پیام خوزستان

آخرين مطالب

چکشیان:

برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر وحدت‌آفرین و امیدبخش باشد وزارت رفاه

برنامه‌های گرامیداشت دهه فجر وحدت‌آفرین و امیدبخش باشد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: گرامیداشت دهه مبارک فجر باید همراه با برنامه‌های امیدبخش و وحدت‌آفرین در سراسر کشور باشد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کمیته کارگری و کارآفرینی ستاد مرکزی بزرگداشت دهه فجر کشور با حضور «محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس کمیته، «احمد نقی‌پوران» مدیرکل دفتر فرهنگی وزارتخانه و دبیر کمیته و سایر اعضا برگزار شد.
در این نشست، «سمیه گلپور» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگزاران ایران، «ولی‌الله صالحی» دبیر شوراهای اسلامی کار، «داود آدینه» دبیرکل کانون عالی کارفرمایی ایران، «محمدرضا تاجیک» نماینده کارگران در شورای‌عالی کار، «علیرضا عزتی» معاون سازمان بسیج کارگران و کارخانجات، «سجاد عقیلی» دبیر شورای فرهنگی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، «علینقی حیدری» نماینده معاونت امور تعاون و «علی محسنی» نماینده معاونت فرهنگی سازمان تأمین اجتماعی؛ به‌عنوان اعضای کمیته حضور داشتند.
«محمد چکشیان» معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر کار و رئیس کمیته با اشاره به توصیه ریاست محترم جمهوری اسلامی مبنی بر برگزاری مراسم دهه فجر به‌صورت یک جشن ملّی افزود: مراسم ایام‌الله دهه فجر بایستی ماهیت جشن بودن خود را داشته باشد و سایر برنامه‎ها فرع بر این موضوع باشد و از سوی دیگر بایستی انسجام‌بخش و وحدت‌آفرین باشد.
وی با اشاره به انتخابات پیش‌رو گفت: لازمه گره‌زدایی از اذهان برای مشارکت حداکثری تصحیح باور و تبیین انگاره نقش‌داشتن حضور مردم در سرنوشت کشور است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت کار با اشاره به اینکه بایستی در راستای افزایش مشارکت حداکثری بر اساس نظریه انتظار احتمال عمل به دو انگاره توجه کرد و افزود: انگاره اول این است که تلاش و کوشش افراد اثر دارد.
وی با ابراز اینکه تمام تلاش دشمنان ملت ایران تشکیک در اثر داشتن تلاش جامعه است، گفت: دشمن می‌خواهد القاء کند حضور مردم اثر ندارد و نتیجه انتخابات از پیش تعیین شده است و با ایجاد تردید در ثمره تلاش مردم مانع حضور پرشور در انتخابات شود.
چکشیان، ضمن بیان نمونه نقض این تردید افکنی دشمن و رأی دادن مردم به کاندیداهایی که قبل از انتخابات چیز دیگری را پیش‌بینی می‌کردند، افزود: خود دشمن نیز به این انگاره باور دارد و الا در برخی از برهه‌ها از برخی کاندیداهای خاص حمایت نمی‌کرد.
وی، انگاره دوم را نتیجه‌بخش بودن و پاداش داشتن این حضور دانست و تصریح کرد: تلاش دشمن در این انگاره این است که به جامعه تلقین کند هر کسی رأی بیاورد وضع جامعه تغییر نمی‌کند و روند جامعه یکنواخت است.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون خاطرنشان ساخت: در این زمینه نیز تجربه ثابت کرده هر دیدگاهی که روی کار می‌آید تمامی دغدغه‌اش پیاده‌سازی شعار خود است یعنی اگر شعار فضای باز سیاسی داشته، تمامی تلاش خود را در این راستا به کار برده و اگر شعار عدالت اقتصادی به کار برده تمام توجه به این موضوع بوده است.
در ابتدای این نشست «احمد نقی‌پوران» مدیرکل دفتر فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کمیته هدف از تشکیل این نشست را هماهنگی و انسجام برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد و افزود: این نشست به‌منظور هم‌افزایی در راستای حضور مؤثر جامعه کار و تولید در برنامه‌های دهه فجر است.
مدیرکل دفتر فرهنگی با اشاره به نقش جامعه کار و تولید در ایجاد امیدآفرینی افزود: جامعه کار و تولید همواره در صحنه‌های انقلاب اسلامی حضور مؤثری داشته و در برگزاری این جشن ملّی نیز به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
8 بهمن 1402 08:12
کد خبر : 333,576
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/826208/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انفجار مرگبار مین در بخش فتح المبین شوش

اینزاگی: بعضی اتفاق‌ها باعث شد الهلال ببازد

بیانیه آرسنال درباره اتهام تجاوز به توماس پارتی

حضور بتو، یوسف فوفانا و مدیرعامل باشگاه اورتون مقابل آنفیلد برای یادبود دیوگو ژوتا

وقتی دروازه‌بان ترجیح می‌دهد به جای دست، با سر توپ را دفع کند!

زنان آلمان برای اروپا خط و نشان کشیدند

پاسخ تراکتور به درخواست پرسپولیس برای ترابی

قاتل اینتر، تیم اینزاگی را هم حذف کرد

اژه‌ای: توطئه‌های ریز و درشتی در جریان جنگ اخیر خنثی شد

واکنش آذری‌جهرمی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: بعید است سرداران شهید ایران از سکو‌های پیام‌رسان خارجی استفاده کرده باشند

گل دوم فلومیننزه توسط هرکولس در دقیقه 70

سیو محشر یاسین بونو در مصاف تک‌به‌تک

سردار رادان: پوستِ نوکرهای اجیر شده صهیونیست‌ها را می‌کَنیم

مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی‌ در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

پزشکیان گزارش داد: کشورهای حاضر در نشست اکو با شدت اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند

نخست‌وزیر پاکستان: از رهبری مدبرانه رئیس‌جمهور پزشکیان در مواجهه با تجاوز اسرائیل قدردانی می‌کنم

مقام ارشد سپاه: هیچ اقدام دشمن بی‌پاسخ نمی‌ماند؛ آثار سیلی جمهوری اسلامی ماندگار است

سخنگوی وزارت خارجه: افکار عمومی آنقدر خشمگین است که هیچ کس حتی جرأت صحبت درباره مذاکره را ندارد

عوامل جاسوسی و تصویربرداری از اماکن حساس گیلان دستگیر شدند

وقتی میتونی جای پدر با فرزندت رفیق باشی

این توپ فوتبال یه روزی سوراخ میشه، تو می‌مونی و زندگی!

ناسا تایید کرد: ورود مهمان فضایی از اعماق کهکشان به منظومه شمسی!

ازسرگیری پروازها در فرودگاه بین‌المللی کیش

اجرای طرح پویش به عشق حسین (ع) در خوزستان

خوزستان، سوگوار در شب تاسوعای حسینی

گل اول فلومیننزه به الهلال توسط مارتینلی

گزیده‌های نفتی هفته

روضه‌خوانی روضه حضرت عباس(ع) توسط شهید جمهور در جلسه هیئت دولت

پزشکیان توییت زد

عکس پربازدید علی ضیا با حال و هوای محرم

سخت ترین نوع خداحافظی دل کندن از خونه و زندگیه...

فرشته حسینی خداحافظی نوید را رسانه‌ای کرد

ما گوشت همو بخوریم استخون همو دور نمیندازیم

مروری بر ابعاد مختلف قسمت اول سریال «شکارگاه»

سکانسی از سریال "وحشی" به کارگردانی هومن سیدی

حرف‌های کارتال در مورد جدایی از پرسپولیس

سه باشگاه برای کاپیتان استقلال وارد عمل شدند!

رضایتنامه علی کریمی؛ 400 هزار دلار

پزشکیان، جمهوری آذربایجان را به مقصد ایران ترک کرد

مقام یمنی: پایگاه‌های آمریکایی در عربستان در حمله اسرائیل به ایران نقش داشتند

صدا و سیما: 78 درصد مردم ایران مخالف توافق با آمریکا برای برچیده‌شدن صنعت هسته‌ای کشور هستند

موضع‌گیری ولایتی درباره اقدامات شکست‌خورده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

نامه سفیر ایران به پاپ درخصوص اظهارات توهین‌آمیز آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه رهبر انقلاب

حضور محسن رضایی بر سر مزار شهید حاجی‌زاده

زمان پخش سریال «مهمان‌کشی» مشخص شد

ماندن؛ از جنس عشق به خاک

چهره ها/ تیپ جذاب نازنین بیاتی در تاسیان جلب‌توجه کرد

بهترین فیلم‌ اولی‌های سینمای ایران

پشت صحنه‌ سکانس طناب‌ بازی «اسکویید‌ گیم»

انتقامی سخت از قاتلین امام حسین (ع)