کنترل نانوایی ها از نظر استفاده جوش شیرین در طبخ نان
اجتماعی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ به گفته رییس مرکز بهداشت
آبادان نحوه پخت نان از نظر بهداشتی در هزار و 57 نانوایی شهرستان مورد بررسی و کنترل قرار گرفت. همچنین 79 درصد از کل نانواییها از نظر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان نمونهبرداری و کنترل شدند.
جعفر ربیحاوی اظهار کرد: بررسی ها نشان داد جوش شیرین در 5 درصد از نمونهها وجود دارد و در یک فرایند 5ساله آمار نان سالم فاقد جوش شیرین از 88 درصد به 95 درصد ارتقاء یافته است.
وی با تاکید بر برخورد قانونی با نانوایان متخلف افزود: کاهش جذب کلسیم و آهن و همچنین افزایش خطر سوء هاضمه، پوکی استخوان و کمخونی از عوارض نان دارای جوش شیرین است.
شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات 190 وزارت بهداشت اعلام کنند.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/832865/