پیام خوزستان

آخرين مطالب

تلاش برای توسعه و هوشمندسازی ناوگان اتوبوسرانی در اهواز شهرستان ها

تلاش برای توسعه و هوشمندسازی ناوگان اتوبوسرانی در اهواز
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری اهواز با اشاره به اینکه این سازمان علاوه بر تلاش برای توسعه ناوگان به دنبال هوشمندسازی آن است گفت: پنج‌شنبه پیش‌رو از 40 دستگاه اتوبوس جدید خریداری شده، رونمایی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان امیر آهن‌جان امروز _سه‌شنبه بیست و دوم خرداد_ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان اتوبوسرانی از سال 1335 و نزدیک به 68 سال در اهواز فعالیت می‌کند، پیش از این نگاه در سازمان به صورت سنتی بوده است و کمتر به الکترونیک شدن امور توجه شد، با این حال در این دوره رویکرد خود حرکت به سمت هوشمندسازی در نظر گرفته‌ایم.
وی افزود: در دورانی به مدت هشت سال در کشور توجهی به حمل و نقل عمومی شد اما در یکی دو سال اخیر این نگاه عوض شد، بر اساس استاندارد کلانشهرها اهواز نیازمند 28 هزار صندلی در ناوگان اتوبوس‌رانی است با تلاشی که انجام شد در سال 1401 و 1402 طی دو قرار داد به ترتیب 129 و 100 دستگاه اتوبوس خریداری شد که تا کنون نزدیک 62 دستگاه دریافت شده است 40 دستگاه دیگر نیز پنج شنبه هفته جاری رونمایی می‌شوند.
مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری اهواز با اشاره به اینکه اهواز تنها کلان‌شهری بود که برای خرید اتوبوس 500 میلیارد تومان اوراق مشارکت دریافت کرد، ادامه داد: در حال حاضر ناوگان اتوبوس‌رانی شهرداری اهواز 8200 صندلی را پوشش می‌دهد و نیازمند 20 هزار صندلی در این ناوگان هستیم، به طور متوسط در سطح شهر روزانه 140 دستگاه اتوبوس فعال است و 30 دستگاه نیز به عنوان پشتیبان در پارکینگ قرار دارد تا در صورت خرابی اتوبوس‌ها، جایگزین شود.
آهن‌جان تصریح کرد: برای توسعه ناوگان اتوبوس‌رانی به دنبال جذب یک سرمایه‌گذاری ایرانی در امارات هستیم تا 220 دستگاه اتوبوس را طی قراردادی برای مدت پنج سال وارد اهواز کند و شهرداری اهواز در این مدت کرایه ماهیانه به وی پرداخت کند سایر هزینه‌های اتوبوس بر عهده سرمایه‌گذار هستند اگر این اتفاق رخ دهد و در کنار آن با توجه به کارشناسی انجام شده امکان بازسازی 214 دستگاه اتوبوس وجود دارد، در مجموع می‌توانیم به استاندارد لازم نزدیک شویم.
وی تاکید کرد: 1029 ایستگاه اتوبوس در نقاط مختلف اهواز وجود دارد با این حال برای بهسازی و افزایش آن‌ها معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری 100 ایستگاه دیگر تولید کرده که در حال نصب هستیم علاوه بر آن بازسازی 5 ایستگاه مکانیزه انجام و 10 ایستگاه دیگر نیز طی ماه‌های آینده بازسازی و در اختیار شهروندان قرار می‌گیرند تا زمان انتظار خود را در فضای مسقف و خنک طی نمایند.
مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: کیفت خدمت‌رسانی برای سازمان اهمیت زیادی دارد بر همین اساس نظافت و شست‌وشوی اتوبوس‌ها تا روزانه 40 دستگاه در حال انجام و برای افزایش سرعت به دنبال خرید یک دستگاه کارواش دیگر هستیم تا ظرفیت شست‌وشو افزایش پیدا کنند علاوه بر آن کیفیت سوخت اهمیت زیادی برای ما دارد بر همین اساس به دنبال احداث جایگاه سوخت هوشمند هستیم تا بازدهی اتوبوس‌ها بیشتر شود چرا که در حال حاضر سوخت یورو چهار مورد نیاز خود را از ماهشهر تهیه می‌کنیم.
آهن‌جان با اشاره به اینکه به دنبال افزایش انگیزه رانندگان با افزایش مزایا هستیم، خاطرنشان کرد: رانندگان نوک پیکان خدمت‌رسانی قرار دارند و از ساعت 5:00 تا 22:00 در حال فعالیت هستند، با توجه به گرمای هوا از ساعت 14:00 تا 16:00 ناوگان اتوبوس‌رسانی تعطیل است و در این مدت اتوبوس‌ها در پارکینگ قرار دارد برای این کار هم در تلاش هستیم تا طی یک قرارداد سایبان احداث کنیم.
وی در ادامه گفت: شهرداری اهواز با توجه به رسالتی که در اربعین دارد وظیفه حمل و نقل زائران در پایانه چذابه را دارد و این کار را سازمان اتوبوس رانی طی یک ماه انجام می‌دهد علاوه بر آن 25 سرویس رایگان برای حجاج انجام داد همچنین در سال گذشته 1820 سرویس رایگان برای نهادهای مختلف ارائه داده است.
کد خبر 762208

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/882726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رد گل فلومیننزه توسط کمک داور ویدیویی

محمود واعظی: تا زمانیکه رئیس آژانس رویه‌اش را عوض نکند، باید درباره عضویت‌مان در NPT تجدید نظر کنیم

پزشکیان: مردم باید با افکار و دیدگاه‌های افرادی مثل شهید باقری آشنا شوند

واشنگتن: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است

فیدان: تداوم آتش‌بس میان ایران و اسرائیل از اولویت‌های راهبردی ما است

فیلمی جدید از لحظه اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی به صداوسیما

یه روزی میرسه که به این روزامون میخندیم...

قاب خانوادگی مجری تلویزیون در هیئت

پخش سریال «مهمان کشی» با بازی حسام منظور، لیلا اوتادی و پژمان بازغی

باز و بسته کردن کلاشینکف با چشمان بسته!

فخرالدین بابام رو تهدید کرد!

من با پولدار جماعت اصلا میونه ای ندارم!

یه یخچال بستنی هم بزار تو مغازه ات ...

ادارات و بانک‌های خوزستان فردا دورکار شدند

گل اول فلومیننزه به اینتر توسط کانو

تمرینات اختصاصی کورتوآ در جام جهانی باشگاه‌ها

تجربه اینزاگی برابر انگلیسی‌ها، کمک حال الهلال

زمان آغاز تمرینات چادرملو مشخص شد

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

پیکر دانشمند هسته‌ای به همراه 6 عضو دیگر خانواده‌اش به خاک سپرده شد

واکنش قوچانی، عضو شورای اطلاع رسانی دولت به تهدیدهای اسرائیل برای ترور وزیر خارجه

تخت‌روانچی خطاب به مجری بی‌بی‌سی: اگر شجاعت انتقاد از آمریکا را ندارید باید سکوت کنید!

خضریان: شبکه‌های نفوذ داخلی رژیم صهیونیستی در ایران ضربه‌ جدی دیده است

کشف یک لاشه دیگر پهپاد صهیونیستی در کوه‌های لرستان

فارس: صدای شنیده شده در شمال تهران مربوط به تست‌های معمول پدافندی است

متن پیام وزیر امور خارجه که در آستانه اشرفیه توسط بقائی قرائت شد

بقائی در دیدار با برادر شهید دانشمند هسته‌ای: ترور ناجوانمردانه دانشمندان علمی نشان از عجز دشمنان دارد

پدر شدن این شکلیه

شهاب حسینی: تو مِنچ ادعام میشه ولی پوکر نه!

چهره ها/ عکس زیبای نیکای سریال پایتخت پربازدید شد

وقتی از بازیگر سریال «بازی مرکب» میپرسن، آیا بچه هاتم سریالو دیدن؟

چهره ها/ عکس جذاب پیمان معادی در تولد 55 سالگی‌اش

وقتی مهدی پاکدل از خاطره اش در اصفهان میگه...

کله چه جوری می‌زنن!؟

نسبت فامیلی هوتن شکیبا و محمد بحرانی هم مشخص شد!

باید یاد بگیری کسی را برای انتقام نکشی

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس

نماینده مجلس سنای پاکستان: آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر سیاسی و مرجع تقلید ماست

پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات جنگ است

حضور پزشکیان در مراسم گرامیداشت سردار سپهبد شهید محمد باقری

توضیحات معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور درباره شایعه استعفای پزشکیان

حضور دریابان شمخانی در مراسم بزرگداشت سردار شهید غلامرضا محرابی

ابلاغ پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت توسط سفیر ایران