌های اربعین حسینی

شناسایی بیش از 26 هزار بیمار دارای پرفشاری خون در دزفول

اجرای جشنواره فرهنگی زیست محیطی 100 روز با رود دز

مردانی که نفت ایران را می‌سازند

کار زیر آفتاب 50 درجه؛ مردانی که ایران را از دل زمین زنده نگه می‌دارند

رقابت 47 هزار و 251 داوطلب در آزمون سراسری 1404+فیلم

راه اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مبادی مرزی کشور

وکیل و کارشناس، دو بال قاضی در اجرای عدالت هستند

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح آبرسانی مناطق جاده دزفول به شوشتر

رفع افت ولتاژ برق در اندیمشک با نصب و راه اندازی 9 ترانس

پیش بینی کاهش دما و وقوع گرد و خاک محلی در خوزستان

تداوم روند افزایشی قیمت نفت

دستگیری عامل بمب گذاری در شادگان

امضای تفاهم‌نامه جاده میانبر مسجدسلیمان با اعتبار 5 همت

کارگران شرکت تخته فشرده پاک چوب خوزستان مجدد مشغول به کار شدند

افتتاح تصفیه‌خانه پساب صنعتی و بهداشتی شرکت صنعت فولاد شادگان

راز تسلط چین بر بازار مواد معدنی حیاتی چیست؟

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

پیام استاندار خوزستان در گرامیداشت هفته بهزیستی

پیام استاندار خوزستان به مناسبت آغاز سال نو صابئین مندایی

🎬تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان جهت کاهش خاموشی‌ها در استان

ثبت دمای 50 درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

تداوم آبرسانی اروندان به 3 شهرستان در جنوب کشور

تداوم آبرسانی اروندان به سه شهرستان در جنوب کشور

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

ادعای توزیع بنزین بی‌کیفیت در قزوین رد شد

علت انتشار دود از پتروشیمی تبریز چه بود؟

تکذیب شایعه اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های سوخت

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد