پیام خوزستان

آخرين مطالب

خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده! فرهنگی

خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / خشایار راد، بازیگر باسابقه تلویزیون که مخاطبان بیشتر او را با نام «قرطاس» می‌شناسند، تاکید می‌کند که مردم این روزها دنبال هیجان هستند و دیگر قصه‌های تکراری و روزمره جواب نمی‌دهد و دمده شده است! این بازیگر سینما و تلویزیون درباره ساخت آثار خوب در شبکه نمایش خانگی و حفظ کیفیت آثار در این فضا به ذکر نکاتی پرداخت.
حواسمان به شبکه نمایش خانگی باشد
این هنرمند با تاکید بر اینکه اثر خوب در سینما، تلویزیون یا پلتفرم‌ها باید ذهن مخاطب را درگیر خود کند و کیفیت خوبی داشته باشد، گفت: کاملاً درست است، مردم ما فهیم هستند و قطعاً هم همینطور است که به دنبال کیفیت هستند. اگر به عنوان مثال می‌بینید که سریال‌های این روزهای شبکه نمایش خانگی دیده می‌شوند و مخاطب برایشان هزینه می‌کند این نشانگر این است که مخاطب دنبال کار درجه یک، خوب و قابل قبول است و می‌بینیم که در حال حاضر سلیقه مردم هم به همین فضا سوق پیدا کرده و هنرمندان هم از همین‌جا کسب درآمد می‌کنند؛ پس باید حواسمان بیشتر باشد.
او درباره اهمیت فیلمنامه در کیفیت آثار شبکه نمایش خانگی نیز اظهار می‌کند: همیشه برای هر کاری چه در تلویزیون چه نمایش خانگی و حتی سینما و تله فیلم، اعتقاد شخصی‌ام بر اساس تجاربی که دارم این است که سه عامل باعث موفقیت یک کار می‌شوند: فیلمنامه خوب، عوامل و بازیگران خوب و کارگردان خوب. این سه عامل اگر در یک پروژه باشند موفقیتش 100 درصد است. این روزها می‌بینیم در شبکه نمایش خانگی چندین اثر در حال پخش است و اتفاقاً کاملاً جدی هم هستند و طرفدار دارند اما نه منظره‌ای دارند و نه چیزی ولی قصه طوری است که مخاطب را همراه خودش می‌برد پس مخاطبان هم دنبال چنین سوژه‌هایی هستند وگرنه سوژه‌هایی که با زندگی روزمره‌شان سر و کار دارد، دیگر از مد افتاده است.
مردم دنبال هیجان هستند
راد تاکید می‌کند: این روزها مخاطبان بیشتر دنبال سوژه‌های پرهیجان هستند که برایشان جذابیت ایجاد کنند و تا هفته بعدی منتظر بمانند و قسمت بعدی را تماشا کنند. همین پیگیری باعث می‌شود مخاطب پول خرج کند و کار را ببیند و همین، عامل موفقیت یک کار می‌شود. متاسفانه قصه‌های سطحی و تکراری بارها در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی دیده شده و مردم دیگر راضی نیستند برای دیدن چنین کارهایی هزینه کنند. الان فقط قصه‌های پرهیجان روی بورس است.

پیام خوزستان


بازیگر سریال‌های «کوچه اقاقیا»، «زندگی به شرط خنده»، «متهم گریخت»، «خانه به دوش»، «ترش و شیرین»، «زن بابا» و «خوش نشین ها» سپس در پاسخ به این پرسش که خودش چه سریال‌های از شبکه نمایش خانگی را دنبال می‌کند،‌ می‌گوید: اگر زمان داشته باشم حتماً می‌بینم اما واقعاً فرصت پیدا نمی‌کنم. حتی کارهای خودم را هم گاهی نمی‌توانم ببینم ولی فرصتش را داشته باشم حتماً کارها را تماشا می‌کنم.
وی درباره حضور خودش در شبکه نمایش خانگی هم چنین می‌گوید: بازیگری هم مثل همه مشاغل اگر قرار است فقط درآمدش از همین راه باشد، هر کار خوبی که پیشنهاد شود و در درجه اول فیلمنامه داشته باشد چرا که نه، حتماً حضور پیدا می‌کنم و برایم فرقی ندارد در تلویزیون باشد یا شبکه نمایش خانگی. من اکنون سریال «خط رو خط» را در شبکه نسیم دارم که در حال پخش است. در شبکه نمایش خانگی اگر قصه خوبی پیشنهاد شود مایلم کار کنم. در حال حاضر برای تلویزیون فعلاً سریالی پیشنهاد نشده ولی قرار است به زودی یکسری فیلمنامه‌های جدید برایم بفرستند تا بخوانم. اخیراً یک تله فیلم به نام «ویلای موروثی» برای تلویزیون داشتم که همراه با خانم مریم امیرجلالی بازی کردیم اما سریال ندارم.

پیام خوزستان


آثار خوب ببینید
این هنرمند در پایان صحبت‌هایش تاکید می‌کند: من همیشه خودم سعی‌ام بر این بوده که مخاطب را جذب کنم. مخاطبی که برای دیدن اثری پول می‌دهد و یا برق مصرف می‌کند تا از صداوسیما کاری را ببیند، پیشنهادم این است سعی کنند آثار خوب انتخاب کنند و ببینند و اتلاف وقت نکنند چون تماشای آثار خوب و فاخر باعث می‌شود تا چیزی به اندوخته‌های هنری‌شان افزون شود. برای خودتان ارزش قائل باشید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/867395/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهار حریق در منطقه هارکیزه شهرستان لالی

رهاسازی آب سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه و مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

دورکاری ادارات در برخی شهرستان‌های خوزستان

مجوز محیط‌زیستی فاز دوم پتروشیمی ماهشهر پس از ماه‌ها پیگیری صادر شد

حل بحران هورالعظیم نیازمند همکاری منطقه‌ای است

گزیده‌های نفتی هفته

افتتاح تصفیه‌خانه پساب فولاد شادگان گامی مهم در حفظ محیط زیست است

سرمایه‌گذاری شرکت‌های خوزستانی در خارج از استان خلاف عدالت است

کارشناسان دادگستری نقش کلیدی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند

تصفیه‌خانه پساب صنعتی فولاد شادگان به بهره‌برداری رسید

14 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

دشمن تلاش می کند دستاوردهای ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه را کوچک جلوه دهند

لزوم ساماندهی فرآیند توقیف و ترخیص وسایل نقلیه توقیفی و رسوبی در خوزستان

اجرای طرح‌های آبخیزداری در یک میلیون هکتار از اراضی کوهستانی و تپه ماهوری+فیلم

25 هزار هکتار از تالاب هورالعظیم در حصار دود و آتش

شناسایی پیکر شهید موسی اکبری پس از 41 سال

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار‌های اربعین حسینی

شناسایی بیش از 26 هزار بیمار دارای پرفشاری خون در دزفول

اجرای جشنواره فرهنگی زیست محیطی 100 روز با رود دز

مردانی که نفت ایران را می‌سازند

کار زیر آفتاب 50 درجه؛ مردانی که ایران را از دل زمین زنده نگه می‌دارند

رقابت 47 هزار و 251 داوطلب در آزمون سراسری 1404+فیلم

راه اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مبادی مرزی کشور

وکیل و کارشناس، دو بال قاضی در اجرای عدالت هستند

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح آبرسانی مناطق جاده دزفول به شوشتر

رفع افت ولتاژ برق در اندیمشک با نصب و راه اندازی 9 ترانس

پیش بینی کاهش دما و وقوع گرد و خاک محلی در خوزستان

تداوم روند افزایشی قیمت نفت

دستگیری عامل بمب گذاری در شادگان

امضای تفاهم‌نامه جاده میانبر مسجدسلیمان با اعتبار 5 همت

کارگران شرکت تخته فشرده پاک چوب خوزستان مجدد مشغول به کار شدند

افتتاح تصفیه‌خانه پساب صنعتی و بهداشتی شرکت صنعت فولاد شادگان

راز تسلط چین بر بازار مواد معدنی حیاتی چیست؟

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

پیام استاندار خوزستان در گرامیداشت هفته بهزیستی

پیام استاندار خوزستان به مناسبت آغاز سال نو صابئین مندایی

🎬تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان جهت کاهش خاموشی‌ها در استان

ثبت دمای 50 درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

تداوم آبرسانی اروندان به 3 شهرستان در جنوب کشور

تداوم آبرسانی اروندان به سه شهرستان در جنوب کشور

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

ادعای توزیع بنزین بی‌کیفیت در قزوین رد شد

علت انتشار دود از پتروشیمی تبریز چه بود؟

تکذیب شایعه اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های سوخت

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد

جلسه شورای اداری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با حضور مسئولان ستاد مرکز برگزار شد

دیدار رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئولان بنیاد شهید با خانواده «شهیدان ساداتی و هاشمی تبار»

ضرورت تسریع در تکمیل طرح تعریض محور دارخوین - شادگان